Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Az enyém reccsenés miatt vándorolt majdnem 2 hónapig.
Mert, azért a 17 jurós szállításért jobban odafigyelhetnének a csomagolásra. De azt többé nem játszom végig, mint utólag. Inkább kiadok dupláját egy aromáért, es megveszem itthon. De max 2 nap alatt a kezemben van a csomag, es a szállítás is max 2-3 juró. Vagy akár ingyenes is lehet, ha többet veszek.

7 kedvelés

Én is ezt vallom. :clap:

5 kedvelés

@gangsta_gergo eljött az idő :heart:

12% ba kevertem alap 55/45 .. Intenzív karakteres kicsit Diós kóla szörp … Illatra azt gondoltam , ma jól fog lakni a lefolyó vagy valakinek majd oda adom :hugs::rofl: Viszont ízre … Finom basszus bejön. … Vagy csak fura az ízlésünk ( az accony szerint mindenképp ) megfelelően édes kifejezetten erősek az ízek … :heart:

Szóval nem adom senkinek :hugs::heart:

Jól érzem ,hogy egy leheletnyi hűsítés csak került bele ?

12 kedvelés

Bekeverve. :hugs:
Illatra nagyon jó … majd kiderül milyen aztán. :thinking:

9 kedvelés

Illatra tényleg szokatlan, nem túl vonzó. :grinning_face_with_smiling_eyes: Inkább az alternatív kólákra hajaz mint Coca vagy Pepsi.

Egy minimális hűsítő van benne szerintem is.

6 kedvelés

Mini aroma teszt :grin: Swoke - Milo sárgadinnye, rágógumi és méz

70/30 alaplé mellett 15%on keverve.

Swoke Saint Flava aromákat már korábban is fogyasztottam nagy megelégedéssel. Köztük ami kiemelkedő volt nálam a Yumi, Vigo, Cheryl és Drago (Xenával nem voltunk barátok :sweat_smile:). De a franciák besorolása szerint gourmands kategóriába tartozó rágógumi vonal eddig ismeretlen volt számomra.

Az összetételben szerepel a méz is. Ami első hallásra elég szokatlan de működik. Nagyon is jól működik!!! A sárgadinnye rágógumi páros hozza a sárgadinnyés Orbit rágó ízvilágát amit megcsavarnak egy leheletnyi mézzel ami mindig a végén érződik. A hűsítő jelen van de nem olyan agresszív.

Számomra nem okozott csalódást a Swoke. Kifejezetten tudom ajánlani azoknak aki szeretik a sárgadinnyés Orbit rágót és nem félnek a kicsit hűsítőtől. :blush::ok_hand:t2: Nálam 9/10 (További infó, hogy nem érződik kokszolósnak)

9 kedvelés

Kosárba :heart::heart::heart: ez jól hangzik nyárra

3 kedvelés

Vegyél mellé gyárat! Hogy milyen gyárat? KOKSZgyárat… :waving_hand: :rofl:

6 kedvelés

Egyet értek az asszonykáddal!! :rofl:

3 kedvelés

Bombo Bar Juice Mojito Max

Már több, mint felét elgőzöltem.
Nekem bejövős. Lime-os ízvilág, az édes ízt kedvelőinek ajánlott.
Hűsítés van benne rendesen, 10/7.
Nálam az eddig próbált ízek között simán dobogós.
Kellemes nyári ízvilág. :hugs:
Nem kokszol, ami külön jó hír. :hugs:

9 kedvelés

Csak az a hűsítés ne lenne :sob::heart:

4 kedvelés

Nekem ez pl. nem is kellene hűsítés nélkül.
De ugye kinek a pap …

5 kedvelés

Igen … Ez esetben a paplan .. pedig az íz világ jól hangzik :heart:

3 kedvelés

Tribal force Desert lime- kaktusz ajánlom akkor

6 kedvelés

Vagy a 12. oldalon járok ahol se vatta se mesh nincs :face_with_symbols_on_mouth::face_with_symbols_on_mouth::face_with_symbols_on_mouth::face_with_symbols_on_mouth::face_with_symbols_on_mouth: . Aromák meg hol mi kapható :roll_eyes::roll_eyes::roll_eyes: . Nem már out of stock :zany_face: T-juice , A&L , full moon, St stb :roll_eyes:

3 kedvelés

Milyen Vatta és milyen Mesh a cél ?

3 kedvelés

Vatta szalonna Prime . Mesh Vandy vape k1
Hozzá teszem a poént jelenleg Párkány strand a tartózkodási helyem :expressionless_face: . Éljen

8 kedvelés

Akkor sörözés van nem vatta … :heart::joy: A&L oldalán van szalonna és Vandy is és Aroma is és 25 % kedvezmény.. épp mostan …

Egy lángos + egy fagyi nagyon jól esne a víz melett :joy::heart:

5 kedvelés

Vive la France!!!

France Bastille GIF

Ma reggel rendeltem is egy kis boldogság kosararát! :hugs:

6 kedvelés

7 kedvelés