Szerintem a különbség a kettő között, hogy az egyik hűsítős, míg a másik hűsítőt nem tartalmaz.
Köszi! Valószínű, hogy igazad van, mert alig észrevehetően látható 2db jégkocka, de ez a leírásban nem szerepel.
Igen a zéró az hűsítés mentes .. a másik hűsítős
@gangsta_gergo mester már túl van a kóstoláson .. természetesen én még nem … Mindig le vagyok maradva ![]()
![]()
Van kupon kód VNS-hezvha valaki szeretne rendelni onnan ![]()
Én meg nem is vettem míg le nem tesztelitek!![]()
■■■■■ ![]()

Ilyet találtam még Neked. Bár ezt nem ismerem, de azt írja, hogy többféle málna egyvelegéből készült. A leírásban és a képen sem véltem felfedezni hűsítésre utaló nyomokat. ![]()
A&L Les Créations Kro-mignon Concentrate
Köszönöm, nagyon kedves vagy, hogy gondomat viseled!
Konkrétan pont ezeket vadászom, de mindenhol csak vegyest találok. Ha nem titok átdobnád a besz. forrást? Köszönöm! ![]()
Még jó! Írtam privit. ![]()
Elég sok capellát kóstoltam .. még a kis üvegest .. majdnem mindre igaz volt , hogy az íz finom , de nagyon gyenge még túl aromázva is … Nem tudom , hogy változott e valami azóta … Ezt csak így plussz információkét itthagyom …
A mangó ízben ott van (10%-ban).
Milyen kicsi a világ!
Most először rendeltem az A&L oldaláról és a fizetés után megjelent egy csoportkép a team-ről ahol felfedezni véltem egy régi kedves kollegámat az Imit akivel évekkel korábban egy exkluzív étterem lánc hálózat kreatív szakács részlegén dolgoztunk. Már akkor is szorosan kötődtünk egymáshoz hisz mindketten vapeltünk. Ő kb. 10 éve kint dolgozik Franciaországban és a gyors emailváltásnak köszönhetően meg is erősítette, hogy igen Ő is az A&L csapatában szorgoskodik.
Szerintem vágódj be helyszínelőnek, mert nagyon jó szemed van. ![]()
Usa mix nagyon jó,gold ducát isteni,piros malbi szuper
Rendeltél az elmúlt egy évben Nastyt? Hol találtál? Asap grape és wicked haze készlet kifogyott és még vpn-el sem találok ![]()
Neked is Szia !![]()
Sziasztok,
próbáltam véper társunknak segíteni a Just Juice-okkal, böngészés közben ki is dobta a Vapora oldalát találatnak. Gondoltam beajánlom azt, főleg, miután nemrég becsatlakoztak ide, de nem tudtam megnyitni sehogy, még VPN-nel sem. ![]()
Egyébként a Google a Just Juice-okra több találatot is adott, javaslom ezek átbogarászását.
A Nasty-ket régen én is nagyon szerettem, de elengedtem, mert nehezen elérhető, ha egyáltalán…
Szia.
Még akkor, amikor az egyik horvát webshop kimenekült a “helyzetből”…
Hát én nem igazán keresgéltem azóta már
Főleg, mivel közben felleltem 1-2 más gyártót/ízt, így a motiváció is kisebb volt, hogy keresgéljek. Ráadásul elég drága aroma volt másokhoz képest… Legalábbis nekem ez volt a tapasztalatom.
Pedig az Asap Grape…