Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Unicorn Frappé kedvelőknek feltűnt, hogy a külföldi shopokban pár hónapja már sehol se kapható a termék? :thinking:

7 kedvelés

Mond 3 X R4Y :grin:

4 kedvelés

Isten nyugosztalja :folded_hands:
Happy Memento Mori GIF by Kiszkiloszki

7 kedvelés

Mé volt aki vette az unikornis hányást ?
Lehet végleg kihaltak talán azért mert a gonosz gazdák hányaták őket miután sok sok cukros vacakkal etették őket vagy a cukros lett mind . Kevés volt az inzulin a tenyészetben . Amelyik még nem halt bele az megvakult a cukortól és nem találta élete szerelmét utód nemzéshez .
Valaki hívja a petat . Let’ free unicorn mozgalom :rofl::sweat_smile:

5 kedvelés

Azt még nem.tudom kedvelő vagyok e, mert bekeverve még nincs mióta megvettem :thinking::blush:, de én is csak.shortfillt találok.

6 kedvelés

Inkább a Beetlejuice a menő! :grin:
Tim Burton Halloween GIF

5 kedvelés

Ki kell tölteni a helyet az új dobozaidban. Nem? :winking_face_with_tongue: :saluting_face:

5 kedvelés

Már ha maradt bennük … :joy:

5 kedvelés

Ha csak egy aromát kéne választanom amit vapelésem végig szívnék az ez a termék lenne. :heart:

Persze nem voltam rest betárazni belőle csak aggaszt, hogy nincs még a piacon újabb szállítmány hónapok óta.:face_with_diagonal_mouth:

@Peva71 gyanús, hogy már nem szállítanak az USA-ból :disappointed_face:

@TheSoftParade1968 maradok a tinihorrorok világban. :grinning_face_with_smiling_eyes: :hugs:

6 kedvelés

Tudod ha találsz és ide nem jön Tyutyipost :rofl:

7 kedvelés

Kedvedért felnézek a hazug oldalra meg lesem kiszökött honfi társaimat . Esetleg még filippínó kollegákat meg kérdem hátha :person_shrugging:

6 kedvelés

Köszönöm de annyira még nem sürgős a vétel. :hugs:Pofátlanul sok van “raktáron” 18​:sweat_smile: csak elkalandoztam, hogy remélem 2026-ban is tudok még venni ilyen aromát.:slightly_smiling_face:

7 kedvelés

Aromát még USA-ban se találtam. Csak shortfillt egyetlen angol shopban​:thinking:

5 kedvelés

Hazai fronton tudom, hogy elérhető 1211-es kód alatt de a te kutatásod is azt mutatja vége lehet a gyártásnak.

A jövőben marad akkor a recept alapján történő elkészítés. :fire: Amikről semmi visszajelzés, hogy jók lennének…:sweat_smile:

Plusz infó, hogy külföldön is keresik.

https://www.reddit.com/r/Vaping/comments/1hc0qfi/unicorn_frappe_vape/?sort=new

5 kedvelés

Perle de Coco
Egy kókuszos mochi , vanília pudingal töltöttve barna cukorral készétve . Minden ízt kiad magából a kókusz harsogó mivolta meggyőző a mochi jelenlétével (mochi japán édesség édes rizs lisztből önmagaban jellegtelen édes általában töltik ) barna cukros vaníliás lecsengés krémes utóízzel . Nem győzöd nyalni a szád :sweat_smile: Nyáltermelési faktor 110%
Ajánlom mindenkinek aki szereti a custardot .

12 kedvelés

Szívjad is, nehogy :ear_of_corn: sodjon :grin:

6 kedvelés

Felőlem lehet kukoricás csak karamellas pattogatott legyen akkor

5 kedvelés

Acél kiadás elment de jött helyette :black_circle: :eyes::fire:

14 kedvelés

Ha valamit ilyen dobozban kínálnak,nem papírban az tetszik :grin:

11 kedvelés

Elegáns, mint Mozart golyói :star_struck::grin:

7 kedvelés