Nálam minden minimum 1-1,5 hónapot érik… Van ideje
Nem baj az, ha van Tömbházfelügyelő
Ezért jó, ha bestoppolod a hűtő alját az asszonytól… Kell az inkubátorház…
Én felül szeretek lenni. Hűtő lenni magas, karcsú… asszony nem érni el könnyen.
Jövő hétvégén Vásár lesz Cibakon, szoktak krumplicukrot is árulni az édességes standoknál.
Vegyek Neked? Vagy elutazol kis falumba és veszel magadnak.?
Jó vóna, de dolgozom valószínűleg amúgy vehettem volna már, ez inkább ilyen nosztalgia
szerettem, bár kutya rossz volt. Most már nehezebb harapdálni
Plusz az se baj, ha néha ránézel a visszarakott szortimentre… Találtam 40 milli DC Custardot, meg ugyanennyi DC Pistachiot, gondoltam összeöntöm őket, hátha… Ez volt 3 napja… Fele már elfogyott, lehet tippelni, hogy jó lett-e a grand cuvée…?
Hmmm…DC Kusztáció? Mondjuk ízre legalább hasonló
(Virginiához SOHA ne öntsetek Tahiti Vanille-t, mert beláthatatlan következményei lesznek )
“Pista bátyám, szőlőmag van a borában.
Kisfijam! Ne sércsé’ má’ meg, nem látott az szőlőt sose’!”
Megszólalásig hasonlít a két aroma egymáshoz kb, custard picit selymesebb talán, de nagyon jó lett… Megkockáztatom, hogy ezentúl mixbe keverem…
A az gyümölcs van benne szó szerint értendő .
20-án megyek kórházba,(egész napos program lesz) viszek és majd bejössz érte.
Van itthon pájinka amit nem maligamra kell mérni hanem scovill-re .
Tényleg kedves tőled, de ne fáradj, nosztalgiázom inkább, de már lehet hogy se megrágni, se jóízűen lenyelni nem lenne cool jobbulást, bármi is az
Geigerre al a LIDLI-s málna vót
Át mentél predator- Alien hibrydbe . Kerregtél és olyat nyáladzottál ami marja a szénmolekula láncok halmazát . Zöld ásítás .
Amán pájinka
Szokásos éves infarctus utáni terheléses EKG.( remélem nem simul ki közben)
Szorítunk . Csak lazán .
Volt valami lenyűgözően undorító az ízvilágában, amit nem tudnék reprodukálni, ha kínoznának se már a legelső illatpamacs is heves öklendést váltott ki.
X100000
Bárki gyártotta, bravose málna, se pálinka, se here, se zádé, se mere tyevo.
(Áttetsző címkéje volt, kecses üveg…megmagyarázhatatlan, hogy nem robbant fel magától kevés dologtól öklendezek sok év után, de most hogy írom ezt a szöveget…ahh…bahh…boa…slömbölöm
)
Annó Tesco szilva igazán jó volt . De tényleg nekem se volt vele gondom . Jó is volt vele a biznisz . Áztatam az üvegekről a cimkét vitték mint a cukrot . 24 órás volt a teszkó hajnal 3 kor becsatogttam egy 50 forintos kocsival tele vásároltam . Aznap délután le vakartam , tisztítottam , bontottam . Mert ugye gyárilag nem lehet zárt