Unicorn Frappé kedvelőknek feltűnt, hogy a külföldi shopokban pár hónapja már sehol se kapható a termék?
Mond 3 X R4Y
Isten nyugosztalja
Mé volt aki vette az unikornis hányást ?
Lehet végleg kihaltak talán azért mert a gonosz gazdák hányaták őket miután sok sok cukros vacakkal etették őket vagy a cukros lett mind . Kevés volt az inzulin a tenyészetben . Amelyik még nem halt bele az megvakult a cukortól és nem találta élete szerelmét utód nemzéshez .
Valaki hívja a petat . Let’ free unicorn mozgalom
Azt még nem.tudom kedvelő vagyok e, mert bekeverve még nincs mióta megvettem , de én is csak.shortfillt találok.
Inkább a Beetlejuice a menő!
Ki kell tölteni a helyet az új dobozaidban. Nem?
Már ha maradt bennük …
Ha csak egy aromát kéne választanom amit vapelésem végig szívnék az ez a termék lenne.
Persze nem voltam rest betárazni belőle csak aggaszt, hogy nincs még a piacon újabb szállítmány hónapok óta.
@Peva71 gyanús, hogy már nem szállítanak az USA-ból
@TheSoftParade1968 maradok a tinihorrorok világban.
Tudod ha találsz és ide nem jön Tyutyipost
Kedvedért felnézek a hazug oldalra meg lesem kiszökött honfi társaimat . Esetleg még filippínó kollegákat meg kérdem hátha
Köszönöm de annyira még nem sürgős a vétel. Pofátlanul sok van “raktáron” 18
csak elkalandoztam, hogy remélem 2026-ban is tudok még venni ilyen aromát.
Aromát még USA-ban se találtam. Csak shortfillt egyetlen angol shopban
Hazai fronton tudom, hogy elérhető 1211-es kód alatt de a te kutatásod is azt mutatja vége lehet a gyártásnak.
A jövőben marad akkor a recept alapján történő elkészítés. Amikről semmi visszajelzés, hogy jók lennének…
Plusz infó, hogy külföldön is keresik.
https://www.reddit.com/r/Vaping/comments/1hc0qfi/unicorn_frappe_vape/?sort=new
Perle de Coco
Egy kókuszos mochi , vanília pudingal töltöttve barna cukorral készétve . Minden ízt kiad magából a kókusz harsogó mivolta meggyőző a mochi jelenlétével (mochi japán édesség édes rizs lisztből önmagaban jellegtelen édes általában töltik ) barna cukros vaníliás lecsengés krémes utóízzel . Nem győzöd nyalni a szád Nyáltermelési faktor 110%
Ajánlom mindenkinek aki szereti a custardot .
Szívjad is, nehogy sodjon
Felőlem lehet kukoricás csak karamellas pattogatott legyen akkor
Ha valamit ilyen dobozban kínálnak,nem papírban az tetszik
Elegáns, mint Mozart golyói