Kicsit unalmamban kevergettem!! Adott Számomra szívhatatlanul édes Bombo solo juice, több mint 1 éves . Volt bent kb 50 ml . Adtam hozzá, Goat west virginiát kb 30ml és 30 ml Fa latakiát!! Számomra nagyon kellemes lett!! Legalább a Bombo sem megy a lefolyóba!!
A Latakiát értem.kevésbé a folyamatban de a füstös édességek királyok
Van pár La tabaccheria kivonatos aroma, aminek a leírásában azt irja h, és most idézem.." tiempo maceracion: instantaneo"…
Ezt azt akarja jelenteni, h nem igényel érlelési időt, vagyis azonnal használható.
Viszont nekem ez furcsa, mert kivonatok esetében mindig kell nekik az az “egy” esetleg "másfél hónap "…
A kép az esmokingspain oldalról lett véve..
Pedig az a Bombo
Mert oda is van írva hogy POD
Latakiát azért kapott mert nekem nélkül még így is túl édes volt!!
Lehet van valaki olyan “elvetemült”, hogy azonnal fogyasztja.?!
Amúgy nincs is olyan feketés színe mint pl a Baffometto-nak…
Ez és a Supra reserve nekem nagyon édes!! Még a supra reserve -ből is van kb 1 éves és még csak kb 5 ml fogyott!!
Nincs,de olyan húgysárgára érik
Podokban nem szennyezi annyira mint a “normál kivonat” azokra fejlesztették ki hogy hamar tudd szipókázni,és nem kell 30 napot várnod.
Előérlelve a szűrtebb verziónál nem lehetetlen…de én tuti várnék vele. (Ha xar, akkor 5-7 évet)
Nem gondolkodtál még olyan kazánon ami nem ‘édesíti’ a levest ? Mert vannak olyanok páran akik nem szeretik ha édes.
Ha xar, akkor megy a különleges keverőbe …
Az olyan fajta keverő h össze öntöm a régről maradt nem elszivott lötyiket, es abból lesz egy tuti jó mix… és nem kell várnom vele 5-7 évet sem…
Igen én úgy toltam régen, az Organic 4Pod-okat, azonnal vagy max 2/3-nap de az a max!
Őszintén nem!! Eddig csak a Bonbonál voltam így. Azt meg maximum nem veszek!!
De csak addig, míg valamelyik hibbant ki nem találja a zacsik mintájára az lelbomló flakont…
A teszkós silány zacskó már anno is lebomlott…gyakran már akkor, mikor fel akartam rakni a pénztárszalagra…
Kayfun prime,Bishop 2,By-ka (kivétel a v9,Bishop 1) mind dohányosra lett kitalálva.
A többi édesíti a bekevert aromákat.
Fel kell emelni a tekerést is…
(Ajakig…)
Akkor majd rápróbálok, mert a prime kivételével van mind!! Köszi