Kitettem az erkélyre 3 levest, ráírtam hogy “hűsítős” meg “iced" ![]()
![]()
A holnapi tankomba tettem sót is, nehogy behártyásodjon ![]()
A driptipre ragasztottam szőrmét ![]()
További lifehackek priviben. ![]()
Kitettem az erkélyre 3 levest, ráírtam hogy “hűsítős” meg “iced" ![]()
![]()
A holnapi tankomba tettem sót is, nehogy behártyásodjon ![]()
A driptipre ragasztottam szőrmét ![]()
További lifehackek priviben. ![]()
BOOST25 kóddal most van egy kis kedvezmény macinál. ![]()
Sziasztok!!
Kb 2 nap olvasás annak a bűne aki nem tudott erre járni jó pár napot … Igyekszem mindent is pótolni ![]()
Már erre az évre sem tudom azt mondani nem rendelek semmi
Dovpo Flipside Solon Squonker
Nem bírtam kihagyni …kicsi is ..21700 is … Squonk is …
Vannak aggályt keltő dolgok vele kapcsolatosan ( főleg a fedelek ). De majd az idő eldönti , hogy mennyit bírnak ..
Finom Gőzöket
( idénre is !)
Legjobb színben vetted! ![]()
Szolgáljon ki évekig! ![]()
Nekem ma ők érkeztek. ![]()
Tapasztalatom a használatról még nincs, de egy dolgot meg tudok erősíteni amit másoktól hallottam és olvastam. Baromira szép a kidolgozása és látva a kis cégek munkáit ehhez az eszközhöz, idén óriási siker lesz ez az AIO. ( Már tavaly is az volt csak nem tudtak eleget gyártani. )
Tényleg szépek … Elérhető áron van extra minőség… De ahogy beszéltük az a fránya beépített akkumulátor
… Tudom lehet cserélni ha tönkre megy , de ezzel nálam a szabadság érzet csorbul , hogy egy zsinórhoz vagyok kötve … Pedig k.. a tetszik a forma …
Gratulálok hozzájuk..![]()
Remélem a kereslet rá vezeti őket egy cserélhet aksis kivitelre ![]()
Dohányos kedvelőként belefáradtam,hogy nem lehet már sehol sem kapni a régi kedvenc dohányos aromáimat.(Elvileg megszünt!) Végső elkeseredésemben írtam a Horvát gyártónak,és csoda történt!
Igaz kicsit drágábban, de privátban küldik teljesen legálisan.Az AEON honlapján a kisbetüs résznél van a kapcsolatfelvétel, angolul írjatok nekik..és küldik!
Aza longfill az ízlett nekem is.
Sikerült venni törpét?!

Igen, finom édes. Sikerült, egész jól mutat a 24-es méret
.
Volt ma is egy kis séta. Bamberg városában. Így már nincs egyedül a pico-m.
Mert hiányzik egy kis kivonatos leves. De őket majd otthon fogom bekeverni. Ahol van mivel…![]()
Vettél modot?
Dupla menthol. ![]()
Ez az igazi ICE, ICE, Baby ![]()
Igen. Már régóta kerestem egy pico plus-t. És most volt is a vape boltban. 34 juró-t megért. És nincs posta költség, se várakozás a csomagra. Ott helyben kézbe is vettem.
Igen, dupla mentol. De csupán pár cseppet teszek a kávés leveseimbe. Egy halvány hűsítés miatt. Ezúttal mentolos, de kb ugyanaz a hatás.
Szerk. Ráadásul a pico 3 színben is kapható volt.
Más az ízlésünk de ez így van jól!
Ezzel egyet értek hisz nem vagyunk egyformák..![]()
Viszont majdnem vettem egy millennium rta -t is 99 juro-ért. De mikor szét kaptam, akkor láttam hogy a gyári poris változat… így, köszönöm, de nem.![]()
Emellett volt 269-ért dicodes micro 18650-es. És egy eredeti by-ka v9, 159-ért. By-ka rta-m volt, igaz, klón, de nem fogott meg. Dicodes meg nem érdekel..
Így voltam én is, amíg szembe nem jött egy alkalmi vétel, alkalmi áron.
![]()
A Pico jó vétel Robi.
Csak sajnos a Plus-ra nem “megy fel” az Arctic Fox.(vagy csak béna voltam)
A Pro-ra felraktam, “hasított” is rendesen.

Megérkezett a Dpd egy kistartalékkal!! Azért kezdem azt hinni ezeknek a franciáknak van baj a fókusszal!! Rendeltem Sárgacímkés latakiát, persze, hogy feketecímkést küldtek!! Ez másik shop mint az aki ezelőtt küldött mást!!
Nekem mégmindig megvan a letöltésben a telón. Vajon menne telóról is? Mert C-C típusú kábelen az van…