Azért a parli a favorit , utána black Desert és a többi.
North meg baromi jó az el is fogyott hamar mild seven el egyetemben.
A mild nem mindenkinek adja de az az az a finom csokoládé beütés .
Akkor parli lesz sztem
Chefs rendelés itt, NomNomz még úton.
Életem első dohányos aromája is itt, FLV-Virginia Tobacco. A kupit ne nézd a háttérbe… A széleket így is már levágtam
Hogy aaa… Tribal Force nic-et próbálta már valaki?
Ezekre az aromákra mennyi összeg a magyar tvények szerinti béfa,céfa költség pluszban ?
@Zoli76 ez most akkó mit jelent? Hogy igen, frankó, vagy igen frankó, hogy megkérdeztem, vagy csak úgy örülsz nekem?
Ezesetben a C-t jelölném meg, egyben támogatlak is kérdésedben…bár nem kóstoltam eme nikket, az igaz.
Miez a vatta és hol kapható..?
Amit ír a végén az oldal anyit fizetsz össz, az egyházi tized, füst adó, kapu adó már belekalkulálva.
Nem dobtak rá semmit pluszban itthon, pénteken rendeltem a Chefs Flavours csomag már itt van fenntartás nélkül (DHL)
NomNomz-os még várat magára… 3 GBP-al drágább kiszállítással (£10 ), ugyan abban az órában leadott rendeléssel (UPS)
A részletek francia oldalról,sima titanium fiber de valamiért más a csomagolása ízben nem érzek változást 5 ml után sem
a mindenki álltal ismert francia…gondolom..
Kumulusvape kalandoztam megint és ugye hiány volt a dobozomban
én másikra gondoltam…Köszi!
Most az a favorit vattám mindenbe is
valami változott nálam
egyből jó az íz,a többitől hamarabb telítődik ez a vatta.
Végre rá találtam a kedvenc dohányos aromámra egy spanyol online shopban… be is rendeltem belőle. Egy jo darabig el leszek majd vele…
Ők szállítanak hozzátok ? Csak a kíváncsiságom
Igen. Az előbb adtam le a rendelést. Kicsit sok a szállítási költség (13 juró) de nekem igy is megéri.
Szerk…
Szállítási idő a megadott címemre 2-5 nap.
Szállítanak hozzátok is. Mert ha román földre igen, akkor magyar földre is biztos ..
Ezt már pár hónapja mondtam pedig egyszer illetve az IW Old Gold igen hasonló, csak van benne egy enyhe darkos csavar.