Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Szoritunk.. hogy minden rendben legyen :heart:

4 kedvelés

Melós volt na .. egy időre el leszek :joy: lassan úton a kövi aroma szállítmány innen onnan :heart: azok már csak gyümi és gyumis desszert :heart:

11 kedvelés

Hope Please GIF by Mac-Nutrition

5 kedvelés

Járok már 2010 óta, úgyhogy szinte rutinmunka.
:grimacing:

5 kedvelés

Mondod futva jöttél spricel magadra egy kis vizet most mérjenek .

2 kedvelés

Szerintem TE leskelődsz, mert tényleg gyalog szoktam a kórházig menni a buszpályaudvartól.(pár km.)
Ott egyébként futó(gyalogló)pad és szobakerékpár amin szenvedtetik a beteg embereket.
Ált. engem a kerékpáron. 15-20 perc és minden alanynak elege lesz, hogy nem jut ki a szobából csak egy helyben van. Utána még ultrahang vizsgálat és eltelt a nap.
:grin: :joy:

4 kedvelés

Gondolom mindenkit küldenek felfelé a mátrába . Hegymenet gyalog meg biciklivel. Aki megunja dob egy hasast kivonszolják . Egyébként szerintem ez bújtatott munka ti tekeritek az agregatorokat :rofl:
Nem vagyok stalker . Ki nézné azt reggeli után kv közben pötyögsz mackó nadrágban :expressionless_face:

Zoom Out GIF

4 kedvelés

Ma rákostoltam (Már nem bírtam a kíváncsiságommal) a 16 napos Blendfeel Byzantiumra, hát egyenlőre nagyon gyenge!! Semmi Balkán, vagy toro, latakia beütés, vagy egy kis hamutálas fíling!! Csak egy kis Virginiához hasonló szénás íz! Kicsit többet vártam tőle!! Remélem 1 hónap után alakul!!

8 kedvelés

Füstössé nem fog válni, de hátha testesedik.
Ilyen esetekre van még tiszta Azhads Latakiám, felütni a gyengébbeket.

2 kedvelés

Nekem Blendfeel-ből van!! De sajnálom!! :grin:

2 kedvelés

Tisztán a Latakia még nekem is túl füstös, különben (viszont nem olyan testes). Szóval megmenteni jó ezeket.

2 kedvelés

Meglátom, hogyan alakul 30 napra!! Ha nem tetszik megpróbálom!! :man_shrugging:

2 kedvelés

Napi 75x fel kell rázni közben :grin::wink:

2 kedvelés

Tegnap 76× ráztam!! Lehet ott a baj!! :thinking: :rofl:

2 kedvelés

3x szabad max, felette másnak minősül…:open_mouth::grin:

2 kedvelés

Tegyél bele Blendfeel Borkum Black-et, a lovak nyerítését is hallani fogod az istállóból…

3 kedvelés

2 pejkónyit 100 millibe…

3 kedvelés
4 kedvelés

Azt hittem két póni patkónyit!! :grin:

4 kedvelés

A csomag felbontva és vám-os szalaggal vissza ragasztva érkezett.
De minden jó ha a vége jó :grinning_face::grinning_face::grinning_face:

14 kedvelés