Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Nekem is ez van ha lusta vagyok BP…amúgy ezek…bakker lessük egymást vagy mi… :joy:

Figyelem,figyelem ! Keverés következik :joy:
Osz’még el se fogytak a többiek :joy:

Én most végeztem…alig bírtam begyömöszölni a 2üveget a sorba a többi közé…itt is telt ház van… :man_shrugging: :slightly_smiling_face:

Nekem Szolnok… :thinking::roll_eyes::grin:

Amúgy kezdem azt érezni a Bp-nél, hogy folyamatosan esik össze, ahogy használom).

2 kedvelés

Mi az a megbúvó bf60 szál ott a háttérben? :grin:

Vannak gondolatok a fejemben…mostmár csak idő kell,hogy testet öltsenek…első lépés meg van…

4 kedvelés

Biztosan valami meglepetés,ami titkos. :laughing: :thinking: :shushing_face: :saluting_face:

Üres tavalyi doboz izgalma? :thinking::grin:

2 kedvelés

Gondolom igen. :slightly_smiling_face:
No Way What GIF by Laff

Ha esetleg valaki úgy gondolja hogy a heisenberg-ben túl sok az ánizs, az kóstolja meg ezt. Minden abszintos és úzós emlék azonnal felszínre kerül ha valaha kóstoltad bármelyiket. . Nem dominál az ánizs hanem üvölt mint a veszett vad :smiley: Jelzem ugyanitt ingyen elvihető a bekevert folyadék. Jelige: Ánizsimádó :smiley:

Viszem mánizs! Ja nem, felhánytorgatnám csak a múltat :roll_eyes::grin: (Ouzo+rostos barack 12 kör​:nauseated_face:)

piszok rosszul hangzik! :nauseated_face:

Cherry rostost és vodka narancsot én se ittam vagy 33 éve :rofl:

2 kedvelés

Engem rumos-kóla gyilkolt le kb 33 éve, azóta sem ittam és ez szerintem így is marad végleg :slight_smile:

3 kedvelés

Szerintetek be lehet valami közelebbi helyről szerezni a Berserker b3 hosszúkásabb drip tipjét?

Na lássuk milyen @Zoli76 kedvence, By-Ka SE RDA :wink: :index_pointing_at_the_viewer:

7 kedvelés

Jesszus, micsoda szerkezet :grin:

Palásttal még jobb :wink::grin: a leves is :+1:

A duplás ry4 -ra nagyon kíváncsi vagyok, piszok jó az illata. A bastards pisztáciát már kóstoltam és iszonyat jó íze volt.

11 kedvelés

Tpa ry4d tutti finom én szeretem…

6 kedvelés