Ki mit rendelt? Ki mit kevert? (2. rész)

Én szeretem, szerintem jó hangja van. Általános multimédia használatra több mint jó. Méretéhez képest meglepően szép mélyeket is ad. Az egy negatívum amit tudok mondani róla, hogy “üres járatban” van egy pici alap zaja (sistergés), de nem az idegesítő, elviselhetetlen kategória. Legalábbis nekem , biztosan vannak akiknek már ez is sok.

5 kedvelés

Pont az alapzaj miatt nem vettem. Lett helyette Edifier R1280T.
:saluting_face:

2 kedvelés

Ez már az új fajta rda! :grin: :rofl:

3 kedvelés

veRDA :rofl:

4 kedvelés

Arra pályáztam én is amúgy amikor vásároltam csak nem volt raktáron sehol. Nem akartam heteket várni , így végül ez lett. :slight_smile:

4 kedvelés

" Ajánlom, hogy holnap reggel ott legyél, vagy tartós tejet már ne vegyél! "
Asterix…

5 kedvelés

Új szerzemény, az aroma még keverésre vár.
Az eredeti drip tippel nekem nem jó a pod, nagyon melegszik, de ezzel okés :woman_shrugging::+1:

18 kedvelés

Szia @Peva71!
Légy szíves írj majd egy pár sort róla, hogy milyen, ja és ige hány ohm porlasztót használsz hozzá! :hugs:

5 kedvelés

Pár éve vettem a “gyereknek”, 24-25 ezer körül, most 34 ezer a legolcsóbb.
MacKie CR4-X 50+ ezer.
:wink:

4 kedvelés

Az kemény. Ennyiért nem venném már meg. Én is 30 körül vettem még.

4 kedvelés

Szia @Lsxtom!

0.7es porlasztóval használom, nagyobb nem volt hozzá.
3.5es a tank, közepes teljesítményen használom és egy töltéssel fél tankot bírt :thinking::roll_eyes:
Oké ez az első töltés volt, na de na. Meglátjuk, egyelőre nem vagyok elajulva tőle. Az tény,hogy most töltöm újra és valóban 5 perc alatt feltöltődik ahogy írták.
Nagyon könnyű, szóval nyárra, zsebbe tökéletes.
Így első próbára a kiwi és a doric simán veri.

8 kedvelés

Maradék beérkezett. Csak kis apró van hátra mint alkohol tinta és mérleg. Mert évek óta nem használ asszony mérleget szerinte :roll_eyes:. Csak mérő poharat szerinte . Mert ha nem láttam volna nála :rofl:.

6 kedvelés

Menő a csomagolás :grin:.

15 kedvelés

Elindult a péntek, az idő is melegszik, az élet is szép, de most bejött a képbe, a Sva…co 20%, plusz 10% hardware! :smiling_face_with_sunglasses: :grin:

12 kedvelés

Az Olaszoktól GLS kézbesítéssel még lehet remélni?
Vagy már csak esélylatolgatás a lehetséges százalékok arányba?
20% kedvezmény, 50-50% csomagbontás 30-70% jóindulatú elbírálás továbbengedés…
Csak 10ml-es aromákat tervezek szeretem a dohányos pisztáciás pitét…

4 kedvelés

Szerintem bármilyen probléma esélye 1 % vagy az alatt van :heart:

5 kedvelés

Sziasztok,

Ma jött meg a rendelésem a “kis” francia webshopból amit vasárnap este adtam le, de végig olyan paranoia volt rajtam (Valószínűleg a facebookos csomagnyitásos rémtörténetek miatt), pláne amikor megláttam az értesítő emailt arról hogy késik a csomagom és az emailben egy szépen rajzolt rendörnő fogadott egy sárga felkiáltójellel :smiley:
Természetesen minden gond nélkül megjött a csomag.

Csak én voltam ezzel így vagy túlreagálom/túlgondolom a dolgot?

10 kedvelés

Igen.

12 kedvelés

Nézd @Zoli76 mit találtam neked :rofl:

Méghozzá Virginia Italiano dohánnyal :index_pointing_up: :pinched_fingers: :grinning_face_with_smiling_eyes:

6 kedvelés

@Zoli76 nak biztos tetszene . :rofl:

3 kedvelés