Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Kiköltekeztük magunkat egy időre :smiling_face:
Igaz, a zsebtücsi még mindig várat magára (kivételesen tényleg semmit se veszek) de fázni nem fogunk :heart:

7 kedvelés

Nekem ezt kell felvágnom…:slightly_smiling_face:

4 kedvelés

Izadjál :grin:

1 kedvelés

Van egy jó baltám…:cold_sweat:

1 kedvelés

Hát azért ezzel a mennyiséggel elbabrálsz egy ideig. Engem is vár 10 erdei köb kugli hogy nekilássak.

Ez pont egy nullával több…

na az durva!

Tavaly is ennyivolt a végére…:slightly_smiling_face: le küzdöm lassan…

2 kedvelés

Olyan messze laksz mire oda érnék jöhetnék vissza így a segígem fel ajanlásával nem sokra mész . De csak kitartás :+1:

1 kedvelés

Brown Tabakhoz 1 tanács: kell neki vagy keverő, vagy némi melengetés, de amúgy 4-6 hét érés után lesz tökély. :slightly_smiling_face:

1 kedvelés

Az nem semmi :+1:

2 kedvelés

Csak odataláltam végre a Foxhoz. :roll_eyes::grin:

9 kedvelés

Valamelyik posztban írtam hogy csalódtam a kék villamosban, de ezt az akkori véleményemet erősen revideálnom kellett, miután egy hónap érés után újrakóstoltam. Nagyon jellegzetes, karakteres szinte megunhatatlan íz. (némi kukorica tényleg érződik, de nem olyan zavaró mint egy hét érés után)
Tanulva ebből júl 6.-án kevertem be az RY4-t, és ma kóstolom először. Első benyomás (talán a túlzott elvárásom miatt) : elég halovány ízecske. Még talán törik kicsit a friss tekerés, ebben reménykedem.

4 kedvelés

Nekem pl. pont ezért ízlett frissen. Mai eszemmel azonnal hűtőbe tettem volna, ne kukoricásodjon hamar… :thinking::slightly_smiling_face:

1 kedvelés

Ezeket esetleg ismeri valaki, mit várhatok tőlük? :smiley:

A bon voyoage finom édes tésztát fog hozni fahéj ízzel fánk jellegű . Kostoltam többször is de kolegánál le került a repertáról mert ahogy ő fogalmazott egyhangúvá válik .

Keresem @Janos_Groszeibl , a farakás tetején a Dani+SE combot, de nem találom, áruld már el merre van, a szemem már kiguvadt teljesen! :thinking: :joy:
De hogy ne legyen OFF, ezt kevertem! :sunglasses:

5 kedvelés

Valami famintásat keress. :grinning:

Ezt varom most.

2 kedvelés

Itt van tessék…:slightly_smiling_face:

6 kedvelés