50k a lefolyóba? Annyira nem szar, de ha kell küldök belőle.
Ideje bekeverni egy kis aromamesteres fahéjat, vettem hozzá édesítőt, az finom lesz.
50k a lefolyóba? Annyira nem szar, de ha kell küldök belőle.
Ideje bekeverni egy kis aromamesteres fahéjat, vettem hozzá édesítőt, az finom lesz.
Hogy te mikent nem találsz.
Boldog születésnapot kívánok a Vaperina XVI. kerületi fiókszervezete nevében az összes ill. egyenlőre egyetlen külsős tagjának: Neked!
Akkor azon még organizáljál valamit, mert magvak, pisztácia, illetve a hozzáadott alma pikánssága még az illatán is érzik. Olvastam anno a leírást. Minden tankomban jön a különleges íze pedig allergiás ízérzéketlen gurmé vagyok.
Na, már helyesbíthetek megint.…én a Gold-ról írtam ezt.
A sima Royal, amit én nem szoktam venni (egyszer volt), az valóban mezeibb karamella, de nagyon finom.
Boldog születésnapot kívánunk mi is!
Köszönöm nektek is, meg mindenkinek, egy évvel közelebb a tepsi.
Na, akkor nem én vagyok helikoffer, egyébként nem rossz, még a flaschenwursten íze van, az még érik, mert azt mondtad kell a 2 hónap neki.
Nekem legalábbis onnantól ízlik a legjobban.
(És válik vattagyilkossá)
Azt kértél a születésnapodra, de nem azt kaptál, de talán majd jövőre?
Én meg csak most értem ide,hogy Boldog Szülinapot kivánjak Kedves @Ispy.
Úgyhogy:Boldog Szülinapot Kedves @Ispy!
50k Amber iszod te a levest ?
Nem bírtam ki, rákóstoltam. Asszem megvan mire gondoltál, hogy Technocol. Magamtól nem jutott volna eszembe, de megvan.
Viszont baromira emlékztet valamire és így pár óra után rejöttem, hogy - most figyelj @Balazs_Samu_Nagy - a White M volt nagyon hasonló. Persze ez még nyers mint a répa, meglátom milyen irányt vesz pár hét múlva.
Tényleg arra én nem jöttem rá…pedig van az is.valahol még itt nekem.Javul majd.
A White-M nagyon finom. Ezt onnan tudom, hogy bár nem emlékszem a konkrét ízre, de a Discovery sorozat szinte mind ízlett, egyetlen kivétellel. A Gold Ducat számomra nagyon haloványnak tünt. Most épp a B&H a févörit.
Az emlékek halványak a viszonylag hosszú átfutási idő miatt, de a Discovery aromákra bátran rányulok becsukott szemmel bármikor.
Igen
Hozzám került egy ilyen lötty és baromira ízlett.
“An icy blend of blue raspberry, black cherry and menthol.”
Nagyon intenzíven gyümölcsös és pár slukk után kellemesen fagyasztja is a torkom a mentol.
Tudtok nekem ajánlani ehhez hasonló aromát?
A&L ragnarök vagy igazából bármelyik A&L, ami hűsítős, lefagyasztja a tökeid.
És mellette brutál gyümölcsös is? Mert ebben az tetszett, hogy szinte a zamatos csümölcsöket “rágtam” és hátulról meg érkezett a jéghideg mentol.