Ki mit rendelt? Ki mit kevert? (2. rész)

Jól lássa a helyzetet Uram! :saluting_face:
Tekerni, vattázni nagyon hasonló, csak a közeg másabb. :wink:

7 kedvelés

Ez így egyszerűen. .. igen :joy:

8 kedvelés

Az a baj , hogy ti akik most felkapták a fejüket és meglatták a boro-kat , mert a nektek kedves gyártók kirángatták a fejüket a homokból és végre nyitottak a olyan piac felé amiben még van potenciál … Mind MTL vonalon vagytok otthon ( Zolika kivétel ) . Így a saját tapasztalataim semmit sem érnek nektek .. nyilván álltalánosságban lehet beszélni magáról a Boro -rol , de itt is igaz , hogy minden híd.. más és más .. így ez is csak egy utazás amit valahol el kell kezdeni .. :hugs:

10 kedvelés

Forgatom a kezemben ezt az rbat,saccra akkora a deck mint egy Kayfun lite :thinking:tekerni is hasonlóan kell,picit kisebb mint az rtaim,így annyira rossz nem lehet

Az íze így natúrban…hozza a megszokottat :grin:

Jó hogy megtekertem,kipróbáltam :grin:

8 kedvelés

Jól gondolod!
Hell Yeah Reaction GIF by Bounce

7 kedvelés

Dobj már egy képet arról, hogy tesztelted! :grin: Rádobtad a bridge-t egy Dani-ra és a drippet meg odafogtad? Nehéz elképzelni, vagyis inkább vicces. :wink: De meg ne sértődj!

6 kedvelés

És még alá kötött egy Squonk palackot is :joy::joy::joy:

7 kedvelés

Nehogymá’ :grin:

11 kedvelés

Jó kis dripper setup!
:barber_pole: :wink:

7 kedvelés

Valahogy ki kellett próbálnom :zany_face:nem akadok fent ilyeneken :joy:

7 kedvelés

Ezt nagyon kitaláltam! :rofl:

I Love It Chefs Kiss GIF by Magic: The Gathering

6 kedvelés

Az igen..gratulálok!

7 kedvelés

Köszönöm :blush:mit nekem tekerni vattázni egy másfeles szemüveggel :joy:

7 kedvelés

Na csak-csak jönnek az igen egyirányba mutató tapasztalatok még-még… rendelés lesz a vége.

6 kedvelés

Másfeles, csecsemő… 3,5 amire rátolok mégegy hemügét. Igaz akkor 5 centiről, de akkor látok mindent…:zany_face:

6 kedvelés

Néző nem kell csak látó még :joy:apró betűset el se olvasom nélküle :joy:

7 kedvelés

Nekem azzal nem ment, a vatta jobban felissza a levest :thinking:

5 kedvelés

Távoli nekem sem kell a közeli évről-évre romlik. Most 3-as olvasó a tavalyi 2-essel együtt már látom a Kanthal felületét is.:grin:

7 kedvelés

Sajnos nálam is 3-4 éve, most 2-es kell minimum :cry:de már van 3-as is, ha bütykölni kell finom dolgot.

7 kedvelés

Nekem is az van, másfeles olvasó munkaszemüveg kékfényszűrős bla-bla-bla 60ezerér, féláron állítólag. De a teskós 4K-s is tudott ennyit, csak hamar megadta magát a keret. Álllítólag az öregedés első jele a rövidlátás. A süketség meg a sok hokizásé! :rofl::rofl::rofl:

10 kedvelés