Én meg ezt szajkóztam
Tudom, emlékszem rá. Csakhogy ez pont az amit kerestem… nekem nagyon bejött ennek az aromának az íze.
Nem kivonatos az biztos,de én nem venném újra,nekem nem ízlett.
Sziasztok rendeltem sourcemore-ròl a trackingben ez az üzenet fogadott.
The shipment is handed over in bulk, final acceptance of goods to be confirmed
Ez pontosan mit takar?
Köszönöm a választ
pontosan nem tudom, de semmi rosszat. Teljesen normális üzenet, úton a csomag. További jó várakozást kívánok
pár naptól akár egy hónapig is állhat ezen a státuszon, de ha jól gondolom ez azt is jelenti hogy már az EU-ban van (Hollandia vagy Belgium)
Kb annyit, hogy megkezdte rögös útját feléd a cucc.
okosabb lettem
vámkezelésre vár a csomagod
Köszi mindenkinek remélem jo dolog lesz a geekvape mystery boxomban
UPS nekem egy hét volt Angliából, vámolással stb stb együtt mondjuk kicsit drágábban (15euró)
Én is arra várok, pénteken érkezik szerintem, tegnap már leszállt a gép Hollandiában (a drágábbikkal rendeltem). Remélem a nagyobb rendelésekhez dobják be a nagyobb ajándékokat, direkt rendeltem 2 XR Max-ot a porlasztók mellé, így mínuszba semmiképp nem leszek.
Amúgy valakinek jött már meg az ajándék boxos rendelés? Nekem az ünnepek miatt csúszott a küldése, mert a GeekVape coil elfogyott, cserélni kellett porlasztóra, hogy kapjak boxot.
Én rendelési státuszom már változott. “Előkészités nemzetközi szállitásra” Nagyon kiváncsi vagyok mit kapok
“Cabin” by AlfredPudding
1% FLV Apple Filling
2% TPA Pear
3% FLV Virginia Tobacco
Igazi 1-2-3 recept 2018 végéről. Vélemények jók róla, hát keverjünk egy kóstolót.
Mindig csak a shopping, borzatsztó.
Az tuti jó kis tecnokolrapid szaga van és az íze is…
Kezd tetszeni
Állás után jobb de van más…
Nekem nem ugrott be róla ilyesmi, de akkor majd meglátjuk. Hátha az íze azért az lesz
Nekem megjött. Mondanám , hogy meglepődtem, de nem. A legolcsóbb Sonder U-t kaptam “sample” dobozban, csak a pod és egy 0,7es fej benne. Majd megkapja az asszony az ursa mellé, ha meg megadja magát a pori akkor kuka az egész. Még jó, hogy rendeltem két XR Max-ot is, legalább a csomag ára meg egy kis apró visszajön, de jobb üzletet szerettem volna csinálni…