Acconyé
A szomszéd Nagy Faluban..
Pontosabban ?
Csak mert profilodnál Bp. van.
Irigy!!
Ott
Lenni nehéz eset a nő nagyon ragaszkodik a megszokott ízhez .. pedig mindig igyekszem ,hogy neki is legyen változatos a vape élmény .. eddig csak sima Menta Friss és Rangnarok-ot volt hajlandó fogyasztani .. most már a Luna nevezetű másik piros csodát is megszerette .
Ami amúgy nekem is ízlik … Csinálhatnának belőle hűsítés mentest
Szép lassan ,majd megszeret többet is!!
Akkor az nem a szomszéd falu teee
Minden út ide vezet
Mordor!!!
Na majd legközelebb elmegyek vele ( (ha nem gond).
Mindig öröm véper társakkal találkozni
Lóma csak is . Mivel minden út lómába vezet . Te is lómai vagy Tibol ha minden út oda vezet .
Kollégám szerint Róómániába
Kinek mi a gondja az én kis országommal?..
semmi semmi .. nekem max annyi hogy 10 éve készülök Erdélybe ..,de valahogy mindig elnapolodik
Ha majd jössz errefelé, és itthon is leszek éppen, szívesen látunk egy kávéra is esetleg.
455300 a városom irányító száma.
Jó volt talizni köszönöm a beszélgetést a sok hasznos infót.Ma is tanultam mindent is.No meg hogy megnézhettem kipróbálhattam a vandy vape plus V3at,dovpo topside dualt meg a stubbyt.Már az enyém is úton van.
Addig is próbálgatom aspire zelos X-el a Tauren RDAT.Sinigami zero sweet-el.Megtörtént életem első vattázása is,ahogy tapasztalom nem egy nehéz dolog ez.Így ha a stubby megérkezik valószínű aspire új gazdit fog keresni.
Főleg az enyém.16 évet éltünk a párommal Budapesten
.Gyerköc is ott született.Így a sok emlék mindig visszahúz.Most már te is.Remélem egyszer örökre ott ragadunk.
Jó volt ott lenni dumálni stb stb…
Ugyan mi baj volna . Schengeni határ van már szabad munka áramlás , szabad árak felfelé áramlása .