Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

50k a lefolyóba? :thinking: Annyira nem szar, de ha kell küldök belőle.

Ideje bekeverni egy kis aromamesteres fahéjat, vettem hozzá édesítőt, az finom lesz.

Hogy te mikent nem találsz. :rofl: :hugs:

Boldog születésnapot kívánok a Vaperina XVI. kerületi fiókszervezete nevében az összes ill. egyenlőre egyetlen külsős tagjának: Neked! :birthday: :grin:

1 kedvelés

Akkor azon még organizáljál valamit, mert magvak, pisztácia, illetve a hozzáadott alma pikánssága még az illatán is érzik. Olvastam anno a leírást. Minden tankomban jön a különleges íze :thinking:pedig allergiás ízérzéketlen gurmé vagyok.

Na, már helyesbíthetek megint.:pleading_face:…én a Gold-ról írtam ezt.
A sima Royal, amit én nem szoktam venni (egyszer volt), az valóban mezeibb karamella, de nagyon finom.

4 kedvelés

Boldog születésnapot kívánunk mi is! :hugs:

6 kedvelés

Köszönöm nektek is, meg mindenkinek, egy évvel közelebb a tepsi. :rofl:

2 kedvelés

Na, akkor nem én vagyok helikoffer, egyébként nem rossz, még a flaschenwursten íze van, az még érik, mert azt mondtad kell a 2 hónap neki.

2 kedvelés

Nekem legalábbis onnantól ízlik a legjobban.
(És válik vattagyilkossá)

Azt kértél a születésnapodra, de nem azt kaptál, de talán majd jövőre? :thinking:

1 kedvelés

Én meg csak most értem ide,hogy Boldog Szülinapot kivánjak Kedves @Ispy.
Úgyhogy:Boldog Szülinapot Kedves @Ispy! :birthday:

Happy Birthday GIF

5 kedvelés

50k :flushed: Amber iszod te a levest ? :rofl:

Nem bírtam ki, rákóstoltam. Asszem megvan mire gondoltál, hogy Technocol. Magamtól nem jutott volna eszembe, de megvan.
Viszont baromira emlékztet valamire és így pár óra után rejöttem, hogy - most figyelj @Balazs_Samu_Nagy - a White M volt nagyon hasonló. Persze ez még nyers mint a répa, meglátom milyen irányt vesz pár hét múlva.

2 kedvelés

Tényleg arra én nem jöttem rá…pedig van az is.valahol még itt nekem.Javul majd.

4 kedvelés

UPS… Azaz Oops! Ezt kapod 10 angol fontért.
Mondtam már hogy az ugyan azon a napon rendelt 7 fontos DHL már hétfőn itt volt?:rofl:

A White-M nagyon finom. Ezt onnan tudom, hogy bár nem emlékszem a konkrét ízre, de a Discovery sorozat szinte mind ízlett, egyetlen kivétellel. A Gold Ducat számomra nagyon haloványnak tünt. Most épp a B&H a févörit.

Az emlékek halványak a viszonylag hosszú átfutási idő miatt, de a Discovery aromákra bátran rányulok becsukott szemmel bármikor.

6 kedvelés

Igen :grinning:

Hozzám került egy ilyen lötty és baromira ízlett.

“An icy blend of blue raspberry, black cherry and menthol.”

Nagyon intenzíven gyümölcsös és pár slukk után kellemesen fagyasztja is a torkom a mentol.

Tudtok nekem ajánlani ehhez hasonló aromát?

5 kedvelés

A&L ragnarök vagy igazából bármelyik A&L, ami hűsítős, lefagyasztja a tökeid. :sweat_smile:

1 kedvelés

És mellette brutál gyümölcsös is? Mert ebben az tetszett, hogy szinte a zamatos csümölcsöket “rágtam” és hátulról meg érkezett a jéghideg mentol. :grinning: