Nem okoskodok,csak tapasztalatból írtam,mivel én az édesebbeket kedvelem.
Nem is gondoltam, hogy okoskodsz!! Örülök, hogy mondtad!! Megint tanultam valamit!! Köszi!!
Eléggé tiszta színe van, így, pár órás keverés után ennek a La tabaccheria black Cavendish organic 4pod levesnek..
Szerk. Bár az íze még messze áll a jótól…

Nekem gyenge és édes volt teljes kiőrlésű antiorganic verzióban is…
Dvarw-ból szívom ,édesnek nem érzem, csak ízeseb lehetne!!
Dvarw nekem gyenge dohányosokba…se íz, se th nem elég erős. Nem is használom kivonatoshoz.
Hát amit mondtam neked torot, az idő mulása és a 7 szériás Dvarw mentette meg!! Mos is azt szívom !! Mondjuk nekem a th nem kell!!
Hány %-ban volt keverve? Mert nekem is pont ez van, meg a testvére is, az a Grand riserve, aminek kék a címkéje..
Ez 10%-ban van!! De nekem egy kicsit kevés!!
Épp ezen gondolkodtam jómagam is. Nekem is 10 %-ban van keverve. És nekem is kevés. Gondoltam feltolom 15 %-ra.
Azon az 50/50-es arányon nem változtat sokat az a 2.5 ml plussz aroma..
Javítom. 2.5 ml aroma, meg 2.5 ml tiszta vg, igy pont 50/50 leves lesz. Remélem igy intenzívebb lesz az íze .
Én sajnos nem tudom megtenni ,mert nincs több aromám!! De el fog fogyni így is!! Mert azért finom így is!!
Pg többlettel emlékszem, hogy épphogy elég volt 10%…
Szia Robi!
Arra nem is gondoltál, hogy nincs meg benne a kellő mennyiség, az is előfordulhat, hogy kevesebb.
Már most látom, ennek sem lesz meg a vége.
Majd csinálsz véget neki ollóval.
Pontosan így néz ki nekem is a bpmods vatta. Se eleje, se vége… ezzel meglátom milyen lesz, hogy bírja majd a gyűrődést. Temu-ról van. Kb 3 juró volt. Lányom mindig rendel ezt-azt magának, igy dobtam én is bele pár dolgot..
Szerk.
Jövök bővebb infókkal is a későbbiekben..
Rendeltem én is már onnan a 3mm-est, de nem volt vele gond. Igaz, én a 2,5 tekerésbe raktam.