Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Én egyiket sem ismerem.

Én majd’ mind próbáltam. Jó és minőségi aromák, sajna ennyi az annyi. Eddig sem voltak olcsók, bár ez 8490-es kategória némi drágulást sejtet, de az elmúlt idők tükrében ez talán elfogadható.
Én inkább kifizetem érte, minthogy vegyem az olcsót, amit utána kidobok. Annál drágább nincs.

5 kedvelés

Ha a szállítást hozzáadod,akkor olaszból se sokkal olcsóbb.

2 kedvelés

A 10 ml aromák hasonló árban mozogtak eddig is.

1 kedvelés

Franciáknál sem ritka a 20 eur körüli ár, ami még akcióban is belecsúszik az 5k-ba, olaszoknál sem olcsók a prémium cuccok. A baj, hogy a magyarok többsége ennyit nem fog adni értük (akinek nem inge…).

1 kedvelés

De van drágább: amikor a drágát dobod ki. :rofl:

2 kedvelés

Így áll most, szerintem várható volt…

Érdekes, nálam én nem látom ezt a bejegyzést :thinking: amúgy

Most, mindig, állandóan, az utánpótlást érkezik, remélem a héten ideér! :sunglasses:

3 kedvelés

Meg jött az utánpótlás :blush:

5 kedvelés

Leteszteltem, ígéretem szerint a 6,5-ös Traubit. Hát, a B3-ban nem igazán élmény, pedig újra is drótoztam. (Ma már egész jól megy.) Viszont ugyanez a E-Leaf GTL kazános tankkal kiváló ízű. Ez kompatibilis, így a Geekvape L200-on cserélhető a B3 a GTL-re. Korábban is megfigyeltem, ez a porlasztós tank ízben kiváló, porlasztót pedig nem nagy ügy venni hozzá. Intenzív használattal is eddig mindig kibírta 1 hónapig, úgyhogy nem pénz pazarló. Ajánlom figyelmetekbe, mert azért én úgy látom, igaz, csak a B3-at ismerem az RDA-k közül, hogy ízben és élményben az RDA nagyon-nagyon messze elmarad a GTL-től. Persze lehet, hogy még kezdő vagyok RDA téren. Könnyű kipróbálni, mert egy GTL emlékeim szerint 5K alatt kapható.

Nincs azzal semmi baj ha neked a porlasztós jobban adja az ízt,de a B 3 az RTA :smiling_face:
Nem okoskodom,de az RDA - nak nincs tartálya :smiling_face:

1 kedvelés

Köszönöm a segítséget, még nem igazán használom jól a fogalmakat. :expressionless:

1 kedvelés

Szia István :slightly_smiling_face:
Ezekhez az aromákhoz,egy beszerzèsi forrást linkelnèl?

Azért elgondolkodtat, ha ss huzalt használnék, mint a GTL-ben van a Cantal Ni-80 helyett, akkor változna-e számottevően az íz. Asszem, egy próbát megér.

Pnp porlasztós és mesh a tiéd ?

Nem tudom, milyen a pnp, a mesh az rács, ha jól tudom. Én simán GTL 0,8 ohmos porlasztóként vásárolom. Szétszedve ebben radiálisan egy, a szívás irányába álló (és nem arra merőleges), kb. 2-2,5 mm magvú tekercs van, emiben nincs vatta, hanem az körülötte van.

Tőlük rendelek

2 kedvelés

Köszönöm szèpen!

Azért kérdeztem mert még lehet nem találtad el a tekerést plusz vattázást.
De kis gyakorlással,és más huzallal lehet többet tudnál kihozni belőle.
De ha neked megfelel a porlasztó és kihúz egy hónapot is akkor nem nagy érvágás .

3 kedvelés