Azért neked válaszolva írom , mert tudom ,hogy neked volt , csak egyben adtad el A Blaze dna aio-val .. szóval
anyag minőségben , összeszerelésben és éreztre is egy minőségi darab . Pedig Boro vonalon az a 40-50 euró az alsó polc …
Amiért az én érdeklődésem felkeltette az , hogy alul és oldalt is állítható a levegő mennyisége . Azt gondoltam , hogy egy nyitott oldal panellel csak az oldalsó air-pineket használva ígéretes íz és gőz fog rám várni . 6ml kapacitása mindenképp kiemelkedő ..
Az alsó air-pinnek bent hagytam a 0-ást .
Ahogy akkor is beszéltük az építés egy kicsit macerás , vagy inkább szokatlan , de abszolút kezelhető és megszokható szerintem .
Coil elégetése után le kell szedni a modrol és csak utána lehet be vattázni… A vattázas faék egyszerű és elronthatatlan .
Azt kell mondjam , hogy hozta az elvárt ízt és gőzt .. egyszerűen nem tudok bele kötni. Pazar RDL … ..Remek vétel volt ..főleg kb féláron![]()
Ami a legfontosabb , hogy két nap után mindenhol csont száraz ! Ki érdemelte , hogy a Stubby DNA méltó párja legyen ( ha már a saját tankja a Tallboy egy macera hegy ).
Maximális ajánlás mindenkinek .. ..
Finom Gőzöket ![]()