Nagyváradra már gyalogszerrel is el lehet jutni, csak csatlakozni kell egy menethez.
Ma végre beérett a Blendfeel Byzantium! Nagyon, nagyon finom!! Érződik bent a török dohány ,enyhén füstös, lágyan édeskés. Háttérben a fekete tea ,nem tolakodó, tökéletes harmóniában a dohánnyal!! Aki szereti a kivonatot nagyon ajánlom!! Én nem akartam évekig rendelni aromát, be a Byzántium végett muszáj lesz!!
Dharmát mindenképp rakj a kövi kosárba!
Beigazolódónak látszik, hogy a nagy esküdözések nem mások, mint a Captain Jack Sparrow féle kalózeskü, afféle iránymutató csak…
Igen! Minden kép fogok, és csak Blendfeeldet!! Még bármelyiket kostoltam, mikor beérett mind ízlett!!
Vannak olyan eskük amit meg kell szegni!!
Milyen TGVC aromát rendeltél, ha lehetne tudni?
Habanos Grand Reserve-t ki ne hagyd
Jajj de rárepülnék most ha lenne itthon.
Már írom is a rendelni kell listára!!
Burley az tetszeni fog, jó száraz, naturális íz. Csak kell neki egy 2 hónap.
Akkor a következő az lesz!! Sőt akkor bekeverem ma!!Szerintem a 1 hónap minden Blendfeelnek minimum kell, inkább több!! Hetente rákostoltam mindre, de nem tetszett 1 hónap alatt semmi!!
Örüljön a UPS legyen munkájuk
Kéne nékem egy kis segítség Hölgyek/Urak . Ide írom nem akarok új topikot neki, szóval ki rendelt mostanűban anti… barátunktól, ill honnan tudok máshonnan 100-as nic-et leakasztani, már alig van 2 deci
Ezek tetszenek .. ezekből van Dohány + gyümi . ,ha szeretnék sz.i az UPS-el akkor biztos fog a kosárba kerülni .
Mondjuk érdekes ,hogy ennyire van igény a kivonatos dohányos cuccokra és mégis ennyire kevés shopban van készleten .
Üzletileg nem értem a kereslet kielégítésének teljes hanyagolásat
Célzot piacot részesítik előnyben . A másik ha dohányosok az nézzük amit most lehet kapni dohányt szinte mind egy kaptafa . Alig van különbség ízben . Nem úgy mint régen . Nekem is nehéz volt rá akadni a jó dohány ízekre annó és gyorsan ki is szorítottak az EU . Így gondolom a kivonatok terén sem nagyon vélnek az emberek külömbséget ezért meg se próbálják .