Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Nagyváradra már gyalogszerrel is el lehet jutni, csak csatlakozni kell egy menethez.

2 kedvelés

Ma végre beérett a Blendfeel Byzantium! Nagyon, nagyon finom!! Érződik bent a török dohány ,enyhén füstös, lágyan édeskés. Háttérben a fekete tea ,nem tolakodó, tökéletes harmóniában a dohánnyal!! Aki szereti a kivonatot nagyon ajánlom!! Én nem akartam évekig rendelni aromát, be a Byzántium végett muszáj lesz!!

12 kedvelés

Dharmát mindenképp rakj a kövi kosárba! :wink:

4 kedvelés

Beigazolódónak látszik, hogy a nagy esküdözések nem mások, mint a Captain Jack Sparrow féle kalózeskü, afféle iránymutató csak…

5 kedvelés

Megint az összeg… :thinking::woozy_face::joy:

6 kedvelés

Igen! Minden kép fogok, és csak Blendfeeldet!! Még bármelyiket kostoltam, mikor beérett mind ízlett!!

4 kedvelés

Vannak olyan eskük amit meg kell szegni!! :rofl: :grin:

6 kedvelés

Milyen TGVC aromát rendeltél, ha lehetne tudni?

5 kedvelés

Habanos Grand Reserve-t ki ne hagyd :slightly_smiling_face:
Jajj de rárepülnék most ha lenne itthon.

7 kedvelés

Már írom is a rendelni kell listára!!

5 kedvelés

Ránéztem hátha van! Blendfeelből ezek vannak itthon amit még nem kostoltam!!

11 kedvelés

Burley az tetszeni fog, jó száraz, naturális íz. Csak kell neki egy 2 hónap.

6 kedvelés

Akkor a következő az lesz!! Sőt akkor bekeverem ma!!Szerintem a 1 hónap minden Blendfeelnek minimum kell, inkább több!! Hetente rákostoltam mindre, de nem tetszett 1 hónap alatt semmi!!

3 kedvelés

+7 Blendfeel

11 kedvelés

Örüljön a UPS legyen munkájuk :joy:

5 kedvelés

Kéne nékem egy kis segítség Hölgyek/Urak :smiling_face_with_three_hearts:. Ide írom nem akarok új topikot neki, szóval ki rendelt mostanűban anti… barátunktól, ill honnan tudok máshonnan 100-as nic-et leakasztani, már alig van 2 deci :see_no_evil_monkey: :slightly_smiling_face:

3 kedvelés

Ezek tetszenek .. ezekből van Dohány + gyümi . ,ha szeretnék sz.i az UPS-el akkor biztos fog a kosárba kerülni .

Mondjuk érdekes ,hogy ennyire van igény a kivonatos dohányos cuccokra és mégis ennyire kevés shopban van készleten .

Üzletileg nem értem a kereslet kielégítésének teljes hanyagolásat :face_with_peeking_eye:

6 kedvelés

Célzot piacot részesítik előnyben . A másik ha dohányosok az nézzük amit most lehet kapni dohányt szinte mind egy kaptafa . Alig van különbség ízben . Nem úgy mint régen . Nekem is nehéz volt rá akadni a jó dohány ízekre annó és gyorsan ki is szorítottak az EU . Így gondolom a kivonatok terén sem nagyon vélnek az emberek külömbséget ezért meg se próbálják .

3 kedvelés

Blendfeelből meg ezeket…

9 kedvelés

Nálam ezek mentek . Egy ideje nem rendeltem belőlük

8 kedvelés