Köszönöm . Rá lestem az aroma ugyan annyi mint máshol pár cent különbség . Splunis vagy más néven orsós mesh nincs .40cm mesh van még meg egy fél zacskó szalonna . Megyek a Johnny hoz leadok egy rendelést nála azokra . Ez most büdös lesz . Az általam pesztrált vape shopba . Amit kérek legalább nekem hozzák .
Igen tudom negyedik söröm . Ritkán iszom de legalább nem száradok ki most .
Dinner Lady Smooth Tobacco
Már majdnem kivégeztem.
Nekem eléggé bejövős, tuti veszek még ilyet (ha addig nem akadok rá jobbra ).
2 évig csak gyümölcsös lötyiket szívtam, szóval ez meredek váltás volt, de megérte.
Szűkebb podban tökéletes (tágabb podban viszont nem jött be … érdekes ).
Kellemes dohányíz … bejövős számomra.
Ami érdekes, hogy nem kokszolt nálam.
Igen igen DR Eher ajánlásával
Argus szemekkel…
Argus ?
Az egy jó kis ipari hulladék.
De a poént értettem amúgy.
Én erre gondoltam!
Jó reggelt!
A Chestnut (indian) az megszokott?
Keresem a K flavour Garrison méltó utódját és az a gesztenye említése, mogyoróval. Esetleg van összehasonlítási alap?
Valóban elegendő a 2-3%-os keverés?
Valóban elég, gazdaságos aromák, de nagyon nem ugyanaz sajnos. Ez inkább nutella felé húz, az meg ugye ír krémlikőrös.
Az Ultit nagyon szeretem. Egyszer kevertem egy reggel gyorsban kollégának, és pont nem volt itthon kicsi fecskendő, és 20 millisbe húztam fel, csak benéztem az osztást, és sikerült 4% aromát bele adagolni a 100-as levesbe… A négy hetes ciklusból másfél hónap lett nála, annyira mézes lett a cucc…
(Aki nem értené: 2% az már az íz extra fokozat…)
Nekem tuti baj van az íz érzékelésemmel, mert nekem 5% alatt még nem jött be 1 aroma sem!!
Dettó…kivéve M-tájp még Solub Rotterdam…ott megérzem a 0.0002 százalékot is
70/30-as alapba én is 5%ban keverem őket …
Ír krémlikőr megvolt már a hookról ? Finom,de…
Majdnem nem volt elég a vatta a végére.
Ezért szeretem a PG-t
Tisztán ..