Sziasztok!
Ma megkaptam a fekete ördögömet Görög barátaimtól. @tibor_balogh megferőzött.Nagyon jó szuper masina.
Sziasztok!
Ma megkaptam a fekete ördögömet Görög barátaimtól. @tibor_balogh megferőzött.Nagyon jó szuper masina.
Valaki az ördöggel cimborált!!!
Nagyon szép!
Már megint én ..
Remélem neked is annyi örömöt fog okozni mint nekem . Nálam szerelem lett , már keresem a tesót neki .
Hozzá teszem büszke vagyok ,hogy bele vágtál a saját építésbe . Mikor elsőnek beszéltünk akkor még minden porlasztóról szólt .. Na miből lesz a cserebogár..
Finom Gőzöket
De hát ez piros, nem fekete.
Köszönöm!
Ez a te érdemed is köszönöm a sok segítséget és tanácsot.Elöször azt hittem hogy a tekerés és vattázás valami nehéz bonyolult dolog.Tőled tanulva a sok infot stb… inkább ördögbe való.
Néztem pár videót erről a Stubby 21-ről …de esküszöm nem értem, hogy miként működik a tank része ?
Valaki magyarázza el … hátha veszek én is egy ilyet.
Az a kérdés miként jut el a liquid a tekeréshez?
Úgy fest, ez a fajta tank még eddig nem jött velem szembe.
A 4 zsodronyon egymásba kapaszkodnak a liqvid részecskék és felmásznak a vattához.8,5ml tank.21700as aksi.
… és nekem még nincs ilyenem ?
Mert ebbe nem lehet porlasztót tenni
Nem baj. Akkor is kell.
Akkor hajrá .. sajnos már kevés helyen lehet venni .. mondjuk piros még van a görögöknél,
Vagy a lengyeleknél lila ,piros,kék.
Brunci , artemis , profile , helheim , djv , vgod elit v2 ezek mind sodronyosak . Nitrous (mesh hálós oszlop). Mesh oszlop az amúgy nagyon fain heck bármiben rdta-ba bele lehet csempészni . Boro-ban meg hú akad abból is bőven. Lehet válogatni kezd egy normál tankal .
Ja, hát szép lila!
A DJV V2 Rdta-hoz mit szóltok, van esetleg valakinek?
Kíváncsi leszek mit mondasz, a cseresznye menyire érződik!!