Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Már bánom, hogy nem vettem vagy kettőt “férfiszínben” :grin:

Már csak pink volt.

1 kedvelés

mindenki ezt mondja,hogy nem vesz semmit sem tudjuk nagyon jól​:grin::sweat_smile:nehéz megálni na​:grin:

3 kedvelés

Én csak nem merem mondani mit vettem​:joy:

3 kedvelés

Muti! :yum: Itt csupa megértő (vásárlásfüggő) ember van. :wink::smile:

Kingáéknak jutalékot kéne kérni a webshopoktól, mert ki ide betér… annak laposabb lesz a pénztárcája/számlája. :smile:

Közben megjött az “édes hármas” is. :yum:

5 kedvelés

Akkor ne mondd, hanem írd, mutasd :blush:

Nem mertem mutatni mert Zoli megorrol rám :joy:annyira írja hogy fincsi,így hát :grin:

6 kedvelés

Ez a majom második része viszont finom​:joy:úgy emlékszem régebben rendeltem már,elfogyott akkor is :joy:
Banános kókuszos dohányos?
Olyan mint a banános csoki amit nagyon ritkán fogyasztok,akkor is csak ha van itthon :grin:

2 kedvelés

Babános csoki és körte. Tutira elvonási tüneteket okoz a hiánya. Tapasztalatból tudom, pedig elvileg semmi köze e két dolognak egymáshoz. Nekem éveken át fontos volt, hogy ezeket magam előtt lássam az asztalon. Ha bármelyik hiányzott, azonnali késztetésként jött, hogy irány a bolt. Pedig nem is együtt ettem őket, hanem hol ebből, hol abból. Komolyan mondom, nehéz volt magam eltántorítani ettől. Eltelt már vagy 3 év, de még most is tántorgok.

2 kedvelés

Akkor ezt neked is keverned kell :grin:

1 kedvelés

Áhá, szóval te vetted meg a brown tabakot. :grin:

Az úgy volt,hogy kényszerítettek :joy::joy::joy:

Ja, persze, miattad alig bírtam megugrani a free shippinget…

De az csak 4 db BOMBO :joy:és uppsz free​:joy:
6000 ér’ 40 ml aroma amit felhúzhatsz 120 ml-re :joy: tökre baráti nem? :joy:

Sokkal jobb 4k-ért a 60ml tabak royal…mindegy, akcjósan jó volt, legalább majd gazdagnak érzem magam, ahogy pöfékelem. Ennyiből kijön 400ml obsidian. :sweat_smile:

Na jó, az uccsó brown tabakot azért elhoztam. :grin:

De a vattát ne pocsékold majd el :joy::joy::joy:

2 kedvelés

320-ért vettem rayont, hülye azért nem vagyok. :point_up:

2 kedvelés

Ja, kellene. Motoszkál az agyamban… :grin:

Bizony az nem véletlenül best of… :hugs:

Még ha valami fosabb karamellásos leveshez nyomsz mellé belőle, azt is feldobja :+1: basszus elfelejtettem Foxhoz menni :scream:

Pocsékoljam el? Így is aranyárban van. :sweat_smile: