A majmos oldal?
Na írtam nekik, jött válasz is.
A csomagom egy hét után még el sem indult olaszországból, elnézést kértek.
Most iszom egy kávét mielőtt vissza írok nekik……
A második levelemre már nem jött válasz…….
A csomag a kiindulási helyen van, mivel sok a csomag a GLS egy hét alatt még nem tudta feldolgozni ![]()
![]()
![]()
A 30.-ai rendelésem holnap hozzák ki.
Van baj olasz GLS-nél.
A Momovaping-es aug.29-ei rendelést, ma hozta reggel 8-kor az Express One.
(egyszer lett módosítva a rendelés, mert eladták amit már kifizettem, de refund lett belőle)
![]()
Teljesen korrekt üzlet, nem hosszú száll. idővel.
Több mint 200 csomagjuk van blokkolva szállításra várva……
Szerintem aki szeretne tőlük rendelni kicsit várjon hátha rendeződik a dolog.
A trustpilot-on volt egy csillagos értékelésük pont ezzel kapcsolatban, azt írta a csávó ha más honnan rendel onnan 1-2 nap alatt megjön a csomag és ott is a GLS szállit……
És még nem is az UpS ..

Kicsit valóban halovány, de én felturbóztam kicsit a drifter triple mangójával ami önmagában nekem azivhatalanul édes. Így viszont a keverék az egyik állandó lett nálam.
Érdemes néha kísérletezni és mixelgetni ![]()
Ja, nem úgy kevés, hanem darabra… ![]()
![]()
![]()
A tegnapi 2-3 levélváltás után….. este 19 körül jött egy elnézést kérő email benne egy 10% os kuponnal.
Most reggel meg a GLS től hogy van csomagom náluk ![]()
Tudjuk véletlenek mindig vannak ![]()
Ne feledjétek, nem efelejteni…!
![]()

Második randink … Az első nem volt xar ,de kiemelkedő sem ( nem lett sex ) , de az epret sehogy sem sikerült elő csalogatni.. talán majd most
Kérdésem lenne … A klasszikus szőke az a Virginia.. A klasszikus barna az melyik dohány ?
Lehet hülyén tetten fel a kérdést ![]()
Hát, az tág fogalom, mert a Latakia, Burley, Kentucky, ezek.is mind inkább “barna”.
Gondoltam , hogy nem egy fajtát takar , csak sok arománál van , hogy klasszikus barna .. ezért gondoltam , hogy az valami dohány fajta … De lehet akkor csak az íz világ füstösebb ?
Pont nem a füstösség a hangsúlyos, hanem a masszív, vastag, “nehéz” dohányíz inkább. Szerintem
tudom, a “barna” fogalmát sokan használják, édes de vaskos, viszont nem füstös ízekre is. Más kérdés, hogy pl. a.Latakiák is barna csapat.

![[True Vaper] Like](https://assets.vaperina.cc/optimized/3X/8/4/846904d160e130a57303df814267b6cb2a7d58ed_2_180x180.webp)