Ki mit rendelt? Ki mit kevert? (2. rész)

50W UH tisztító az Aldiban mától akciós, 5999.- !:wink:

4 kedvelés

Caseoh Pressure Washer

3 kedvelés

Sziasztok!

Elég sokat rendeltem még régebben az Azhad’s Black Cavendis-éből, de sajnos mostanra mind elfogyott. Valaki esetleg tudna alternatívát rá? Persze olyat, ami beszerezhető. Vagy ha tud valaki olyan helyet ahol még van az Azhad’s-ból, azt nagyon megköszönném. A google nem a barátom. Nagyon sokat próbáltam keresni.

Előre is köszi! Üdv.

5 kedvelés

Annyit tudok, többféle Cavendish-t kipróbáltam, több gyártótól, elég hasonlóak voltak. Tehát nehezebb mellélőni, mint egy Baffo-val. (Utána rájöttem, hogy nem szeretem ezt az ízt, édes dohos, de ez más kérdés…).

5 kedvelés

Szia!! Még nem kell alternatíva! Küldök privát, hol tudsz rendelni!!

6 kedvelés

8 kedvelés

Vettem az aldiban ultrahangos kütyüt. Alufólia teszt megvolt. Mindjárt neki állok a tankot is kipucolni. Köszi a tippet @Zoli76 :grin:

8 kedvelés

Hello. Köszi a válaszokat!

5 kedvelés

Rendeltem is! Jön még Tabacchificio-ból és Blendfeel-ből is Black Cavendish. Kipróbálom azokat is. Kösz mégegyszer!

5 kedvelés

Előtte azért sikáld ki a mosót, mert tele lehet alufólia darabokkal.

Pressure Wash Leaf Blowing Pressure Wash Leaf Blower

5 kedvelés

Kipucoltam. Láttam az alján a felesleget. Azóta végig ment az orám szijja nyaklánc minden is amit találtam. :grin: Holnap a távirányitó van tervbe persze panel nélkül.

5 kedvelés

Mai keverés!!

12 kedvelés

Szép sor​:+1: (a Cavendish mondjuk nekem édesnek bizonyult, a jobb szélsőt nem ismerem, de olyan rossz nem lehet :grin:)

3 kedvelés

Nekem a két szélső a kedvencek közt van, a középsőket most próbálom előszőr!!

4 kedvelés

Megjött az ellátmány!:innocent: Remélem egy darabig kitart!:grin:

13 kedvelés

Bátraké a szerencse.

6 kedvelés

Mint egy kisgyerek munkábol ahogy beléptem a kert kapun támadtam is le a csomagot. Engem nem érdekel most kibontom . Jött egy kis tekeréshez dolgok kis + vatta bár még egy jó ideig nem kell kibontanom egy kis előre tekert clapton coil ha lusta lennék, vagy nem jön össze a tekerés, bár gyakorlok szorgosan. Nah meg még pár apróság tartalék akku cellák liquid tároláshoz flaskák bár még próbálgatom milyen lenne a jó flaska, eddig az aromás flaskák jöttek be legalább újrahasznosítom. Nah de izzítom is be a labort ideje nekiállni kevergetni.

11 kedvelés

Eskü nem a Full Moonos aromák jöttek be.

7 kedvelés

*szerecsen

Szívesen :hugs:

1 kedvelés

16 kedvelés