Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Acconyé :heart::joy::joy::joy:

3 kedvelés

A szomszéd Nagy Faluban..:heart::heart:

3 kedvelés

Pontosabban ?
Csak mert profilodnál Bp. van.

2 kedvelés

Irigy!! :grin: :rofl:

3 kedvelés

Ott :joy::heart:

4 kedvelés

Lenni nehéz eset a nő :joy: nagyon ragaszkodik a megszokott ízhez .. pedig mindig igyekszem ,hogy neki is legyen változatos a vape élmény .. eddig csak sima Menta Friss és Rangnarok-ot volt hajlandó fogyasztani .. most már a Luna nevezetű másik piros csodát is megszerette .
Ami amúgy nekem is ízlik … Csinálhatnának belőle hűsítés mentest :thinking::heart:

3 kedvelés

Szép lassan ,majd megszeret többet is!! :blush:

3 kedvelés

Akkor az nem a szomszéd falu teee :grin:

3 kedvelés

Minden út ide vezet :joy::heart:

6 kedvelés

Mordor!!! :laughing:

lord of the rings GIF by Maudit

6 kedvelés

Na majd legközelebb elmegyek vele ( (ha nem gond). :hugs:

2 kedvelés

Mindig öröm véper társakkal találkozni :heart:

6 kedvelés

Lóma csak is . Mivel minden út lómába vezet . Te is lómai vagy Tibol ha minden út oda vezet .

3 kedvelés

Kollégám szerint Róómániába :joy:

5 kedvelés

Kinek mi a gondja az én kis országommal?..:rofl::rofl::rofl:

4 kedvelés

:joy::joy::joy: semmi semmi .. nekem max annyi hogy 10 éve készülök Erdélybe ..,de valahogy mindig elnapolodik

3 kedvelés

Ha majd jössz errefelé, és itthon is leszek éppen, szívesen látunk egy kávéra is esetleg.:blush:
455300 a városom irányító száma.

3 kedvelés

Jó volt talizni köszönöm a beszélgetést a sok hasznos infót.Ma is tanultam mindent is.No meg hogy megnézhettem kipróbálhattam a vandy vape plus V3at,dovpo topside dualt meg a stubbyt.Már az enyém is úton van.:wink:
Addig is próbálgatom aspire zelos X-el a Tauren RDAT.Sinigami zero sweet-el.Megtörtént életem első vattázása is,ahogy tapasztalom nem egy nehéz dolog ez.Így ha a stubby megérkezik valószínű aspire új gazdit fog keresni.
:slightly_smiling_face::slightly_smiling_face:

4 kedvelés

Főleg az enyém.:wink:16 évet éltünk a párommal Budapesten :heart:.Gyerköc is ott született.Így a sok emlék mindig visszahúz.Most már te is.Remélem egyszer örökre ott ragadunk.:slightly_smiling_face:Jó volt ott lenni dumálni stb stb…:hugs:

3 kedvelés

Ugyan mi baj volna . Schengeni határ van már szabad munka áramlás , szabad árak felfelé áramlása . :sob:

3 kedvelés