Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

6 kedvelés

Köszönöm . Rá lestem az aroma ugyan annyi mint máshol pár cent különbség . Splunis vagy más néven orsós :rofl: mesh nincs .40cm mesh van még meg egy fél zacskó szalonna . Megyek a Johnny hoz leadok egy rendelést nála azokra . Ez most büdös lesz . Az általam pesztrált vape shopba . Amit kérek legalább nekem hozzák .

4 kedvelés

Igen tudom negyedik söröm . Ritkán iszom de legalább nem száradok ki most .

5 kedvelés

Támogatom a sörmárkát (kedvencem :smiling_face_with_three_hearts:). :grin:
Nincs is jobb így fűnyírás után. :grin:

10 kedvelés

Dinner Lady Smooth Tobacco

Már majdnem kivégeztem.
Nekem eléggé bejövős, tuti veszek még ilyet (ha addig nem akadok rá jobbra :grin:).
2 évig csak gyümölcsös lötyiket szívtam, szóval ez meredek váltás volt, de megérte.
Szűkebb podban tökéletes (tágabb podban viszont nem jött be … érdekes :thinking:).
Kellemes dohányíz … bejövős számomra.
Ami érdekes, hogy nem kokszolt nálam. :hugs:

10 kedvelés

Igen igen DR Eher ajánlásával

7 kedvelés

Argus szemekkel…:joy::roll_eyes:

6 kedvelés

Argus ?

puke GIF
Az egy jó kis ipari hulladék.
De a poént értettem amúgy. :grin:

6 kedvelés

Én erre gondoltam! :sweat_smile: :rofl:

4 kedvelés

Lacáéktól pár megszokott és 2-3 tesztalany :grinning_face::wink:

10 kedvelés

Jó reggelt!
A Chestnut (indian) az megszokott?
Keresem a K flavour Garrison méltó utódját és az a gesztenye említése, mogyoróval. Esetleg van összehasonlítási alap?
Valóban elegendő a 2-3%-os keverés?

3 kedvelés

Valóban elég, gazdaságos aromák, de nagyon nem ugyanaz sajnos. Ez inkább nutella felé húz, az meg ugye ír krémlikőrös.

5 kedvelés

Az Ultit nagyon szeretem. Egyszer kevertem egy reggel gyorsban kollégának, és pont nem volt itthon kicsi fecskendő, és 20 millisbe húztam fel, csak benéztem az osztást, és sikerült 4% aromát bele adagolni a 100-as levesbe… :rofl: A négy hetes ciklusból másfél hónap lett nála, annyira mézes lett a cucc… :rofl::rofl::rofl: (Aki nem értené: 2% az már az íz extra fokozat…)

5 kedvelés

Nekem tuti baj van az íz érzékelésemmel, mert nekem 5% alatt még nem jött be 1 aroma sem!! :thinking: :unamused_face:

4 kedvelés

Dettó…kivéve M-tájp még Solub Rotterdam…ott megérzem a 0.0002 százalékot is :scream::grin:

5 kedvelés

70/30-as alapba én is 5%ban keverem őket …

4 kedvelés

Ír krémlikőr megvolt már a hookról ? Finom,de…

6 kedvelés

Majdnem nem volt elég a vatta a végére. :grimacing: :slightly_smiling_face:

5 kedvelés

Ezért szeretem a PG-t :rofl:

3 kedvelés

Tisztán .. :wink::hugs:

2 kedvelés