Igen, egyébként én is ritkán szívom a DC piszt… mert kiborítóan kokszol!
És ez nem?
Az Omerta-k nem, egy tekerés 60ml!
Míg a DC 60ml 3. tekerés!
én nem így használom az Omertát sem hamar cserélek vattát…kb…10ml-ként
Torony + tank . Hmm nekem a kedvencem torony ügyileg tankok közt a IS-3 habár a modern T 100 is f@sza
Én nem kukoricázok…de nekem ma esett le, (este már vak voltam) Májszbitte sok sikért
A&L készlet töltés
Citromos kész (oni)
Ananász keverés alatt (phoenix)
Ebben a melegben fűtés nélkül 4 óra és kész is
Ez egy pozitív hozzáállás volt a meleghez
Nekem, most hogy bejöttem a 36 fokos erkélyről, valamiért a tükörtojás jutott eszembe
(Nem a Tükörtojás Klub! Az más az nem egy pro tagság)
ez egy jó aroma, én szoktam rendelni egy kis gondom van vele, hogy 10ml aromához töltök 30 ml alapot így 40ml kész liquidet kapok – mostanában duplán rendelem úgy már jobb picit.
én próbáltam, finom, kellemes nem túl édes (én szoktam hozzá keverni + karamellt), viszont ez még egy fokkal jobb:
Triple RY4 DIY Is Not Dead
hali, dual blaze-ben nem fogsz csalódni szerintem, nekem már kettő van belőle. ízben nálam simán veri a következőket: druga, dr M, dr v2 rta, dr v3 rta, dr solo rda, kylin v2 rta, kylin v3 rta. esetleg majd írjál, hogy milyen tekeréssel használod és milyen ízekre.
Sziasztok, hollandiából rendelt már valaki aromát, e juice-t? Ideért neki simán gond nélkül, mint pl. a franciából vagy olaszból rendelt cuccok? E-wolkról rendelnék de nincs még tapasztalatom a holland rendelésekkel kapcsolatban…
Wotofo 3mm 0.6-os tekercseket tettem bele, vattából volt benne bp mods 3mm, meg cotton bacon is. Eddig pozitív csalódás. A dead rabbit 3-hoz képest jobb az íze, más duallal nincs tapasztalatom
Örülök, hogy eddig pozitív csalódás szerintem hosszú távon is az lesz. Nagyon könnyű építeni, jól vattázható és fantasztikus ízek jönnek belőle. Érdemes próbálgatni különböző alien és széles clapton tekercsekkel. Gratulálok hozzá és jó gőzölést.
Hajnalban rendeltem egy cipőt (pontosítok, egy párat …jobbos-balost).
Illetve kevertem is, egy házi Nektarinos jégkrémet, délutánra
CIPŐŐŐŐT
Neked ennyi kacat mellett telik cipőre
Én ma a következőket kevertem tekintettel a melegre:
Chill Pill Truly Banana 10 ml aroma / 35 ml alaple (25/75 pg/vg)
Full Moon Haka Maori 20 ml aroma / 70 ml alaple (25/75 pg/vg)
Ekzotik Ladybug Juice 10 ml aroma / 35 ml alaple (25/75 pg/vg)
Original Crunch Time California Vaping Company 30 ml aroma / 70 ml alaple (25/75 pg/vg)
cheers