Jól lássa a helyzetet Uram!
Tekerni, vattázni nagyon hasonló, csak a közeg másabb.
Ez így egyszerűen. .. igen
Az a baj , hogy ti akik most felkapták a fejüket és meglatták a boro-kat , mert a nektek kedves gyártók kirángatták a fejüket a homokból és végre nyitottak a olyan piac felé amiben még van potenciál … Mind MTL vonalon vagytok otthon ( Zolika kivétel ) . Így a saját tapasztalataim semmit sem érnek nektek .. nyilván álltalánosságban lehet beszélni magáról a Boro -rol , de itt is igaz , hogy minden híd.. más és más .. így ez is csak egy utazás amit valahol el kell kezdeni ..
Forgatom a kezemben ezt az rbat,saccra akkora a deck mint egy Kayfun lite tekerni is hasonlóan kell,picit kisebb mint az rtaim,így annyira rossz nem lehet
Az íze így natúrban…hozza a megszokottat
Jó hogy megtekertem,kipróbáltam
Jól gondolod!
Dobj már egy képet arról, hogy tesztelted! Rádobtad a bridge-t egy Dani-ra és a drippet meg odafogtad? Nehéz elképzelni, vagyis inkább vicces.
De meg ne sértődj!
És még alá kötött egy Squonk palackot is
Jó kis dripper setup!
Valahogy ki kellett próbálnom nem akadok fent ilyeneken
Ezt nagyon kitaláltam!
Az igen..gratulálok!
Köszönöm mit nekem tekerni vattázni egy másfeles szemüveggel
Na csak-csak jönnek az igen egyirányba mutató tapasztalatok még-még… rendelés lesz a vége.
Másfeles, csecsemő… 3,5 amire rátolok mégegy hemügét. Igaz akkor 5 centiről, de akkor látok mindent…
Néző nem kell csak látó még apró betűset el se olvasom nélküle
Nekem azzal nem ment, a vatta jobban felissza a levest
Távoli nekem sem kell a közeli évről-évre romlik. Most 3-as olvasó a tavalyi 2-essel együtt már látom a Kanthal felületét is.
Sajnos nálam is 3-4 éve, most 2-es kell minimum de már van 3-as is, ha bütykölni kell finom dolgot.
Nekem is az van, másfeles olvasó munkaszemüveg kékfényszűrős bla-bla-bla 60ezerér, féláron állítólag. De a teskós 4K-s is tudott ennyit, csak hamar megadta magát a keret. Álllítólag az öregedés első jele a rövidlátás. A süketség meg a sok hokizásé!