Nem nézem meg…
Pont mint a modod…de én nem szóltam semmit
Kérlek nézd meg! Kíváncsi vagyok a véleményedre
Ajándék hőtartó fém bögre, tetővel a le Petittől
Az attól függ mi a cél.? Hatalmas az elérhető paletta viszont már nem érdemes 15pro alá menni , ha érdekel a technika.
Ez is igaz de akkor már 16…ezen rágodom egy ideje…
Ha van lehetőséged, forgass a kezedben egyet, nézegesd meg, hogy működik, mert nem mindenkinek jön be.
Karácsonykor megnézem a rokonokét…
Minden igaz amit írtok,de ne legyen már drágább a telefonom mint az autóm ára
Egy kőművesnek nem hiszem hogy elég a tudása hozzá
Nem kell hozzá tudás. Nem több mint 3gy androidos telefonhoz
Én végig próbáltam anno a legjobb (nem a leg felkapottabb) telefonokat. Eleinte android, aztán iPhoneokat. Legutóbb egy 15 pro maxom volt, év elején lecseréltem egy abdroidosra.
Egy átlag felhasználónak majdnem mindegy melyiket választja. Lényeg a pénztárca vastagságaés a kényelem.
Az nem lett annyira jó. De idővel változhat. Bár ha első akkor mindenképp a zászlóshajót húzd be. Én 6éve tértem át droidról. Kb. akkora a különbség mint Dicodes és Gene chip között.
Ez a megoldás szerintem is csak szerényen.
Ennek a tudása pont elég az én kőműves agyamnak mindenki amit szeret azt vegye
Hátööö… izé… láttam már embert visszatérni androidra. Boldog volt
Teljesen igazad van. Ki mire használja. Telefonálni elég még a régi Nokia is. De ha nem akarsz idegösszeroppanást kapni 1-1 határátlépés alkalmával, ha jön egy regisztrációs kód pl. NL-ből és a 16 számból 5-öt kitakar egy reklám vagy hirdetés, vagy éjjel kell készíteni képeket egy balesetes autó sérüléseiről és egyből küldeni a központnak. Na ott nem mindegy mit használ az ember. Ez sajna olyan mint nekem nem felel meg a 30-50ft GPS sem. Pedig az is tud majdnem mindent. Csak számomra a lényeget nem.
Nem kamionozok,MÉG itthon bőven megteszi nekem
2 éve majdnem,de lebeszéltek róla…
Jól tetted, hogy hagytad magad lebeszélni.