Nagyon szép tank, különleges függőleges építéssel. Legutóbb volt róla szó, meg is néztem egy klippet emlékeztetőül:
Szerintem sokan kíváncsiak lennénk a személyes élményeidre, illetve tapasztalataidra. Finom gőzöket!
Nagyon szép tank, különleges függőleges építéssel. Legutóbb volt róla szó, meg is néztem egy klippet emlékeztetőül:
Szerintem sokan kíváncsiak lennénk a személyes élményeidre, illetve tapasztalataidra. Finom gőzöket!
Ez már annyira egyedi/nyakatekert, egyszerűen nem bírtam kihagyni
Azért klón, 200 USD-vel nem lettem volna ilyen bátor. Minőségérzetre, kivitelezésre nagyon korrekt kis tank, jó sok apró darab Ezt ma még meg kell tekerni!
Mindjárt kitalálom mit-hova…
Múltnap láttam itt a vaperinán valakit, aki készít valami egyedi istick pico modot, vagy csak fog kesziteni. Tudnátok egy linket adni róla?
Köszönöm előre is…
Szia Robi
Nyomasad! Kellemes ismerkedést!
Majd ha összebarátkoztatok alaposan, jó lenne egy kis beszámoló, hogyan duruzsol! (???)
Az a tabac royal nagyon jó. Saját tapasztalat…
Nekem mondod? Szajkózom itt 16 hónapja az egy isten.
(Be is coptam, 2 volt, egyiket elvitték amíg a kosaram rendeztem)
Semmiség. Eddig csak a cseresznyéset kóstoltam, azzal nincs semmi gond, finom. 1400 forint/ 10ml. Mint írtam is, ez egy kényszermegoldás volt, amíg ide nem ér a csomagom. Bármelyik márka bekerülhet a dohányboltok polcaira, persze nem olcsó a bejegyzése, plusz kell ugye a magyarnyelvű tájékoztató, doboz. A TNT Vape is árulhatna itthon, de érdekli is az Olaszokat Mo. Szlovákiában a 10 ml Vivo 1290 forint. A gyümölcsös Revolute aromákról van valakinek tapasztalata?
@Ispy , @graver vagy aki használta:
Itt mitt kellene éreznem ?
https://aromamester.hu/fustos/Chestnut_(Indian)
Számomra, olyan “műanyag” .
A gesztenyét kiérzem, de tényleg csak édeskés.
Még azt is mondom ha más nem volna ellehet szívni,
de ahogy egy másik tankban van valami “finomság”,
na akkor kijön a különbség, és nem e javára.
2,5%, 5 hét, talán a vésztartalék kategória.
Nem estem hanyatt…
Tisztelettel
Huh, hát nekem egy csöppet sem volt édes, inkább valami száraz csonthéjas, leginkább mogyoró szerű volt nekem.
Gusztus dolga. Nekem gesztenyepüré ízű egyértelműen (épp ezért csak alkalmanként használom, amikor megkívánom). Fejből nem tudom most a keverési arányt. De hát kinek mi jön be.
És @Ispy köszönöm mindkettőtöknek!
Mondom egyenlőre még nem tudom hova tenni,
@graver ha majd néznél egy keverési arányt ami neked bejött,
azt megköszönném
Tisztelettel
Nyaralunk, de ha otthon leszek, megnézem.
Jó pihenést!
És köszönöm előre is
Tisztelettel
Hali mindenkinek…
Valakinek valami infója erről az rdta-ról van-e? Esetleg használ(t) valaki ilyet?
Köszönöm…előre is…
Guszta. Milyen íz ez?
Csoki- kókusz. Nyomokban dohányt tartalmazhat!
Csoki nagyon halvány sejtetős kókusz. És az igazi ízét kokszolt vattta mellett adja vissza