Szia János!
Szép kis gyűjtemény!
Gyanítom, még ezeken kívül is van.
Ez csak az aroma…a short és a long az nincs itt valóban…Te ismersz valahonnan?
Jesszus…kezdd a narancs tetejűekkel ez 25-ben kitart
Azok frissek majd jővőre jönnek…
De ebből a dobozból már becsukott szemmel is tudsz húzni 5 nyerőt
(Nálam érdekesebb a mérleg, van a hűtőben bontatlan és vegyes bontott olyan 50 mindenféle… Valamire csak jó lesz, meg ki tudja stílusban, meg 18-20 “dohányos”. Ez utóbbiak remélhetőleg jók. Flóra beesik jövő héten, irdatlan kutyulás indul)
Én már el jutottam a mindegy mit veszek ki és keverek…
Én meg nem tudom megválni a mintegy 20 üvegnyi 20-30 ml bekevert próbáktól se azaz rám fog rohadni. Vagy 4-500 milli adomány a VCsM-nek. Merthogy lesz bekeverve olyan is, ami ízlik. Szóval nem tudom, hogyan kellene magam rákényszeríteni
Épp ma nézegettem én is mit kellene még bekeverni … Aztán nyomtam egy stop-gombot …
Elsőnek ki kell végezni a maradék keverékeket… 10-30 mili ebből abból … mondjuk DL be ezek nem nagy mennyiségek… de azért 1-2 hétig szívni fogom
Elkészült a házi készítésű sült almás müzli. Mostanra sikerült az arányokat számomra tökéletesen eltalálni. A design még várat magára, de már rajta vagyok azon is
Én nem keverek,csak nézelődök,talán kellene vennem egy magyar…
Aki már be van keverve egész évre …
Még nem,de lenne miből az biztos
Nekem is, csupa ócska dolog
Legyen a neve ALMSZ-LEE, a dizájn meg mondjuk:
Ott is a Chido… …Szép a squonker is … Milyen fajta féle forma ?
Palm bf + szeretem
Az szép is…combcsontból van? Amúgy tényleg tetszik, mikor látom, pedig semmi szükségem nem volna rá
Így vagyok én is,nincs szükségem egy “másikra” de…szóval ízben tud hozni újabbat nekem egy CL ?
CL tulajok ?
Még a hezitálás korszakomban vagyok !!!
Szerintem szükséged van egyre!!