Ne is,mert nem fér rá a pro
Apró? Vagy mi?
10, 9, 8, 7, 6…
24-ig patent de a pro az már 25 ,sebaj vaaaan máááásik
Még mielőtt,nem vagyok az a fing reszelős fajta
Pedig hát… Igazán le lehetne flexölni
Épp ezért írtam,kár lenne érte annyiért inkább veszek egy másikat,más névvel árral
De lehet elengedem,mert kék számlapos,Szálkai kés és egyebek mellett lassan mennem kell maszekolni megint idén is
Pedig szép a kék számlapos l!!
Azzal nincs baj,az már úton és a bicskám is készül,az jövő hónapban a kezemben
Elfelejtetted, hogy ezelőtt hónapban volt karácson, nem most van??
Nekünk minden hónapban van kis karácsony …
Én meg már most el kezdem mondani, ebben az évben semmit!!
Jövő héten megjön a Törpr CL és a Galaxies kíváncsi leszek rájuk !! Régebben @Ispy írt egy olyan mondatot, hogy a CL ugyis többet ér mind az FL!! Azóta gondolkodom rajt!! Kíváncsivá tett!!
Megjön az alaplé, aztán nekem is finish egész évre minimum még most vettem észre 12 Azhads aromátahogy pakoltam meg selejteztem a hűtőben. Szóval a havi fogyasztásom sacc 150-180 ml.
És van 32 dohánykivonatos aromám, egy Latakia longfillem, és 8 desszert Longfill.
Meg 40-60 mindenféle egyéb aroma.
A nic fogy el decemberre…
Szóval búék 2026.
Ezt híják betárazásnak
Maradék alapból ennyire futotta ma:
Szegény negyedik csak 75 ml.
Ezek oda fognak baxni a tekerésnek kutya barnák
@Deepfreeze ezek közt van a lóganés?
(Mert valamennyi mindnek van )
És amíg beérnek mit fogsz szívni ?
Fotózzam? (Á dehogy) Van még azért vagy kb. 450 ml kivonat, meg vagy ugyanennyi desszert és gyümölcs.
Jajj ne,mert megirigyelnek,én neeeem,de a NET függők
Na mindegy, ezek meg temperálódnak 30 fokon.
(És kiöntöttem pár diribdarab 3 éves ocsmányságot. Volt 30 ml maradék Parliamentem 22 tavaszáról. A detektor besípolt meeg, fincsi Big Mouthokat, kv és csokis desszert és valami Perique maradékot, aminek hyposzaga volt, és valamilyen V42 Tobaccum feliratút, amitől simán öklendtem egyetsajnos ez bizony 300 ml 18 mg alaplé halála volt).
Gratulálok, szép betárazás!! Egy darabig nincs gond!! Én csak 60-70 aroma között vagyok!! Erre az évre mindenem elég!! Úgy ,hogy biztos ebben az évben…fogok még rendelni!! Hogy miért azt nem tudom!!