Ki mit rendelt? Ki mit kevert? (2. rész)

Mik vannak :rofl:

2 kedvelés

Jár a :cherries:

5 kedvelés

Módosék ezzel nézik rá e rakják a fát a tűzre vagy még hagyják a kandalló mellett száradni :rofl: Jó hideg lehet feléjük :scream::sweat_smile:

5 kedvelés

Ma is tanultam valamit na … mondjuk én csak a vazsssat gyűjtöm :rofl:

4 kedvelés

Végülis északon lakom . :rofl:
Egy kicsit feljebb található egy másik rendelés ami egy vákuum impregnaciós rendszer. Jelenleg még egy rendelés érkezik a héten . Ha minden igaz és képesek feladni. Azt megnézem mit tud róla mondani majd a lens. :smiling_face_with_horns::rofl:.
2 dolog még hiányzik azon felül.

2 kedvelés

A vákumos vevor-t is meg találta :grin: És mihez lesz ez a sok űr technológiai eszköz? :scream: Lehet már írtad fentebb csak át siklottam felette :face_holding_back_tears:

4 kedvelés

StabFa dildó

5 kedvelés

Only vapers? :joy:

2 kedvelés

Ez stabilitásmérő…ez csak 9.3% stab :hugs:

1 kedvelés

5% alatt lehet felhasználni a fát impregnálashoz . Az hogy most ennyi az a környezetből elvont para miatt van . Tegnap óta itt kis megszakításokkal esik . Addig úgy sem csinálok semmit amíg itt nincs minden ami kell . Max helyett a dolgok nak :grin:

2 kedvelés

Nedvesség tartalom :pinched_fingers:. Only vapers maybe . Elsősorban ide gondoltam az anyagot a vaperina-ra.

3 kedvelés

Kedvenc mondataim egyike .
Futárnak átadva.

2 kedvelés

Nekem meg a síkeres kézbesítés!! :grinning_face:

2 kedvelés

Átiranyítottuk mások automatába.
Automata meghibádodott.
Elveszett csomag száma.
:joy::scream:

5 kedvelés

Ezeket annyira nem szeretjük!!

4 kedvelés

Hát Te biztos tudod miről van szó…

5 kedvelés

Valami profi cecxológus szett lehet :thinking::joy: de nyugi, mindenki kap

5 kedvelés

Nekem elég az is ,ha UPS email jön … meg sem kell nyitni :rofl: úgy is tudom ,hogy valami finomság van benne :rofl:

5 kedvelés

Mailben jön a leves és bontás nélkül be lehet keverni . Taníts mester TANÍTS

4 kedvelés

Nyalom a monitort…az Oled ízesebb, a Qled fényesebb, th-sabb :scream::sweat_smile:

6 kedvelés