Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Valaki tervez rendelni ahol Azhad is elérhető?
Szívesen beszállnék…
Szükségem lenne 2 black sherry re meg 1 persian apricot ra :grin:

Legutóbb májusban mikor rendeltem 12 nap volt.

1 kedvelés

GBC :thinking:

3 kedvelés

A fánkos vonal nem jött be, a custard vonal sem, most jöhet a desszert-dohány.

7 kedvelés

Nagy baj nem lehet, a 2. és a 3. fullos :wink: bal szélen egy rejtőzködő kuki… :roll_eyes:

1 kedvelés

Szerencsére vagy szerencsétlenségedre annyi gyártó van . :grin: valogathatsz

3 kedvelés

Úgy látszik nekem a kuki való :rofl:

Bekevertem, mire végeztem olyan illatfelhő lett a lakásban, hogy csak dölök jobbra meg balra.

Ez a mérleges megoldás egy isten, pikkpakk…3 óra. :rofl:

Mérleg nélkül nekem kb 7 perc :rofl:az össz :grin:
De gratulálok :smiling_face:

Ha csak összeöntögetném én is random úgy nekem is 7 perc lenne. :sweat_smile:

Nem random öntjük, hanem bármit bármibe, bármennyit, szemre, sötétben, hunyorítva, lehetőleg náthásan… :joy:

Amúgy a kuki nem jön azonnal, csak kb. 3 hónap járás után.
(Nekem így voltak a Journey-k…)

2 kedvelés

Én csak ezt az egyet szívom, eddig nem volt vele bajom, a többi max szódával kategória.

Mindegyiknek brutál dohánydesszert illata van, ha ezek sem jönnek be, akkor kb semmi…

Kapnak egy hónapot, addig pusztítom a szarokat, bekeverted szívd is el! :point_up:

Kivéve amit majd veletlenül kiöntök a wcbe.

1 kedvelés

Azt tudom, a Granpával összeforrt a nicked :grin: amúgy én nem szidásképpen szoktam írni, hogy popcornos kuki, engem is zavart, hogy 5-6 féle longfillem egyaránt ezt játszotta velem pár hónap alatt.
Elején azt mondtam, a kék villamos, meg a Parliament az isten.
Most se szívok el 1 hónap alatt semmilyen 120 millist, azért van bekeverve 22 féle, hogy rotálódjon :grin:

Van itt olyan aromám ami már a világból kiérte magát. :rofl:

Az a baj, ha van ami jobban ízlik az valahogy gyorsabban fogy, 5 éve vépelek, mindjárt hat, talán a 10. évre eljutok oda, hogy csak olyat veszek, amit szeretek is…addig is anyáméknak is én szállítom az liquidet, eddig mindegyikre azt mondták finom. :rofl:

3 kedvelés

Ez a probléma engem is sújt :roll_eyes: plusz néha rámjön, hogy na most meg más a kedvenc.
Múltkor vaníliás dohány rohamom volt, most itt van 3x120 ml :open_mouth::grin: lassan a helyhiány a hűtőben mondatja velem, hogy x hónapig ölég, sztoj. Mert azt meg nem akarnám, hogy megnyúvadjanak, elmenjenek egy íztelen színtelen niktelen nihilbe.

(A párom mondja mindig mindegyikre, ha kigurul pár slukk, hogy “hmm, karamellás?” :joy: ez egy Latakiás kapa cuccnál nem mindig jó pont).
(Öcsém, ha nagyritkán belekóstol egy-egy kivonatos cuccomba, arcra elszíneződik, köhögőrohamot kap, aztán instabil kézzel teszi le, és próbál finoman fogalmazni, hogy ez éppen milyen gumicsizmás klottgatya…)

4 kedvelés

Egy aroma esélytelen, mert megízvakulok, szóval 2-3 kell, meg egy valami gyümi bimbómosásnak. Csak még senki nem csatlakozott a nagypapihoz, az öreg jól kikeverte azt a krémet nálam. Most az obszi, tabak royal, brown tabak és sweet tabakon a sor, hogy befussanak.

3 kedvelés

Gondolkodtam,.hogy megnézem ezt az azhad vonalat, de nem, nem veszek semmit, nem veszek semmit, nem veszek semm…

Ezt nehéz megtalálni, mert mindig megkívánok én is valamit, ami épp nincs, meg akkor gondolatban szeretem is :joy: nekem a desszertvonal is szopás volt.
Ami 4 hetesen kiváló mehikói gyártó remek snickers aromájának érzik, az 4 hónaposan előszedve fehérorosz házi bonbon​:roll_eyes:

Úgy irigylem aki szívja azt a 2 aromáját 20 éve, nem is érti mi a mi problémánk, simán hülyének nézünk ki. :rofl:

3 kedvelés

Pedig az Azhads legalábbis eddig, full csalódásmentes :slightly_smiling_face: ha kivonatosból kellene pl. választani 1 azaz 1 márkát, szerintem ők.
De a Persian apricot sem egy elvetendő cucc. Arra Zolika hergelt rá.

1 kedvelés

És ezt még drága magánrendelésen is így fogalmaznák meg a lázlapomon :joy: mert amúgy tudván tudom, mert kialakult, melyik az az 5 kivonat meg 5 desszert, ami bőségesen elég volna mindenkor.

/Kevertem most pl. olyan rossz mogyorós csokit, hogy lehet leviszem csótányriasztónak…/