Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Nekem az jött le Bogan beszámolója alapján, hogy egy igazi hardcore DL felhasználásra van kitalálva. Driptip kialakítás ötletes de egyben hátrány is ha valaki sajátot szeretne használni. Cserébe a Bogan kiadás nagyon menőn néz ki. :smiley:

4 kedvelés

Gondolataimban van hogy beszerzek belőle :grin:

3 kedvelés

Lehet már valahol kapni ? Igazi vagány darab :heart: nekem való bazári :joy::joy::joy::heart:

5 kedvelés

Fredo azt írta nemrég, hogy A&L-en elérhető lesz :slight_smile:

3 kedvelés

Ott már van csak épp elfogyott

4 kedvelés

Lehetséges, hogy a Bogan kiadás még a hónapban elérhető lesz. :eyes::heart:

Aztán vele együtt lehet a sima kiadások is jönnek újra.

Nálam meg volt egy kis baleset. Hibás volt az flakon kupakja és “elázott” a rendelésem.

Így adta magát a helyzet, hogy bekeverek egy adagot. Baromi jó illata van. Remélem az íze is olyan jó lesz. :grinning_face_with_smiling_eyes:

8 kedvelés

Nagyon érződik a cseresznye, a LH.Crescendo Velvet Blend, erre hajaz! :waving_hand:

4 kedvelés

Akkor azt hiszem ez is kimarad nekem!! :sleepy_face:

4 kedvelés

Hát …dettó:grin:

3 kedvelés

Sziasztok!

Köszönöm kínai barátainknak a flakonokat.A maradék 7db 100mlbe kitalálom mit kotyvaszak.:grinning_face_with_smiling_eyes:

12 kedvelés

Teásnak kicsi… :thinking::joy::wink: (Pörinek is…)

6 kedvelés

Ezek már érdekesebb ízek.Kíváncsian várom milyenek lesznek 1 hónap múlva.

12 kedvelés

Ahogy olvasom, megint borul a bili az LH nál.
A legnagyobb problémájuk, hogy nem kapnak válaszokat a rendelésükre.

4 kedvelés

Mini aroma teszt - Swoke Atlasz - görögdinnye és rágógumi

70/30 alaplével keverve 15%-on

Saint Flava Milo sárgadinnyés, mézes és sárkány gyümölcs ámulat után itt a hangsúly csak a görögdinnyén van. Már ha lenne…Nagyon távolról lehet érezni valamilyen gyümölcsös (talán görögdinnye :sweat_smile:) ízt de ez meg se közelíti a cimboráját. Cserébe viszont a rágógumi íz nagyon ütős. Finom és édes akárcsak a gömbrágó amit gyerekként ettem. Nem érződik kokszolósnak és színezék mentes akárcsak csak az összes Swoke termék.

Csalódottságom ellenére azért ez egy kiváló termék! :hugs: 8/10

9 kedvelés

Golyórágó 80-as évek :heart_eyes: (hja, tartott az íze legalább 40 másodpercig :roll_eyes::joy:)

4 kedvelés

Mert kevés volt benne a PG :joy::joy::joy:

5 kedvelés

Egyre jobb a buli…

6 kedvelés

Viszont melóba bevinni 100ml páleszt, na arra pont jó :rofl:

5 kedvelés

Ég veled utolsó flakon “dél afrika”.:pleading_face:

13 kedvelés

LA-nál is vmi gond van. Az oldaluk zárva.

4 kedvelés