Az enyém reccsenés miatt vándorolt majdnem 2 hónapig.
Mert, azért a 17 jurós szállításért jobban odafigyelhetnének a csomagolásra. De azt többé nem játszom végig, mint utólag. Inkább kiadok dupláját egy aromáért, es megveszem itthon. De max 2 nap alatt a kezemben van a csomag, es a szállítás is max 2-3 juró. Vagy akár ingyenes is lehet, ha többet veszek.
Én is ezt vallom.
@gangsta_gergo eljött az idő
12% ba kevertem alap 55/45 .. Intenzív karakteres kicsit Diós kóla szörp … Illatra azt gondoltam , ma jól fog lakni a lefolyó vagy valakinek majd oda adom Viszont ízre … Finom basszus bejön. … Vagy csak fura az ízlésünk ( az accony szerint mindenképp ) megfelelően édes kifejezetten erősek az ízek …
Szóval nem adom senkinek
Jól érzem ,hogy egy leheletnyi hűsítés csak került bele ?
Illatra tényleg szokatlan, nem túl vonzó. Inkább az alternatív kólákra hajaz mint Coca vagy Pepsi.
Egy minimális hűsítő van benne szerintem is.
Mini aroma teszt Swoke - Milo sárgadinnye, rágógumi és méz
70/30 alaplé mellett 15%on keverve.
Swoke Saint Flava aromákat már korábban is fogyasztottam nagy megelégedéssel. Köztük ami kiemelkedő volt nálam a Yumi, Vigo, Cheryl és Drago (Xenával nem voltunk barátok ). De a franciák besorolása szerint gourmands kategóriába tartozó rágógumi vonal eddig ismeretlen volt számomra.
Az összetételben szerepel a méz is. Ami első hallásra elég szokatlan de működik. Nagyon is jól működik!!! A sárgadinnye rágógumi páros hozza a sárgadinnyés Orbit rágó ízvilágát amit megcsavarnak egy leheletnyi mézzel ami mindig a végén érződik. A hűsítő jelen van de nem olyan agresszív.
Számomra nem okozott csalódást a Swoke. Kifejezetten tudom ajánlani azoknak aki szeretik a sárgadinnyés Orbit rágót és nem félnek a kicsit hűsítőtől. Nálam 9/10 (További infó, hogy nem érződik kokszolósnak)
Kosárba ez jól hangzik nyárra
Vegyél mellé gyárat! Hogy milyen gyárat? KOKSZgyárat…
Egyet értek az asszonykáddal!!
Bombo Bar Juice Mojito Max
Már több, mint felét elgőzöltem.
Nekem bejövős. Lime-os ízvilág, az édes ízt kedvelőinek ajánlott.
Hűsítés van benne rendesen, 10/7.
Nálam az eddig próbált ízek között simán dobogós.
Kellemes nyári ízvilág.
Nem kokszol, ami külön jó hír.
Csak az a hűsítés ne lenne
Nekem ez pl. nem is kellene hűsítés nélkül.
De ugye kinek a pap …
Igen … Ez esetben a paplan .. pedig az íz világ jól hangzik
Tribal force Desert lime- kaktusz ajánlom akkor
Vagy a 12. oldalon járok ahol se vatta se mesh nincs . Aromák meg hol mi kapható
. Nem már out of stock
T-juice , A&L , full moon, St stb
Milyen Vatta és milyen Mesh a cél ?
Vatta szalonna Prime . Mesh Vandy vape k1
Hozzá teszem a poént jelenleg Párkány strand a tartózkodási helyem . Éljen
Akkor sörözés van nem vatta … A&L oldalán van szalonna és Vandy is és Aroma is és 25 % kedvezmény.. épp mostan …
Egy lángos + egy fagyi nagyon jól esne a víz melett
Vive la France!!!
Ma reggel rendeltem is egy kis boldogság kosararát!