Azért a biztonság kedvéért bekevertem még egy BF Raspberryt is 5 %-ban. Az már “zöld ízzel” használható lesz hétfőn.
Nekem még érik a rumos diós csoda, de nem merek rá kóstolni, kitagadnak itthonról
Annyira intenzív? Engem az Aromamester Fahéjas álom nevő kompozíciójával tiltanak. Néha a már publikált, általam komponált Vadász csokival is
Hát eléggé, bár én nagyon szeretem a diót. A feleségem orra egy kicsit finnyás az eféle illatokra ( makrélát is a kertben eszem, persze ha csak jó idő van )
Én is imádom a diót. Mindig nosztalgia jön ha rá gondolok, amikor még éltek a szüleim, én meglátogattam őket, kiültem a nagy diófa alá és egész délelőttöket, vagy délutánokat töltöttem azzal, hogy a fáról potyogó diókat kiszedjem a megrepedezett zöld burokból, lehúzzam a még fehér dióbélről a héját és azt egyem, időnként első rottyanásig főzött jó fahéjas, enyhén borsos forralt borral kísérve. Anyukám mindig gondoskodott nekem a friss utánpótlásról és kihozta nekem a diófa alá, nehogy abba kelljen hagynom az egyébként abbahagyhatatlant. Aztán ahogy beesteledett, rendeztünk a diófa melletti sütőhelyen egy szalonnasütést. Ez így tartott 3-4 napon keresztül. Én úgy éreztem mindig, hogy rendbe hoztam magam egy évre, szerintem így is volt. Tele energiával, stresszektől mentesen és selypítve, mert ugye a sok zöld dió kissé megviseli az ember emésztő rendszerének első traktusát, főként a nyelvét.
Elővettem az asztal alól a Lidlis Egri Bikavéremet. Nekem most csak az van, azzal koccintok. Egészségedre!
Mondhatnám, hogy adok neked zöld diót a diólikőrhöz jövőre, de nem mondom. Az erdei laknál záró diótermés lett, mert szokásához híven elfagyott az idén is. A nyaralónkban lett valami, de a két nagy diófáról szerintem egy szatyornyi sem termett, valszeg az is mind kukacos, ill. a madarak kiették a belét.
Köszönöm! Csakis Miattad iszom ilyet, mert egyébiránt ha nagyon beb@sztam, abban mindig volt unikum. Igaz, az már régen fordult elő
Wilelife-nál jártunk borkóstolón 1,5hónapja asszem kb. Nagyon jó boraik vannak. Aki teheti menjen el borkóstolóra hozzájuk, nagyon finom a boruk és az étel is amit hozzá adnak.
Most rendeltem be 10 üveg furmintot tőlük.
Valakinek érdekes lehet 100ml FlavourArt mogyoró aroma?
Nem semmi adag…
Nem bizony, ahol a mogyoró van ott van más is
Mókus…
Nekem van egy deci keserűmandula olaj. Frankón jön belőle az a csodálatos cián illat.
Az öreg méregkeverő
Na vaze, most lebuktam