Nekem hiányzik a krumplicukor…pedig derosszvót 40+ éve
Úri huncutság . Rakéta egy kosrsó sör bele egy jó fajta rum poharastul amint az aljára ér iszod mert kihabzik .
Másik az ocsmány dízel sör + 1 DC kóla .
De a kedvencem a mai napig maci fröccs és a füstös wisky
Minyá kapunk egy új fórum szálat … Beszéljünk a palackozott eutanáziáról névvel
Nincs hanyós emodzsí . Ó de van
Benne van a topiccímben: ki mit KEVERT
Úgy halad .
Mint a mocsári sikló patkától patkáig
Kígyók kígyóznak, én aztat tudom…
3210 ..
Ó én nem billegek , nem kígyózom shrégan megyek de egyens nyomvonalon
Nokia ? Akkor snake
Örök
Mondjuk ez 3310
Ó jaj honatyák . Mi is volt az ja igen 0 tolerancia a drogokra .
Az alkohol a pszichoaktív drogok közé tartozik (depresszáns), emellett általános sejtméreg, mely pusztítja a szervezetet. Nincs olyan szerv, amelyre ne hatna károsan, és nincs olyan betegség, amelynek kialakulásának kockázatát ne növelné.
A halhatatlan , Thor kalapácsa , a legjobb kacsakő , golyóalló .
Róla szokták mondani a következőt:
Ha úgy azt gondolod, hogy az életed felesleges, akkor gondolj bele abba, hogy a Nokia 3310-esnek valaki tervezett telefon tokot.
"Az agrárminiszter nemzeti italként szólt a pálinkáról, amely megfogalmazása szerint a gyümölcsök aromája mellett a vidék tudását is megőrzi, közösséget teremt, összetartó erőt képez. A hozzá kapcsolódó hagyományvilág is rendkívül gazdag, de bízni kell abban, hogy a pálinka története “nem lezárt könyv”, jövőjét a fogyasztók és a termelők együtt fogják alakítani – mondta Nagy István, megköszönve a pálinkafőzőknek, hogy a termékeikkel megújították a magyar gasztronómiát.
A miniszter üdvözölte, hogy az elmúlt 15 évben a pálinka fogyasztása a termeléssel együtt jelentősen bővült, megbecsültsége sokat javult. Az agrártárca feladatának tekinti a pálinka népszerűsítését, a minőségi pálinkafőzés támogatását, a kulturált fogyasztás ösztönzését, a hagyományok ápolását – jelentette ki.
Az agrárminiszter nemzeti italként szólt a pálinkáról, amely megfogalmazása szerint a gyümölcsök aromája mellett a vidék tudását is megőrzi, közösséget teremt, összetartó erőt…"
No comment…
Na az úgy van minden nemzetnek megvan a maga drogja amit középkor elején vagy régebb óta az istenekkel való beszélgetéshez használtak . Relavació eléréséhez , szelemmekel való kommunikációhoz St stb . De miaóta nem veszik fel a 3310-est azóta a köznép számára is elérhető
Jó kicsit finomítottak az összetételen azért
A pálinkát jómagam is szeretem. Csak hát a magyar nemzet tagjai valljuk be nem épp arról híresültek el, hogy szeretnek bármiben is mértéket tartani.
Ki kérem magamnak diszperzites vödör és az asztal alja . Az Illuminált alapított szeretem elérni . A megvilagosodas pillanata amikor tényleg megmondom a tutit és már másnap nem csodálkozom , hogy nem szól hozzám senki
Nem is értelek
Mindig hogy kezdődik , gyere kostold meg , na csak az íze kedvéért, ideji , de hát barack , 20 éves , van benne gyümölcs, ilyet még nem ittál , kedvemért , ó ez nem erős , de ez ágyas , ne sértsél meg , nem látott cukrot , b@zi aki nem iszik
Mit ad isten ezek szavak hallatán iszol egyet mit is :a kerítés szagató , aceton , higító , levegő kapkodós , Jacksonost , üveget , levegőt , napfényt , gyümölcsöt (nem látott ) fermental szagó pálinkának csúfolt vackot , talajtorna gyakorlat instant bemelegítő , csujogtatót .
A normálisat meg dugja még maga elől is 2 kezemen megtudom számolni hányszor ittam én normális pálinkát .
A többi of roty