Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Gondolom ,akkor nem sokhely marad!! :grin: :rofl:

1 kedvelés

Van esély rá.! :grimacing:

4 kedvelés

Vissza kéne csatolni…aztán mindenki jól járna :grin::open_mouth:

:wink:

5 kedvelés

De ha én is magyar automatába rendelem, akkor okés lehet a dolog? Vagy nem?

5 kedvelés

Szerintem valamelyik határközelibe igen. :saluting_face:

5 kedvelés

Vagy esetleg megrendeljük neked és kiküldjük!! :thinking:

6 kedvelés

Simán, ha olyan helyre kéred, ahonnan tuti el tudod hozni (asszem) 5 napon belül :+1:

5 kedvelés

És akkor az ottani shopok is mennének a levesbe! :thinking:

5 kedvelés

Csak hülyéskedtem, azt is halkan :wink:gondolhatod, pont nem erre gondoltam. Fordítva.
(Engem már nem érdekelne semmi varia, országnevek, satöbbi, ha jobb lenne mint most. Ez is magánvéleményem. És csak tankoltam meg vettem pár dolgot reggel :nauseated_face:)

5 kedvelés

Én nem titkolom, örülnék neki, de persze csak akkor ha az ott lakok is !!!

5 kedvelés

Perpillanat bárminek örülnék, amitől máshogy megyünk előre.

4 kedvelés

Szerintem csatlakozzatok ti mihozzánk…:joy::joy::joy:
Amúgy meg nálunk sem rózsás már a helyzet vape téren…

5 kedvelés

Sose hittem volna, hogy idáig jutok, de…SEGÍTSÉÉÉÉÉG!!! :astonished:

Vape Institut Lion’s Roar lelőhelyet tud valaki? Most, hogy az egyszarvúbolt kiesett, úgy néz ki, le kell szoknom a VI cuccokról :frowning:
Most bontottam az utolsó 60ml aromát, ez a vég :sob: :dizzy_face:

5 kedvelés

Egy ideális világban az ember évek hosszú soráig élvezné szívesen, ami bevàlt. :disappointed_relieved:

5 kedvelés

Itt van raktáron.

6 kedvelés

https://www.taklope.com/vape-institut/5687-concentre-lion-s-roar-old-school-vape-institut.html?alIndex=tk_product_fr_1&alQuery=&alQueryID=48a541e13e045c530279822ff489489d&alEventName=Item%20Selected%20from%20Facets&alEventType=click&alPosition=6

kis formátum de van :slight_smile:

8 kedvelés

A hosszú évek meg is voltak… de 60ml-es aroma már a gyártónál sincs direktben, épp próbálom kiszedni belőlük, hogy ami van, abból szállítanak-e :frowning:

@Robertino_daf Tőlük vettem idáig, de kedves vezetőink(és a Nagy Adószedő Vállalat) áldásos létezésének köszönhetően már nem szállítanak K-Európa pattanásos ülepére

7 kedvelés

Ezt sajnos nem tudtam

6 kedvelés

Hátha :wink: amúgy az öregedés jele, hogy rühellem, ha működő dolgokat állandóan variálnak :thinking:

4 kedvelés

Akkor ebből új regisztrálás lesz :slight_smile:
@Zoli76 kétség kívül öregszem

4 kedvelés