Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Hát ez nem, nekem még mindig “tömény” lehet töltök bele 10 mili sima vg-t…

Akkor ez karakteresebb íz…Perique és Kentucky volt nekem tőlük, de halványabb ízek voltak, mint az Azhadok.

Nekem most perique havana meg orientál van. Lehet hogy a szivar dohány alap miatt erősebb nekem a Havana.
Azhadok most nincsenek mert nem tudok venni. Hol ez nincs hol az :smiley: és ha már veszek akkor nagyobb mennyiségben akarom nincs kedvem 1-2 aromákkal bíbelődni…

1 kedvelés

Rendelt már innen valaki Sourmorerol Geekvape Mystery boxot? Kíváncsiságbòl én most rendeltem 0.01 dollárba került akciò volt a 9ik szülinap alkalmábòl.

3 kedvelés

Láttam én is de kihagytam, majd mond el mi volt benne :wink:

1 kedvelés

Mindenképp :wink:

1 kedvelés

:thinking::thinking::thinking:

Eddig ennyi a kosár…

2 kedvelés

Haladjunk tovább, SHOT60 - JAVASOLT HÍGÍTÁS: 33% (20+40) :sunglasses:

7 kedvelés

Na erről még nem hallottam. Sima dohány vagy van valami csavar?

Körte alma dohány…:flushed::thinking:

4 kedvelés

Csak körte + a háttérben az édeskés dohányt érezni benne, jól el van találva, régen keresem már a desszert dohányok + hamutartós dohányosok után, a jó igazi körtés dohányt! :grinning:
Maradós lesz nálam, rámegyek legközelebb a többi ízre is, cola, mogyoró, kávé! :+1: :laughing:

6 kedvelés

Rati vagyok, évek óta olcsó kínai klón függő.
Gondoltam 16 dolcsit kidobok az ablakon, van egy csomó jó minőségű klónom hátha ez se lesz rosz. Szóval beraktam a kosárba amikor ugy is akartam mást is rendelni.
Tévedtem :slight_smile:
Nem részletezem de már ránézésre sem volt jó, azért kitakarítottam, ma meg is építettem. Az kiderült számomra hogy jó kis tank ez, az eredeti tetszene, lehet ha lesz veszek is egyet vagy egy 2-es verziót, de ez ha nem is használhatatlan de több probléma is van vele ami miatt megy pótalkatrésznek (ha netántán lesz egy eredeti)
Számomra a tanuló pénz hogy a továbbiakban ragaszkodjak a “márkás” klónokhoz ha már klónt veszek (SXK, Ulton, YFTK stb)
Meg egyébként is… szerintem kb 40 dollárért dobálták talán az eredetit, ha már klón akor inkább high end cucc legyen ne egy eredetileg is kínában legyártott cucc másolata. Bár ezt a verziót már nem árulják a bejáratott webshop-jaim ezért mertem kidobni 16 dolcsit az ablakon.

Ja… amiről szó volt:

Most ha lesz időm nekiállhatok az Eredeti Juggerknot-nak :)… inkább az építésre kidobott időt sajnálom mint a pénzt.

Kiengesztelésül…: IRONFLY ZESTY VG-10/green micarta VF01-10 - Zsebkések | KNIFESTOCK Ez ezért az árért ragyogó, de egyébként is.

1 kedvelés

Azé csak haladnak :grin::sloth:

3 kedvelés

Én szerintem már csak hétfőn kapm az SMS-t, hogy mehetek átvenni…

4 kedvelés

Köszi a linket.Kiengesztelni meg tem tom miért akarsz nem vagyok sértödös…

1 kedvelés

Ez meg még ennyi idő után is egy halvány lepkefing…

1 kedvelés

Jelentkezzen az, aki érezte benne a cseresznyét. Mert én keresve sem találtam. Amúgyanmeg finom a dohány benne. :slightly_smiling_face:

4 kedvelés