Ki mit rendelt? Ki mit kevert? (2. rész)

A majmos oldal?

5 Likes

Na írtam nekik, jött válasz is.

A csomagom egy hét után még el sem indult olaszországból, elnézést kértek.

Most iszom egy kávét mielőtt vissza írok nekik……

A második levelemre már nem jött válasz…….

A csomag a kiindulási helyen van, mivel sok a csomag a GLS egy hét alatt még nem tudta feldolgozni :wink::joy::joy:

10 Likes

A 30.-ai rendelésem holnap hozzák ki.

Van baj olasz GLS-nél.

6 Likes

A Momovaping-es aug.29-ei rendelést, ma hozta reggel 8-kor az Express One.
(egyszer lett módosítva a rendelés, mert eladták amit már kifizettem, de refund lett belőle)
:wink: :saluting_face:
Teljesen korrekt üzlet, nem hosszú száll. idővel.

8 Likes

Több mint 200 csomagjuk van blokkolva szállításra várva……

Szerintem aki szeretne tőlük rendelni kicsit várjon hátha rendeződik a dolog.

A trustpilot-on volt egy csillagos értékelésük pont ezzel kapcsolatban, azt írta a csávó ha más honnan rendel onnan 1-2 nap alatt megjön a csomag és ott is a GLS szállit……

8 Likes

És még nem is az UpS ..

4 Likes

Britney Spears Reaction GIF

4 Likes

Kicsit valóban halovány, de én felturbóztam kicsit a drifter triple mangójával ami önmagában nekem azivhatalanul édes. Így viszont a keverék az egyik állandó lett nálam.

11 Likes

Érdemes néha kísérletezni és mixelgetni :hugs:

7 Likes

Ja, nem úgy kevés, hanem darabra… :rofl::rofl::rofl:

9 Likes

A tegnapi 2-3 levélváltás után….. este 19 körül jött egy elnézést kérő email benne egy 10% os kuponnal.

Most reggel meg a GLS től hogy van csomagom náluk :thinking:

Tudjuk véletlenek mindig vannak :wink:

13 Likes

Mai GLS. Meglátjuk. Egy ideig nem keverek be, egy 50 milis mentholt esetleg…. Aztán ha kész a keverő, csak sokmindent kell előtte csinálnom még. Arpee ajándék dohányosa volt az utolsó, és némi maradék. Ezt már géppel. Szellőzik…. Üvegcsébe töltés előtt adok még nekik 20-20 percet.

10 Likes

Ne feledjétek, nem efelejteni…! :heart_eyes: :vaperina:
PhFu-12

10 Likes

Második randink … Az első nem volt xar ,de kiemelkedő sem ( nem lett sex ) , de az epret sehogy sem sikerült elő csalogatni.. talán majd most

15 Likes

Dinnye már rég elfogyott, ebben sincs már sok! :slightly_frowning_face: :cry:

13 Likes

Kérdésem lenne … A klasszikus szőke az a Virginia.. A klasszikus barna az melyik dohány ?

Lehet hülyén tetten fel a kérdést :joy:

5 Likes

Hát, az tág fogalom, mert a Latakia, Burley, Kentucky, ezek.is mind inkább “barna”.

7 Likes

Gondoltam , hogy nem egy fajtát takar , csak sok arománál van , hogy klasszikus barna .. ezért gondoltam , hogy az valami dohány fajta … De lehet akkor csak az íz világ füstösebb ?

7 Likes

Pont nem a füstösség a hangsúlyos, hanem a masszív, vastag, “nehéz” dohányíz inkább. Szerintem :slightly_smiling_face:tudom, a “barna” fogalmát sokan használják, édes de vaskos, viszont nem füstös ízekre is. Más kérdés, hogy pl. a.Latakiák is barna csapat.

Grizzly Bear Swimming GIF by John Ball Zoo

7 Likes

Még mindig

breaking bad chemistry GIF

:joy::joy::joy::joy:

16 Likes