Szoritunk.. hogy minden rendben legyen
Melós volt na .. egy időre el leszek lassan úton a kövi aroma szállítmány innen onnan
azok már csak gyümi és gyumis desszert
Járok már 2010 óta, úgyhogy szinte rutinmunka.
Mondod futva jöttél spricel magadra egy kis vizet most mérjenek .
Szerintem TE leskelődsz, mert tényleg gyalog szoktam a kórházig menni a buszpályaudvartól.(pár km.)
Ott egyébként futó(gyalogló)pad és szobakerékpár amin szenvedtetik a beteg embereket.
Ált. engem a kerékpáron. 15-20 perc és minden alanynak elege lesz, hogy nem jut ki a szobából csak egy helyben van. Utána még ultrahang vizsgálat és eltelt a nap.
Gondolom mindenkit küldenek felfelé a mátrába . Hegymenet gyalog meg biciklivel. Aki megunja dob egy hasast kivonszolják . Egyébként szerintem ez bújtatott munka ti tekeritek az agregatorokat
Nem vagyok stalker . Ki nézné azt reggeli után kv közben pötyögsz mackó nadrágban
Ma rákostoltam (Már nem bírtam a kíváncsiságommal) a 16 napos Blendfeel Byzantiumra, hát egyenlőre nagyon gyenge!! Semmi Balkán, vagy toro, latakia beütés, vagy egy kis hamutálas fíling!! Csak egy kis Virginiához hasonló szénás íz! Kicsit többet vártam tőle!! Remélem 1 hónap után alakul!!
Füstössé nem fog válni, de hátha testesedik.
Ilyen esetekre van még tiszta Azhads Latakiám, felütni a gyengébbeket.
Nekem Blendfeel-ből van!! De sajnálom!!
Tisztán a Latakia még nekem is túl füstös, különben (viszont nem olyan testes). Szóval megmenteni jó ezeket.
Meglátom, hogyan alakul 30 napra!! Ha nem tetszik megpróbálom!!
Napi 75x fel kell rázni közben
Tegnap 76× ráztam!! Lehet ott a baj!!
3x szabad max, felette másnak minősül…
Tegyél bele Blendfeel Borkum Black-et, a lovak nyerítését is hallani fogod az istállóból…
2 pejkónyit 100 millibe…
Azt hittem két póni patkónyit!!