Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

És hozzánk? Romániába?

5 kedvelés

Oda még igen. 10€(ez eddig is ennyi volt)

5 kedvelés

Mármint a pk?

5 kedvelés

Igen, postaköltség. Náluk nem volt ingyen szállítás, de egy-két 60ml-es óriási aromásflakon ezt tudta feledtetni. Ha jól fogtad ki akciózva, 12-13€ volt náluk egy ilyen (és általában a készlet 25-30%-a akciós)

8 kedvelés

Junius 11. kevertem ezt a Bombot, nem ízlett. Most gondoltam rápróbálok!! Hátha!! Semmivel sem ízlik jóbban!! Ez szerintem nálam is megéri a 2 évet, mind Zolikánál láttam valamelyik liquidjén!! :nauseated_face:

10 kedvelés

Nem mindenkinek ízlenek a desszert dohány ízek,ezt is el kell fogadnod :wink:

7 kedvelés

El fogadom!! Csak próbálkozom!! :grin: De van ami ízlik, sőt a kedvencem !! Az Saint Clouds Hawthorne és még egy pár!!

7 kedvelés

Ez nekem sem lesz a kedvencem annyira, viszont jót tett neki a nagyobb Watt, th-sabb tekerés. Úgy nem annyira “bonbon” csak, megjön az ütése,.kevésbé édes.

4 kedvelés

Majd próbálkozom!! Egy tankot kibirok, aztán megint el teszem fél évre! Hátha javul!! :grin: :rofl:

5 kedvelés

Nekem most fogyott el, nálam ez még a jobbik fajta bombo, de leginkább az origin, amiből veszek még. Vagyis már vettem, ákicijóban, mert a 7-8k az sem éri meg.

9 kedvelés

Próbáltam még régebben ,de az sem volt bejövős!! Bár szerintem ennél jóbb volt, mer az elfogyott! :grin: :rofl: Én elengedem ezt a Bombo vonalat!!

6 kedvelés

Tényleg a Banános Bendfeel meg nem érett be?

5 kedvelés

Nehogy el​:corn::corn::corn::corn::corn::corn:-sodjon :roll_eyes::grin:

4 kedvelés

Szerintem akkor én járok jobban!! :grin:

3 kedvelés

Kipattogtatod 123 Watton :rofl:

4 kedvelés

Már 140w-nál vagyok!

3 kedvelés

Én 320 körül… (Közben megy az Xbox :grin:)

4 kedvelés

Igen,de az is kokszolós desszert dohány :smiling_face:

4 kedvelés

És ízlik?

4 kedvelés

Itthon igen,de melóhelyen nincs lehetőségem 2-4 ml után újravattázni mert nem érnék oda sehová időben

6 kedvelés