Köszi!! Hasonlítási alapom nincs mert azt sem próbáltam eddig!! Akkor majd 3 hónap múlva ránézek!!
Hello ! A Tart sorozat mennyire találta el az ízeket ? Van belőle pár ami igen csak hívogat … Illetve milyen % bán keverted az RDA -ba ? Thenk Juh Szőr
Amit kóstoltam,a körte az körtetorta,a málnás az málnás torta.
Mindkettőnél érzik a piskóta és a gyümi frankón.
Ezt saját szavaimmal így tudnám leírni semmi csicsázás nélkül (más szavakkal is,de az nem idevaló )
Nem vagyok desszertes de ezek jók,ajánlom 15%-os keverést 50/50 alap mindenhez,és a szokásos huzaljaimmal tekerve.
A DC 20
Köszi Főleg a málna amitől féltem . Azoknál mindig az van bennem ,hogy nehogy nurofen gyerek lázcsillapító íze legyen pedig a málna az egyik kedvenc gyümim … de így bátran bele vágok…
Muszáj voltam megnézni, van-e itthon olyan én is szeretem a málnát, de szerintem a büdös életben nem találtam még igazi málnaízt semmilyen termékben
Én sem … Főleg a nurofen íz van …
Vennem kell Nurofent
Pedig az epres …
Szerintem is finom mindkettő! Vedd nyugodtan
Köszönöm
A körtés király, én vettem barackosat, de még nem mertem bekeverni.
Köszönöm… Meggyőztetek jövő havi rendelésbe bedobva …
Még az áfonyás szimpatikus
én most full moon - deep sea aromát kevertem, szerintem eddigi legfinomabb liquidem lett, maracujás, kiwis történet
Hello ! Hűsítős ?
igen, elegge, bar en mivel imadom a husitos gyumiket meg 1 ml husito boostert raktam 1 dl liquidhez
Fenébe pedig jól hangzott
Ha már szóba hoztad az adalékokat én édesség párti vagyok ezért rendeltem édesítőt.
Következő keverésemnél letesztelem majd ezt a kettőt mennyivel ad többet egy gyümölcsös aromának.
Ez már az aurádat is össze ragasztja… Nem csak a szád
Úgy gondolod ezt fogom érezni?