Ki mit rendelt? Ki mit kevert? (2. rész)

Elkapott a harci kedv .. következő lefolyószökevény .. @felixo jóvoltából … Nézzük :joy::joy:

10 Likes

Zseniális a 10millió dolláros squonk tömítés! :heart_hands:t2::heart:

9 Likes

Köszönöm mester .. :face_blowing_a_kiss::heart:

12 Likes

Az “enyimé” is világbajnok.

13 Likes

Youre The Best GIF

Hála az égnek akkor megoldás született! :heart:

7 Likes

Ja, persze, csak kellett kiforrási idő a “teknikának”.

please stand by technical difficulties GIF

6 Likes

Eddig kb 15 keverésből talán 7 ami bejött, 2 kóstolásra vár :thinking:

Na de ez egész jónak tűnik, mogyorós Ryan USA a vikingektől 15% helyett 12%-ba kevertem de szerintem állandó lesz

11 Likes

Nem olyan rossz az arány .. nagy részét ismerem .. :heart:

5 Likes

Mystic Red különös összetevője szerinted is a gyömbér ? :thinking:

7 Likes

Az az érdekes hogy A Hadész jobban bejön mint a Luna vagy a Kami pedig mindegyik epres :rofl::rofl::rofl::thinking:

6 Likes

Őöö:joy:
leslie chow hangover GIF

5 Likes

Akkor rebarbara a másik tippem .:grin:

5 Likes

Kami még kimaradt , a Luna az accony kedvence .. Hades-böl nem rég kevertem igaz a zerot-t .. még pihen , de egyre jobban kíváncsi vagyok rá :joy:

6 Likes

A kami sárkánygyümi plusz és az a domináns benne . Egyébként száraz vonalon mozog .

6 Likes

Egres? :thinking:

5 Likes

Lepasszolhatom a Kamit, mert nem jött be :sweat_smile:

4 Likes

Mért van Egres is pontosabb piszkés . :eyes::eyes::joy:

5 Likes

Vmi savanyút akartam írni. :grinning_face_with_smiling_eyes: Ám baromira jó a Mystic Red. Imádtam amikor szívtam.

4 Likes

Hát…. ízlés kérdése de nekem valami hiányzik belőle akkor is :thinking: sárkánygyümis levesekkel volt már dolgom plusz azt hiszem a les creations kawaii száraz is sárkányos is az jobban bejött :sweat_smile:

3 Likes

Kawaii nekem mindig éget utóízt produkált száraz mivoltában . Mindegy hány % van volt keverve . Tudom hogy nem éget meg semmi . Csak azt produkálta lecsengésben . Értetlenül álltam a dolog felett. Porlasztós tankba még soha nem jött elő . :face_with_symbols_on_mouth: Tekerni pedig azt tudok . Megkomponálom a.tekerést hogy minden ízt kicsaljak az aromából . De ez :face_with_peeking_eye::roll_eyes:

2 Likes