Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Nálam minden minimum 1-1,5 hónapot érik… Van ideje :joy:

4 kedvelés

Nem baj az, ha van Tömbházfelügyelő :grin:

4 kedvelés

Ezért jó, ha bestoppolod a hűtő alját az asszonytól… Kell az inkubátorház…

3 kedvelés

Én felül szeretek lenni. Hűtő lenni magas, karcsú… :joy:asszony nem érni el könnyen.

2 kedvelés

Jövő hétvégén Vásár lesz Cibakon, szoktak krumplicukrot is árulni az édességes standoknál.
Vegyek Neked? Vagy elutazol kis falumba és veszel magadnak.?

4 kedvelés

Jó vóna, de dolgozom valószínűleg :roll_eyes:amúgy vehettem volna már, ez inkább ilyen nosztalgia :roll_eyes::grin:szerettem, bár kutya rossz volt. Most már nehezebb harapdálni :grin:

1 kedvelés

Plusz az se baj, ha néha ránézel a visszarakott szortimentre… Találtam 40 milli DC Custardot, meg ugyanennyi DC Pistachiot, gondoltam összeöntöm őket, hátha… Ez volt 3 napja… Fele már elfogyott, lehet tippelni, hogy jó lett-e a grand cuvée…? :rofl:

4 kedvelés

Hmmm…DC Kusztáció? Mondjuk ízre legalább hasonló :grin::+1:

(Virginiához SOHA ne öntsetek Tahiti Vanille-t, mert beláthatatlan következményei lesznek :face_vomiting:)

2 kedvelés

“Pista bátyám, szőlőmag van a borában.
Kisfijam! Ne sércsé’ má’ meg, nem látott az szőlőt sose’!”
:wink: :joy: :thinking:

4 kedvelés

Megszólalásig hasonlít a két aroma egymáshoz kb, custard picit selymesebb talán, de nagyon jó lett… Megkockáztatom, hogy ezentúl mixbe keverem…

5 kedvelés

A az gyümölcs van benne szó szerint értendő . :grin:

3 kedvelés

20-án megyek kórházba,(egész napos program lesz) viszek és majd bejössz érte. :wink:
:thinking: :grin:

4 kedvelés

Van itthon pájinka amit nem maligamra kell mérni hanem scovill-re . :hot_face:

4 kedvelés

Tényleg kedves tőled, de ne fáradj, nosztalgiázom inkább, de már lehet hogy se megrágni, se jóízűen lenyelni nem lenne cool :hugs:jobbulást, bármi is az :wink:

3 kedvelés

Geigerre :joy: al a LIDLI-s málna vót :face_vomiting::face_vomiting::face_vomiting:

3 kedvelés

Át mentél predator- Alien hibrydbe . Kerregtél és olyat nyáladzottál ami marja a szénmolekula láncok halmazát :rofl: . Zöld ásítás .
Amán pájinka

3 kedvelés

Szokásos éves infarctus utáni terheléses EKG.( remélem nem simul ki közben)
:grimacing: :wink:

5 kedvelés

Szorítunk . Csak lazán .

4 kedvelés

Volt valami lenyűgözően undorító az ízvilágában, amit nem tudnék reprodukálni, ha kínoznának se :scream: már a legelső illatpamacs is heves öklendést váltott ki.
:face_vomiting:X100000
Bárki gyártotta, bravo​:ok_hand:se málna, se pálinka, se here, se zádé, se mere tyevo.

(Áttetsző címkéje volt, kecses üveg…megmagyarázhatatlan, hogy nem robbant fel magától :roll_eyes: kevés dologtól öklendezek sok év után, de most hogy írom ezt a szöveget…ahh…bahh…boa…slömbölöm :joy:)

2 kedvelés

Annó Tesco szilva igazán jó volt . De tényleg nekem se volt vele gondom . Jó is volt vele a biznisz . Áztatam az üvegekről a cimkét vitték mint a cukrot . 24 órás volt a teszkó hajnal 3 kor becsatogttam egy 50 forintos kocsival tele vásároltam . Aznap délután le vakartam , tisztítottam , bontottam . Mert ugye gyárilag nem lehet zárt :rofl:

3 kedvelés