Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Ne is,mert nem fér rá a pro :joy:

5 kedvelés

Apró? Vagy mi? :rofl:

5 kedvelés

10, 9, 8, 7, 6… :joy:

5 kedvelés

24-ig patent :wink:de a pro az már 25 :flushed:,sebaj vaaaan máááásik :smiling_face:
Még mielőtt,nem vagyok az a fing reszelős fajta :joy:

5 kedvelés

Pedig hát… Igazán le lehetne flexölni :hugs::joy:

4 kedvelés

Épp ezért írtam,kár lenne érte annyiért inkább veszek egy másikat,más névvel árral​:joy:

3 kedvelés

De lehet elengedem,mert kék számlapos,Szálkai kés és egyebek mellett lassan mennem kell maszekolni megint idén is :joy:

3 kedvelés

Pedig szép a kék számlapos :thinking:l!!

5 kedvelés

Azzal nincs baj,az már úton és a bicskám is készül,az jövő hónapban a kezemben :wink:

5 kedvelés

Elfelejtetted, hogy ezelőtt hónapban volt karácson, nem most van?? :grimacing: :rofl:

5 kedvelés

Nekünk minden hónapban van kis karácsony … :sweat_smile:

6 kedvelés

Én meg már most el kezdem mondani, ebben az évben semmit!! :unamused:

5 kedvelés

Jövő héten megjön a Törpr CL és a Galaxies kíváncsi leszek rájuk !! Régebben @Ispy írt egy olyan mondatot, hogy a CL ugyis többet ér mind az FL!! Azóta gondolkodom rajt!! Kíváncsivá tett!!

9 kedvelés

Megjön az alaplé, aztán nekem is finish egész évre minimum :roll_eyes::grin: még most vettem észre 12 Azhads aromát​:open_mouth::+1:ahogy pakoltam meg selejteztem a hűtőben. Szóval a havi fogyasztásom sacc 150-180 ml.
És van 32 dohánykivonatos aromám, egy Latakia longfillem, és 8 desszert Longfill.
Meg 40-60 mindenféle egyéb aroma.
A nic fogy el decemberre…
Szóval búék 2026.
Ezt híják betárazásnak :joy:

pallet fail GIF

11 kedvelés

Maradék alapból ennyire futotta ma:

Szegény negyedik csak 75 ml.
Ezek oda fognak baxni a tekerésnek :rofl: kutya barnák :roll_eyes:
@Deepfreeze ezek közt van a lóganés?

(Mert valamennyi mindnek van :roll_eyes::rofl:)

11 kedvelés

És amíg beérnek mit fogsz szívni ? :joy:

8 kedvelés

Fotózzam? :joy: (Á dehogy) Van még azért vagy kb. 450 ml kivonat, meg vagy ugyanennyi desszert és gyümölcs.

9 kedvelés

Jajj ne,mert megirigyelnek,én neeeem,de a NET függők :joy::joy::joy:

7 kedvelés

Na mindegy, ezek meg temperálódnak 30 fokon.

(És kiöntöttem pár diribdarab 3 éves ocsmányságot. Volt 30 ml maradék Parliamentem 22 tavaszáról. A :corn:detektor besípolt :open_mouth:meeg, fincsi Big Mouthokat, kv és csokis desszert :joy:és valami Perique maradékot, aminek hyposzaga volt, és valamilyen V42 Tobaccum feliratút, amitől simán öklendtem egyet​:nauseated_face:sajnos ez bizony 300 ml 18 mg alaplé halála volt).

8 kedvelés

Gratulálok, szép betárazás!! Egy darabig nincs gond!! Én csak 60-70 aroma között vagyok!! Erre az évre mindenem elég!! Úgy ,hogy biztos ebben az évben…fogok még rendelni!! Hogy miért azt nem tudom!! :grimacing: :rofl:

9 kedvelés