Vedd le a fényerőt a mobilon nekem bevált
Neked nem is küldtem a reklám alá választót zenét . Várj egy picit .
Én csak a személyes véleményem tudom le írni .. Nekem a “szakmaiság” teljes elvesztése. Mert azért a nagyon régi videókban volt egyébb is mint
Liquid össze öntés vagy eldobálható reklámozása
Az eldobható és az aki kitalálta . Na az bakja meg . Egyenlőre az újrahasznosítás terhe nem a gyartót terheli . De ennek ellenére nyagon sokmindent fizettetnek meg a vásarlóval . Továbbá a vasarlónak esze agában sincs megfelelően kezelni mint hulladék .
De a szívószálat kivonták, még fizetős a bolti zacskó, amiből 1500 db kéne, hogy kiadjon egy podtestetvagymit, ilyen 1.000.000 puffos szörnyet
A szinéről el is hiszem hogy Kentucky.
Még nem kostoltam, de eddig a Tabacchificio nem okozott csalódást!!
Szinte hibátlan példány, bár lenne belőle több…
Á, csak viccelek
Térjünk vissza a manó rudi első változatára . Fém ház kevés műanyag , pici elektronika . Könnye valogatható volt a fémhaz miatt és minden ízben újra hasznosító volt . A henger tipusú akkumulátort a gyári szabvány tégla test váltotta ami magában hasznalható volt lipo4 osztály 400mah . Az kb fejhallgató, kontroller, okos karkötő stb stb széria . A műanagy peh vagy ABS 3 as osztály . A vattán kívül minden ment vissza a körforgasba ha megfelelően volt kezelve . De mostmár testesebb vackok vannak kis LCD panelek , érzékelők , PE test , nagyobb akkumulátor. Itt már a nagyobb akkumulátor a veszély maga mert eldobva úgy is túlmerül hiába a védelem . Instabillá válik és az egész maga egy jó kis tűzlabda lesz Mario kezében .
Azért 10.00 és 20.00 óra között belefuthat 1-2 dologba az illető!?
Fél liter vegyest .
Vagy Kevertet … Jajj azt még lehet kapni ?
Palacsintatésztának kevés… 500 ml, az akkor VBK lesz
Tiszta Retro nap van
Hypo
Kevert
VBK
Mi a következő ? Remélem nem a krumpli cukor Liquid
Akkor már a Best ofot