Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Én nem fogadtam semmit! :thinking: :thinking: :grin:

5 kedvelés

Van egy nem fogadott hívásom is :roll_eyes::joy: most töprengek, a múltkori 3 hetes meg a mostani csapatból még be tudok keverni össz 3 db aromát. Meikek légyenek? :thinking: 1 Toro az biztos. Meg határozott @Deepfreeze barátunk kedvéért a Hells Key :joy:

6 kedvelés

Még szerencse, hogy a toro biztos!! :grin: A többit tedd be egy dobozba rázd össze és csukott szemmel vállasz!! :joy:

5 kedvelés

Öntsem össze, rázzam össze, és vegyek ki belőle 3x10 millit, az se rossz :rofl: amúgy mind új íz nekem.

5 kedvelés

Sőt, az a tuti!!! :joy:

4 kedvelés

Megérkezett a várva várt 21700 micro, meg hozzá az ajándék csoki.

18 kedvelés

Alma az melyik vagy melyiket érdemes szerinted?

4 kedvelés

Volt 4,5,8,most csak a 13 lett de onnantól akár autó ára …
Ennek jobb az akkuideje mint a többinek.
Másabb mint az android,nekem nem menőzni kell hanem mert megszoktam :smiling_face:

4 kedvelés

A 13at néztem ki én is…nekem soha nem volt de érdekel.

4 kedvelés

Sétálj be a média marktba fogd kézbe,mert az is számít :grin: itt nem volt a közelbe rendelnem kellett,de pesten van élőben.

3 kedvelés

Igazad van…na majd ha elfogyott a nép pénze és üresek lesznek a boltok mert még valamibe belekeveredek… :grin:

5 kedvelés

Órára is vigyázz :joy:küldhetek linket is :joy:

4 kedvelés

Már néztem… :thinking: :grin:

4 kedvelés

óvatosan privátban nyisd meg :joy:

3 kedvelés

Most úgy sincs a számlámon pénz a fiam vásárolt valami FIFA2025 játékot pc-re akciósan… :grin:

5 kedvelés

Jól teszi :smiling_face:vannak a fontos dolgok,utána a többi :hugs:

3 kedvelés

Ez így van…El butulás van:5másodperc kellett mire leolvastam hány órát mutatt a képen…szőrnyű…

3 kedvelés

Ez is Ss :joy: mindíg tetszett,az árral voltak kétségeim,de ma már tudtam venni kenyeret :grin:

4 kedvelés

A kék számlapos nagyon tetszik ki is léptem az oldalról nehogy legyen ződ számlapos… :grin:

4 kedvelés

Ezt buktad,mert van :rofl:

3 kedvelés