És hozzánk? Romániába?
Oda még igen. 10€(ez eddig is ennyi volt)
Mármint a pk?
Igen, postaköltség. Náluk nem volt ingyen szállítás, de egy-két 60ml-es óriási aromásflakon ezt tudta feledtetni. Ha jól fogtad ki akciózva, 12-13€ volt náluk egy ilyen (és általában a készlet 25-30%-a akciós)
Junius 11. kevertem ezt a Bombot, nem ízlett. Most gondoltam rápróbálok!! Hátha!! Semmivel sem ízlik jóbban!! Ez szerintem nálam is megéri a 2 évet, mind Zolikánál láttam valamelyik liquidjén!!
Nem mindenkinek ízlenek a desszert dohány ízek,ezt is el kell fogadnod
El fogadom!! Csak próbálkozom!! De van ami ízlik, sőt a kedvencem !! Az Saint Clouds Hawthorne és még egy pár!!
Ez nekem sem lesz a kedvencem annyira, viszont jót tett neki a nagyobb Watt, th-sabb tekerés. Úgy nem annyira “bonbon” csak, megjön az ütése,.kevésbé édes.
Majd próbálkozom!! Egy tankot kibirok, aztán megint el teszem fél évre! Hátha javul!!
Nekem most fogyott el, nálam ez még a jobbik fajta bombo, de leginkább az origin, amiből veszek még. Vagyis már vettem, ákicijóban, mert a 7-8k az sem éri meg.
Próbáltam még régebben ,de az sem volt bejövős!! Bár szerintem ennél jóbb volt, mer az elfogyott! Én elengedem ezt a Bombo vonalat!!
Tényleg a Banános Bendfeel meg nem érett be?
Nehogy el-sodjon
Szerintem akkor én járok jobban!!
Kipattogtatod 123 Watton
Már 140w-nál vagyok!
Én 320 körül… (Közben megy az Xbox )
Igen,de az is kokszolós desszert dohány
És ízlik?
Itthon igen,de melóhelyen nincs lehetőségem 2-4 ml után újravattázni mert nem érnék oda sehová időben