Ki mit rendelt? Ki mit kevert? (2. rész)

Egy kicsit kellemetlenül és másodhegedűsnek érezve magam, mert írásaidból teljesen egyértelmű a megélt több éves tapasztalat, de mégis egy saját észrevétel.
Sok próbaként bekevert aromáról hoztam majdnem hirtelen negatív döntést.
Félretéve és társaságban elővéve egy jófajta pl. Jameson Whiskey kísérőként meglepően nagyon ízlett és később ital nélkül is bejövős lett pár nap elteltével, ami nem befolyásolhatta a jótékony érlelést.

4 kedvelés

Én is úgy vagyok vele…amit az elején, elhamarkodottan 120 millijével öntögettem ki​:cry:…azt most lehet hogy apránként, napok alatt önteném ki a pitába :joy:mert semmivel sem kívánom jobban azokat a balfogásaimat​:face_vomiting: akkor még olvastam komolyabban értékeléseket - csak nem jó társaságoktól.

6 kedvelés

A gyerkőcöm kikunyerálta a vitrinből a jagermeister díszdobozomat. Hallom zörög benne valami. 2db. Solub aroma volt benne. Egy sárgadinnyés és egy mogyorós. Ránézésre nem hiányzott belölük semmi max 1ml. Aztán beugrott a kb.8-10 évvel ezelötti ballépés. A dinnyés már elpárolgott a kocsiban mint illatosító.:rofl:

7 kedvelés

Ez könnyeket csalhatott…:cry::rofl: Szegény autó…:open_mouth:akarom mondani, remek ötlet :+1::grin: én nagyon akartam a Solubot, de ő meg elcseszte…

4 kedvelés

Megnyalintva nem lett jobb mint 8 éve. Illatra viszint jó volt. Bár egyszer sem csapott meg az a dinnye illat amikor kinyitottam az autót.:thinking:

5 kedvelés

Az engem sem…de 4 hónaposan a kukoricakonzerv jelleg annál inkább. És mind bebarnult mint a sza…ntálfa. :roll_eyes:

5 kedvelés

Félreértés ne essék, megírom azt is, ha egy aroma nekem nem ízlik, azt is, ha ízlik. Ezek szubjektív dolgok. Pont a Castle Long is ilyen. Hypeolták sokan, én is szívtam Gambitot, Mangust, Queensideot. Jó aromacsalád. Volt a tastyben shortfill, hoztam egyet, kipróbálni. Nem jött be, vállalom. Az alapkoncepció nem jön be, whiskey-s mandulás aroma. K Flavour-ből izlett a whiskey-s, ebből sajnos nem. Dripperbe betöltöttem tegnap este, egy rumot ki a pohárba, egy jégkocka. Összekóstoltam. Whiskeyt már nem iszom pár éve, de rummal se jött be sajnos, pedig az menthette volna.

ui.: Don Papa piros címkés egy istenkirály ital… :wink:

9 kedvelés

Játszunk. Mit vett, mi látható a képen ?

:grin::rofl:

5 kedvelés

Legújabb retro kézikonzol? :thinking::grin: Hideg, melegszik, meleg?

5 kedvelés

Hideg :rofl:

4 kedvelés

Sziasztok! :vaperina:
Szerintem Tomi benzines láncfűrész!?, de a képen az olaj leeresztő rész látható! :grin:

5 kedvelés

Hali benzines láncfűrész nem , olaj leresztő igen .:grin:

5 kedvelés

Én tudom! Ez egy elektromos gyalu. :sweat_smile:

4 kedvelés

Ráadásul káposzta gyalu de nem . :grin:

4 kedvelés

Tehát olajleeresztő. Jó színe van :+1::grin:

5 kedvelés

Kisebb, mint egy egyetemi tanár?

3 kedvelés

Mikroprocesszor!!:rofl::rofl: