Elkapott a harci kedv .. következő lefolyószökevény .. @felixo jóvoltából … Nézzük
Zseniális a 10millió dolláros squonk tömítés!
Hála az égnek akkor megoldás született!
Ja, persze, csak kellett kiforrási idő a “teknikának”.
Eddig kb 15 keverésből talán 7 ami bejött, 2 kóstolásra vár
Na de ez egész jónak tűnik, mogyorós Ryan USA a vikingektől 15% helyett 12%-ba kevertem de szerintem állandó lesz
Nem olyan rossz az arány .. nagy részét ismerem ..
Mystic Red különös összetevője szerinted is a gyömbér ?
Az az érdekes hogy A Hadész jobban bejön mint a Luna vagy a Kami pedig mindegyik epres
Őöö
Akkor rebarbara a másik tippem .
Kami még kimaradt , a Luna az accony kedvence .. Hades-böl nem rég kevertem igaz a zerot-t .. még pihen , de egyre jobban kíváncsi vagyok rá
A kami sárkánygyümi plusz és az a domináns benne . Egyébként száraz vonalon mozog .
Egres?
Lepasszolhatom a Kamit, mert nem jött be
Mért van Egres is pontosabb piszkés .
Vmi savanyút akartam írni. Ám baromira jó a Mystic Red. Imádtam amikor szívtam.
Hát…. ízlés kérdése de nekem valami hiányzik belőle akkor is sárkánygyümis levesekkel volt már dolgom plusz azt hiszem a les creations kawaii száraz is sárkányos is az jobban bejött
Kawaii nekem mindig éget utóízt produkált száraz mivoltában . Mindegy hány % van volt keverve . Tudom hogy nem éget meg semmi . Csak azt produkálta lecsengésben . Értetlenül álltam a dolog felett. Porlasztós tankba még soha nem jött elő . Tekerni pedig azt tudok . Megkomponálom a.tekerést hogy minden ízt kicsaljak az aromából . De ez