Nem vészes![]()

El vagy tünve … Ps5 melett is lehet ám pénzt költeni vape cuccokra ![]()
![]()
![]()
Hát igen, most annak hódolok. ![]()
Idén már semmit fater. ![]()
Attól még lehet jönni pofazni … ![]()
Értettem főnök. ![]()
Gőzöld őket egészséggel, @Lsxtom
Várom én is a franciáktól a csomagot. Az a&l-től. Azt írták 3 nap… kíváncsi leszek rá, hányszor 3 nap lesz..![]()
Nekem idáig mindig 2x3 nap volt onnan a szállítási idő.
![]()
Nekem mindig stabilan négy nap (ha nincs benne hétvége). Elég gyorsak. ![]()
Akkor hamarabb ér haza mint én…
nekem még hátra van 2 hét meló…
De miután hazamegyek, készítek oda újabb adag kávés aromát. De ezuttal hagyom érlelni legalább 3 hónapot. Mert most nem volt csak 1 hét. Így is jó lett. De úgy tökéletes lesz. Annyi idő alatt rendesen összeérik majd.
Édesíteted valamivel ? Vagy csak a fekete + PG ?
Nem. Csakis simán a kávé + pg. A kávét is cukor nélkül iszom. Meg tej nélkül is. Csak simán. Na jó, van benne fél liter házipálinka is. Gőzölve jobban hat mint kortyolva…![]()
Végülis is a VNS Mangó és a VNS Dragon került két kazánba ..
Csak szépen sorban
.. határozott sallang mentes sárkány gyümölcs . Nem tolakodóan édes , kellemes gyümölcsös , lehetne talán intenzívebb , lehet ennek tényleg kellene a 25 %, de így is bőven megállja a helyét a gyümölcsös aromák erősebb szegmensében egész napos cucc
Egyet kell értsek @gangsta_gergo kollégámmal .. Ez az aroma nem szeretne semmit , csak mangó lenni . Határozottan sikerült neki .. szín tiszta édes érett mangó .. édesítőszer mentes íz.. ez azért édes mert a gyümölcs édes .. Határozottan top favorit lesz szerintem nálam .. vicces kb 4,5 eurós ára csak hab tetején a koktél cseresznye ![]()
Finom Gőzöket ![]()
És a 4,5 eurós ár mellé most -40% kedvezmény is jár. ![]()
Amint elfogy a mostani keverés kipróbálom milyen lehet keverve.![]()
Nincs megállás? ![]()
Sajnos nincs.
Elméletileg ez lett volna az utolsó rendelésem idén de a sors úgy hozta, hogy még egy szatyorra való érkezik a fa alá. ![]()
Hát, én is éppen most töltöttem fel a kosaram, pedig megesküdtem, hogy idén már nem… ![]()
Nem rossz 5let .. még a héten rá kóstolók a másik kettőre és rendelek abból ami Best .. pl mangó -t ![]()
![]()
..