Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Persze, értelek én, inkább elvicceltem kicsit - de tanulságos.

6 kedvelés

Készülődés a nyárra! :eyes::hot_face::sun_with_face:

16 kedvelés

Ez egy újfajta légkondi, de jónak látszik :grin:

5 kedvelés

Az utolsó “légkondik” egyike.:face_with_diagonal_mouth: Sajnos már a jövőben nem tudok ilyeneket beszerezni. :grinning_face_with_smiling_eyes:

6 kedvelés

Zuzzunk :heart:

12 kedvelés

Minden a legnagyobb rendben itthon :smiling_face:

16 kedvelés

Barátom húgának a másodunokatestvére mondta, hogy az LH-tól rendelt egy csomagot és az APEH-es ügyintéző telefon hívta és kérte egy Nigéria bitcoin számlára utaljam el a vámkezelési díjat?

Mitévő legyek? Ilyenkor mit kell csinálni?

Egyek egy mazsolás Mili krémtúrót vagy sötétítsek be mert akkor a Nazgulok nem látnak meg?

15 kedvelés

A javaslatom,a drótkerítést 3 sor feszítővel csináld mert máskülönben kifli lesz belőle és nem lesz tartásod,legalábbis olyan tartás,mint nekem :joy::joy::joy:

8 kedvelés

Természetesen… Sírj… És fizess , de jobban jössz ki , ha nekem utalod és én majd a partneri kedvezménnyemmel továbbitom a megfelelő helyre .

8 kedvelés

Akkor még véletlenül se mondjam háromszor a tükörben, hogy Bloddy Mary?

7 kedvelés

Pénzem most nincs de feltudok ajánlani egy Monopolys kiszabadulsz a börtönből kártyát. :heart::sweat_smile: Ha neked jó már küldöm is Tyson postagalambjával.

10 kedvelés

Mindíg mondom kérj és megadatik :grin:
2 dolog érdekel,a pénz meg a lóvé :joy:
Viccet félre,minden gond nélkül megjött a flasziaolszágból a planetáriumból.
Nincs kibontva,nem sérült és 600 ml termék pótlásnak,meg némi aloma :smiling_face:de minek má’ :thinking:

10 kedvelés

Mindig jó ha van mihez nyúlni. :smiling_face_with_three_hearts:

Remélem nekem is megjön még a héten a francia csomagom.:hugs:

8 kedvelés

Magunkhoz bármikor … :thinking::heart:

8 kedvelés

Kondenz…tejsav…vatta szállítás problémák :thinking:

2 kedvelés

1 évet állt a kokszgyár DC, kénytelen voltam bekeverni :grin:, mert nem volt semmi más desszertem, a Latakia-hoz meg nem fűznék hozzá semmit :+1: :heart_eyes:

Ui: Közbe nekem is megjött az utánpótlás, valamelyik országból…! :grin: :waving_hand:

17 kedvelés

A lata virginia még most is érlelődik 30 ml május óta,de még érnie kell szerintem.
Csodálattal nézlek benneteket :grin:

11 kedvelés

Zoli, 500ml Latakia-m van készleten, mert szeretem, megérdemlem…! :heart_eyes: :grin:

8 kedvelés

Igen,megérdemled :smiling_face:persze ezt most komolyan írom.
Nekem 10 ml aroma,de úgy érzem én nem érdemlem meg :joy::joy::joy:

10 kedvelés

Nálam ők

10 kedvelés