Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Sziasztok!

Ma megkaptam a fekete ördögömet Görög barátaimtól.:grinning_face_with_smiling_eyes: @tibor_balogh megferőzött.Nagyon jó szuper masina.

17 kedvelés

Valaki az ördöggel cimborált!!! :eyes:

Nagyon szép!

Excited The Office GIF

7 kedvelés

Már megint én .. :joy:
Confused Let Me Think GIF by Sealed With A GIF

Remélem neked is annyi örömöt fog okozni mint nekem . Nálam szerelem lett , már keresem a tesót neki :joy:.

Hozzá teszem büszke vagyok ,hogy bele vágtál a saját építésbe . Mikor elsőnek beszéltünk akkor még minden porlasztóról szólt ..:joy: Na miből lesz a cserebogár..

Finom Gőzöket :heart:

9 kedvelés

De hát ez piros, nem fekete. :enraged_face::joy:

7 kedvelés

Köszönöm!

Ez a te érdemed is köszönöm a sok segítséget és tanácsot.Elöször azt hittem hogy a tekerés és vattázás valami nehéz bonyolult dolog.Tőled tanulva a sok infot stb… inkább ördögbe való.:grinning_face_with_smiling_eyes:

8 kedvelés

Néztem pár videót erről a Stubby 21-ről …de esküszöm nem értem, hogy miként működik a tank része ? :thinking:
Valaki magyarázza el … hátha veszek én is egy ilyet. :grin:

2 kedvelés

Az a kérdés miként jut el a liquid a tekeréshez?

2 kedvelés

Sacha Baron Cohen Yes GIF by Amazon Prime Video
Úgy fest, ez a fajta tank még eddig nem jött velem szembe.

3 kedvelés

A 4 zsodronyon egymásba kapaszkodnak a liqvid részecskék és felmásznak a vattához.:grinning_face_with_smiling_eyes:8,5ml tank.21700as aksi.

9 kedvelés

Season 4 Wow GIF by The Office
… és nekem még nincs ilyenem ?

Sad Season 3 GIF by The Lonely Island

3 kedvelés

Mert ebbe nem lehet porlasztót tenni

Tongue Out GIF by MOODMAN

5 kedvelés

Nem baj. Akkor is kell.

Funny Face No GIF by Scooby-Doo

4 kedvelés

Akkor hajrá .. sajnos már kevés helyen lehet venni .. mondjuk piros még van a görögöknél,:heart::joy:

3 kedvelés

Vagy a lengyeleknél lila ,piros,kék.

2 kedvelés

Brunci , artemis , profile , helheim , djv , vgod elit v2 ezek mind sodronyosak . Nitrous (mesh hálós oszlop). Mesh oszlop az amúgy nagyon fain heck bármiben rdta-ba bele lehet csempészni . Boro-ban meg hú akad abból is bőven. Lehet válogatni :grin: kezd egy normál tankal .

5 kedvelés

4 kedvelés

13 kedvelés

Ja, hát szép lila! :sweat_smile:

2 kedvelés

A DJV V2 Rdta-hoz mit szóltok, van esetleg valakinek?

4 kedvelés

Kíváncsi leszek mit mondasz, a cseresznye menyire érződik!!

3 kedvelés