Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Szia János!! Lehet, azért nem öntöm ki azonnal!! Most nagyon nem szeretem íze van!! :unamused:

5 kedvelés

Volt rá példa,hogy ami az egyik rta-ból nem ízlett nekem,az egy másik rta-ban teljesen jó volt.Talán ezt is érdemes számításba venned.

5 kedvelés

Egyenlőre csak hadd pihenjen!! Ezt a rossz viszki ízt nem akarom más rta-ba tenni!! Őrülök ha ebből ki tudom áztatni!!

6 kedvelés

Azt nem értem minek vesztek olyat ami nem fog ízleni :joy::joy::joy::joy::joy:

9 kedvelés

Egy időben csak olyat vettem…pedig csak annyit kellett volna csinálni, hogy amikor ütném az enter-t, gyorsan eltöröm mindkét csuklómat :roll_eyes::joy:

8 kedvelés

Latakiát neki…sokat :roll_eyes::joy:

6 kedvelés

Akkor erre az ízre most nagyon megsértődtél. :neutral_face:
Egyébként arra akartam utalni,hogy az unicorn frappé, Valorból már-már csalódás volt számomra.Aztán a Steam Crave Aromamizer-ből meg olyan íze lett,hogy az egyik kedvencem a mai napig.

9 kedvelés

Én is voltam így, aztán meg kipattogott a :corn:, és borult minden :pleading_face:

7 kedvelés

Igen ,értettem mire utalsz!! Csak most egyenlőre ki szeretném verni a fejemből is ezt az ízt!! :grin:

5 kedvelés

Inkább várok fél évet!! Addig nem pazarlom a finom latakiát!! :smile:

7 kedvelés

Tudom , magas labda volt! :grimacing:

6 kedvelés

Ismerem az érzést…most öntöttem ki néhány 20-30 hónapos “húdefinomlesz” leveskét :roll_eyes::joy::open_mouth:

4 kedvelés

Ja, desszerthez nem olyan jó :joy:

5 kedvelés

Igazábol nem készültem rá, hogy hu de finom lesz!! Utolsó rendelés a Mastertól már csak ez volt!! De arra sem gondoltam, hogy ennyire sz.r lesz!! :grin:

5 kedvelés

Ha valami nagyon gyanús, én jól megszagolom, utána egy cseppet megnyalok.

(Ja, attól néha becopom, persze… :joy:)

4 kedvelés

Ez már a második longfilem amit féreteszek!! Az első infamous Handcrafted ez Márciusban lesz 1 éves meg mindig tömény rum!! Sz.r!! Most meg ez a Blendfeel komersz viszki íz !! Sz,r!! Nekem!!

6 kedvelés

Hát, szűk 3 év alatt olyan 800 millit öntöttem ki​:disappointed_relieved::open_mouth:ajándékba ment vagy 3-400…
De ami xar, az cukrozva is xar…

7 kedvelés

De azt tedd hozzá hogy neked :grin:

6 kedvelés

Igaz!! Bocs!!

6 kedvelés

Jó lesz Tibor! 3 hónap elég neki. Ha szeretted annó a K-Flavour Ira-t, akkor ez is tetszeni fog, arra hajaz picit.

8 kedvelés