Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Kicsit unalmamban kevergettem!! Adott Számomra szívhatatlanul édes Bombo solo juice, több mint 1 éves . Volt bent kb 50 ml . Adtam hozzá, Goat west virginiát kb 30ml és 30 ml Fa latakiát!! Számomra nagyon kellemes lett!! Legalább a Bombo sem megy a lefolyóba!! :grin:

10 kedvelés

A Latakiát értem.kevésbé a folyamatban :grin:de a füstös édességek királyok :grin::roll_eyes:

4 kedvelés

Van pár La tabaccheria kivonatos aroma, aminek a leírásában azt irja h, és most idézem.." tiempo maceracion: instantaneo"…
Ezt azt akarja jelenteni, h nem igényel érlelési időt, vagyis azonnal használható.
Viszont nekem ez furcsa, mert kivonatok esetében mindig kell nekik az az “egy” esetleg "másfél hónap "…

A kép az esmokingspain oldalról lett véve..

9 kedvelés

Pedig az a Bombo :100:
The Rock Reaction GIF by MOODMAN

5 kedvelés

Mert oda is van írva hogy POD :smiling_face:

10 kedvelés

Latakiát azért kapott mert nekem nélkül még így is túl édes volt!!

4 kedvelés

Lehet van valaki olyan “elvetemült”, hogy azonnal fogyasztja.?! :wink: :thinking: :grimacing:

8 kedvelés

Amúgy nincs is olyan feketés színe mint pl a Baffometto-nak…:rofl:

6 kedvelés

Ez és a Supra reserve nekem nagyon édes!! Még a supra reserve -ből is van kb 1 éves és még csak kb 5 ml fogyott!!

3 kedvelés

Nincs,de olyan húgysárgára érik :joy:
Podokban nem szennyezi annyira mint a “normál kivonat” azokra fejlesztették ki hogy hamar tudd szipókázni,és nem kell 30 napot várnod.

9 kedvelés

Előérlelve a szűrtebb verziónál nem lehetetlen…de én tuti várnék vele. (Ha xar, akkor 5-7 évet​:grin:)

6 kedvelés

Nem gondolkodtál még olyan kazánon ami nem ‘édesíti’ a levest ? Mert vannak olyanok páran akik nem szeretik ha édes.

3 kedvelés

Ha xar, akkor megy a különleges keverőbe …
Az olyan fajta keverő h össze öntöm a régről maradt nem elszivott lötyiket, es abból lesz egy tuti jó mix… és nem kell várnom vele 5-7 évet sem…:rofl::rofl::rofl:

5 kedvelés

Igen én úgy toltam régen, az Organic 4Pod-okat, azonnal vagy max 2/3-nap de az a max! :wink:

7 kedvelés

Őszintén nem!! Eddig csak a Bonbonál voltam így. Azt meg maximum nem veszek!!

3 kedvelés

De csak addig, míg valamelyik hibbant ki nem találja a zacsik mintájára az lelbomló flakont…

4 kedvelés

A teszkós silány zacskó már anno is lebomlott…gyakran már akkor, mikor fel akartam rakni a pénztárszalagra…:smiling_face_with_tear:

4 kedvelés

Kayfun prime,Bishop 2,By-ka (kivétel a v9,Bishop 1) mind dohányosra lett kitalálva.
A többi édesíti a bekevert aromákat.

8 kedvelés

Fel kell emelni a tekerést is…
(Ajakig…:roll_eyes::rofl:)

5 kedvelés

Akkor majd rápróbálok, mert a prime kivételével van mind!! Köszi

4 kedvelés