Azért a parli a favorit , utána black Desert és a többi.
North meg baromi jó az el is fogyott hamar mild seven el egyetemben.
A mild nem mindenkinek adja de az az az a finom csokoládé beütés .
Akkor parli lesz sztem
Chefs rendelés itt, NomNomz még úton.
Életem első dohányos aromája is itt, FLV-Virginia Tobacco. A kupit ne nézd a háttérbe… A széleket így is már levágtam
Hogy aaa… Tribal Force nic-et próbálta már valaki?
Ezekre az aromákra mennyi összeg a magyar tvények szerinti béfa,céfa költség pluszban ?
@Zoli76 ez most akkó mit jelent? Hogy igen, frankó, vagy igen frankó, hogy megkérdeztem, vagy csak úgy örülsz nekem?
Ezesetben a C-t jelölném meg, egyben támogatlak is kérdésedben…bár nem kóstoltam eme nikket, az igaz.
Miez a vatta és hol kapható…?
Amit ír a végén az oldal anyit fizetsz össz, az egyházi tized, füst adó, kapu adó már belekalkulálva.
Nem dobtak rá semmit pluszban itthon, pénteken rendeltem a Chefs Flavours csomag már itt van fenntartás nélkül (DHL)
NomNomz-os még várat magára… 3 GBP-al drágább kiszállítással (£10 ), ugyan abban az órában leadott rendeléssel (UPS)
A részletek francia oldalról,sima titanium fiber de valamiért más a csomagolása ízben nem érzek változást 5 ml után sem
a mindenki álltal ismert francia…gondolom…
Kumulusvape kalandoztam megint és ugye hiány volt a dobozomban
én másikra gondoltam…Köszi!
Most az a favorit vattám mindenbe is valami változott nálam egyből jó az íz,a többitől hamarabb telítődik ez a vatta.
Végre rá találtam a kedvenc dohányos aromámra egy spanyol online shopban… be is rendeltem belőle. Egy jo darabig el leszek majd vele…
Ők szállítanak hozzátok ? Csak a kíváncsiságom
Igen. Az előbb adtam le a rendelést. Kicsit sok a szállítási költség (13 juró) de nekem igy is megéri.
Szerk…
Szállítási idő a megadott címemre 2-5 nap.
Szállítanak hozzátok is. Mert ha román földre igen, akkor magyar földre is biztos …
Ezt már pár hónapja mondtam pedig egyszer illetve az IW Old Gold igen hasonló, csak van benne egy enyhe darkos csavar.