50W UH tisztító az Aldiban mától akciós, 5999.- !![]()

Sziasztok!
Elég sokat rendeltem még régebben az Azhad’s Black Cavendis-éből, de sajnos mostanra mind elfogyott. Valaki esetleg tudna alternatívát rá? Persze olyat, ami beszerezhető. Vagy ha tud valaki olyan helyet ahol még van az Azhad’s-ból, azt nagyon megköszönném. A google nem a barátom. Nagyon sokat próbáltam keresni.
Előre is köszi! Üdv.
Annyit tudok, többféle Cavendish-t kipróbáltam, több gyártótól, elég hasonlóak voltak. Tehát nehezebb mellélőni, mint egy Baffo-val. (Utána rájöttem, hogy nem szeretem ezt az ízt, édes dohos, de ez más kérdés…).
Szia!! Még nem kell alternatíva! Küldök privát, hol tudsz rendelni!!
Vettem az aldiban ultrahangos kütyüt. Alufólia teszt megvolt. Mindjárt neki állok a tankot is kipucolni. Köszi a tippet @Zoli76 ![]()
Hello. Köszi a válaszokat!
Rendeltem is! Jön még Tabacchificio-ból és Blendfeel-ből is Black Cavendish. Kipróbálom azokat is. Kösz mégegyszer!
Előtte azért sikáld ki a mosót, mert tele lehet alufólia darabokkal.

Kipucoltam. Láttam az alján a felesleget. Azóta végig ment az orám szijja nyaklánc minden is amit találtam.
Holnap a távirányitó van tervbe persze panel nélkül.
Szép sor
(a Cavendish mondjuk nekem édesnek bizonyult, a jobb szélsőt nem ismerem, de olyan rossz nem lehet
)
Nekem a két szélső a kedvencek közt van, a középsőket most próbálom előszőr!!
Bátraké a szerencse.
Mint egy kisgyerek munkábol ahogy beléptem a kert kapun támadtam is le a csomagot. Engem nem érdekel most kibontom . Jött egy kis tekeréshez dolgok kis + vatta bár még egy jó ideig nem kell kibontanom egy kis előre tekert clapton coil ha lusta lennék, vagy nem jön össze a tekerés, bár gyakorlok szorgosan. Nah meg még pár apróság tartalék akku cellák liquid tároláshoz flaskák bár még próbálgatom milyen lenne a jó flaska, eddig az aromás flaskák jöttek be legalább újrahasznosítom. Nah de izzítom is be a labort ideje nekiállni kevergetni.
Eskü nem a Full Moonos aromák jöttek be.
*szerecsen
Szívesen ![]()