Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Nem okoskodok,csak tapasztalatból írtam,mivel én az édesebbeket kedvelem.

6 kedvelés

Nem is gondoltam, hogy okoskodsz!! Örülök, hogy mondtad!! Megint tanultam valamit!! Köszi!!

6 kedvelés

Eléggé tiszta színe van, így, pár órás keverés után ennek a La tabaccheria black Cavendish organic 4pod levesnek..
Szerk. Bár az íze még messze áll a jótól…:grin:

9 kedvelés

Ez több mint két hónapos!! Jó ízü, de lehetne intenzivebb!!

8 kedvelés

Nekem gyenge és édes volt teljes kiőrlésű antiorganic verzióban is…:roll_eyes::grin:

4 kedvelés

Dvarw-ból szívom ,édesnek nem érzem, csak ízeseb lehetne!!

4 kedvelés

Dvarw nekem gyenge dohányosokba…se íz, se th nem elég erős. Nem is használom kivonatoshoz.

2 kedvelés

A medvedisznóember . Lustaságból.keletkezet :rofl:

5 kedvelés

Hát amit mondtam neked torot, az idő mulása és a 7 szériás Dvarw mentette meg!! Mos is azt szívom !! Mondjuk nekem a th nem kell!!

4 kedvelés

Kicsit rámegyek a “fűszeresebb” vonalra :grinning_face:

15 kedvelés

Hány %-ban volt keverve? Mert nekem is pont ez van, meg a testvére is, az a Grand riserve, aminek kék a címkéje..

5 kedvelés

Ez 10%-ban van!! De nekem egy kicsit kevés!!

8 kedvelés

Épp ezen gondolkodtam jómagam is. Nekem is 10 %-ban van keverve. És nekem is kevés. Gondoltam feltolom 15 %-ra.
Azon az 50/50-es arányon nem változtat sokat az a 2.5 ml plussz aroma..
Javítom. 2.5 ml aroma, meg 2.5 ml tiszta vg, igy pont 50/50 leves lesz. Remélem igy intenzívebb lesz az íze .

7 kedvelés

Én sajnos nem tudom megtenni ,mert nincs több aromám!! De el fog fogyni így is!! Mert azért finom így is!!

7 kedvelés

Pg többlettel emlékszem, hogy épphogy elég volt 10%…:roll_eyes:

5 kedvelés

Egy jó ideig nem kell se vattát se flaskát vennem.

Ennek látszik honnan kell kezdeni.

11 kedvelés

Szia Robi!
Arra nem is gondoltál, hogy nincs meg benne a kellő mennyiség, az is előfordulhat, hogy kevesebb.
Már most látom, ennek sem lesz meg a vége. :sweat_smile:

8 kedvelés

Majd csinálsz véget neki ollóval. :wink: :saluting_face:

7 kedvelés

Pontosan így néz ki nekem is a bpmods vatta. Se eleje, se vége… ezzel meglátom milyen lesz, hogy bírja majd a gyűrődést. Temu-ról van. Kb 3 juró volt. Lányom mindig rendel ezt-azt magának, igy dobtam én is bele pár dolgot..
Szerk.
Jövök bővebb infókkal is a későbbiekben..

11 kedvelés

Rendeltem én is már onnan a 3mm-est, de nem volt vele gond. Igaz, én a 2,5 tekerésbe raktam.

7 kedvelés