Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Vedd le a fényerőt a mobilon :joy:nekem bevált

3 kedvelés

Neked nem is küldtem a reklám alá választót zenét . Várj egy picit .

3 kedvelés

Én csak a személyes véleményem tudom le írni .. Nekem a “szakmaiság” teljes elvesztése. Mert azért a nagyon régi videókban volt egyébb is mint
Liquid össze öntés vagy eldobálható reklámozása

5 kedvelés

Az eldobható és az aki kitalálta . Na az bakja meg . Egyenlőre az újrahasznosítás terhe nem a gyartót terheli . De ennek ellenére nyagon sokmindent fizettetnek meg a vásarlóval . Továbbá a vasarlónak esze agában sincs megfelelően kezelni mint hulladék .

4 kedvelés

De a szívószálat kivonták, még fizetős a bolti zacskó, amiből 1500 db kéne, hogy kiadjon egy podtestet​:roll_eyes:vagymit, ilyen 1.000.000 puffos szörnyet

3 kedvelés

Hogy egy kicsit maradjunk a témánál, közben kevertem egy kis finomságot!!

6 kedvelés

A szinéről el is hiszem hogy Kentucky.

2 kedvelés

Még nem kostoltam, de eddig a Tabacchificio nem okozott csalódást!!

3 kedvelés

Szinte hibátlan példány, bár lenne belőle több… :thinking:
Á, csak viccelek​:rofl:

4 kedvelés

Térjünk vissza a manó rudi első változatára . Fém ház kevés műanyag , pici elektronika . Könnye valogatható volt a fémhaz miatt és minden ízben újra hasznosító volt . A henger tipusú akkumulátort a gyári szabvány tégla test váltotta ami magában hasznalható volt lipo4 osztály 400mah . Az kb fejhallgató, kontroller, okos karkötő stb stb széria . A műanagy peh vagy ABS 3 as osztály . A vattán kívül minden ment vissza a körforgasba ha megfelelően volt kezelve . De mostmár testesebb vackok vannak kis LCD panelek , érzékelők , PE test , nagyobb akkumulátor. Itt már a nagyobb akkumulátor a veszély maga mert eldobva úgy is túlmerül hiába a védelem . Instabillá válik és az egész maga egy jó kis tűzlabda lesz Mario kezében .

3 kedvelés

Azért 10.00 és 20.00 óra között belefuthat 1-2 dologba az illető!?
:thinking: :wink:

4 kedvelés

Egye fene kérek tőle majd egy aláírást a könyvembe .

4 kedvelés

A legnagyobb dilemma ,hogy kevernem kellene minimum 5 x100 ML valamit :rofl::rofl::rofl:

Na de mit … :neutral_face::thinking::neutral_face::thinking:

5 kedvelés

Fél liter vegyest . :joy:

5 kedvelés

Vagy Kevertet … Jajj azt még lehet kapni ? :rofl::rofl:

4 kedvelés

Biztos lehet . Szerinted az építő cyborg-ok mivel indulnak ?

Drunk I Love You GIF by CBC

5 kedvelés

Palacsintatésztának kevés… 500 ml, az akkor VBK lesz :+1:

4 kedvelés

Tiszta Retro nap van

Hypo
Kevert
VBK

Mi a következő ? Remélem nem a krumpli cukor Liquid :rofl::rofl::rofl::face_vomiting:

4 kedvelés

Van Isten . Bocsánat . Van az Istenit

3 kedvelés

Akkor már a Best ofot​:heart_eyes:

2 kedvelés