Nekem barackos cupcake van, engem biztos elriaszt.
Most valami csoda folytán elfogyott 3 leves, igaz elvittem anyámnak.
Nekem barackos cupcake van, engem biztos elriaszt.
Most valami csoda folytán elfogyott 3 leves, igaz elvittem anyámnak.
Teljes mértékben egyetértek
Finom,de csak annyi nekem nem értem a kivonat imádókat,karcolja a torkomat.
Pedig eskü vettem párat
Olaszokat irigylem,nekik minden kazán fajtámból fantasztikusan ízlik
Sokszor eszembe jut, bár én is elhordhatnám még neki… de már 5 éve nem… mondjuk egy EGO szettel még próbálkozott 2015 körül, egész sikerrel.
Amúgy ma pakoltam hűtőbe pár lassan fogyó levest megint nem azért, mert rosszak, hanem ritkán kerül rájuk sor. Félek az amortizálódástól.
Egyedül a kivonatosoknál nem izgat. Annak jót tesz.
Amúgy a másik parám pont az aromákhoz kapcsolódik…mivel van még jó sokremélem, hűtőben valóban elállnak 4-5 évig.
…
.
.
Szlovákiában vettem 100ml fecskendőt havernak 2 dbot . Vegyek neked is ja majd megyek megint ki vagy veszel magadnak ? Hidd el gyorsan lehet bele keverni.
Nekem is van köszi, a mérlegnél nincs gyorsabb, minden megy közvetlenül a flakonba.
Csak azt látod pörögnek a számok 3 órán keresztül nem ?
Nem az a része lassú, kipakolni mindent, kibontani a csabikat, elmosni flakonokat, kiszámolgatni melyikbe mennyi kell miből ilyenek. Amikor már öntesz, ott nincs nagy dolog. Egyébként kb 30 perc volt mindennel együtt, de 3 órának éreztem. A fecskendő mókához képest igy legalább nem úszik minden liquidben az asztalon.
Gazdaság abban pancsolsz . Cleopátrának elég volt a tej is ,
Minden választásoddal egyetértek
Egyiket se probàltam mèg rem jòklesznek
10%-ban kevertem mind az ajànlàsok alapjàn
Fele garantáltan top, a másik fele top gyanús
Haha akkor nemhiàba vàlogattam vagy 3òràn keresztül
Bàr a Persian apricot-ot azt naon sajnàlom
Valaki próbálta már ezt a shortfillt Kumulus-ról (dohány-karamell-cappuccino-dió)? Akciós volt, megvettem, nagyon bejön a sok gyümis cucc után. Egyelőre a porlasztó is egész jól bírja XR Max-ban. Viszont tegnap kifogyott az oldalon, gondolom már nem is lesz azért volt féláron egy ideje. Kéne valami hasonló íz A&L Ryan Coffee-t kevertem most, hátha hasonló
Sziasztok, ezt valaki próbálta már? Imádom a f.rocher ízét. Ez tényleg olyan lehet?
Ismerve őket, igen. Csak érés után érdemes hűtőben tartani, ne öregedjen (mert megkukoricásodhat).
Érdekes hogy a villamosnál éreztem a kukoricás ízt az elején (aztán vagy eltűnt vagy megszoktam) viszont most ugyanúgy a journey ry4 nél nem érzek ilyet. Nem tartom hűtőben és már jó másfél- két hónapja be van keverve.