Szia János!! Lehet, azért nem öntöm ki azonnal!! Most nagyon nem szeretem íze van!!
Volt rá példa,hogy ami az egyik rta-ból nem ízlett nekem,az egy másik rta-ban teljesen jó volt.Talán ezt is érdemes számításba venned.
Egyenlőre csak hadd pihenjen!! Ezt a rossz viszki ízt nem akarom más rta-ba tenni!! Őrülök ha ebből ki tudom áztatni!!
Azt nem értem minek vesztek olyat ami nem fog ízleni
Egy időben csak olyat vettem…pedig csak annyit kellett volna csinálni, hogy amikor ütném az enter-t, gyorsan eltöröm mindkét csuklómat
Latakiát neki…sokat
Akkor erre az ízre most nagyon megsértődtél.
Egyébként arra akartam utalni,hogy az unicorn frappé, Valorból már-már csalódás volt számomra.Aztán a Steam Crave Aromamizer-ből meg olyan íze lett,hogy az egyik kedvencem a mai napig.
Én is voltam így, aztán meg kipattogott a , és borult minden
Igen ,értettem mire utalsz!! Csak most egyenlőre ki szeretném verni a fejemből is ezt az ízt!!
Inkább várok fél évet!! Addig nem pazarlom a finom latakiát!!
Tudom , magas labda volt!
Ismerem az érzést…most öntöttem ki néhány 20-30 hónapos “húdefinomlesz” leveskét
Ja, desszerthez nem olyan jó
Igazábol nem készültem rá, hogy hu de finom lesz!! Utolsó rendelés a Mastertól már csak ez volt!! De arra sem gondoltam, hogy ennyire sz.r lesz!!
Ha valami nagyon gyanús, én jól megszagolom, utána egy cseppet megnyalok.
(Ja, attól néha becopom, persze… )
Ez már a második longfilem amit féreteszek!! Az első infamous Handcrafted ez Márciusban lesz 1 éves meg mindig tömény rum!! Sz.r!! Most meg ez a Blendfeel komersz viszki íz !! Sz,r!! Nekem!!
Hát, szűk 3 év alatt olyan 800 millit öntöttem kiajándékba ment vagy 3-400…
De ami xar, az cukrozva is xar…
De azt tedd hozzá hogy neked
Igaz!! Bocs!!
Jó lesz Tibor! 3 hónap elég neki. Ha szeretted annó a K-Flavour Ira-t, akkor ez is tetszeni fog, arra hajaz picit.