Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

10-es nem is kell, a 120-asnak jobb az ár/érték aránya…a festékboltból. :sweat_smile:

6 kedvelés

Együtt érzek, ez durva tud lenni… :roll_eyes::grin:

Amikor keményebb víz volt anno győrmegyében, az akkori 1-2 tankomat picit ecetes vízben áztattam, és kifújkáltam, jobb híján szájjal.

5 kedvelés

De legalább nálunk a víz keménykedhet…

4 kedvelés

Talán már vpn kell ehhez is. :sweat_smile:

6 kedvelés

Igen ezt!! Nekem is itt ajánlotta valaki!!

6 kedvelés

Ha igazolod, hogy nem vape célra kell, akkor ezeöccá, és nem kell VPN :joy:

5 kedvelés

Esti feltankolás … :heart:

11 kedvelés

Nagyon bizarr a Biggy Bear színe :smile: Olyan mint a fagyálló.

6 kedvelés

Az :joy: de összebariztunk. Nem vészes a hűsítés benne szerencsére…

6 kedvelés

Ismét jó hallani, hogy nem vészes a hűsítés​:blush: Akkor el fog fogyni belőle a 2 deci aroma :sweat_smile:

6 kedvelés

Al Carlo almás finom volt számomra. :wink:

7 kedvelés

Nem apróztad el :joy:

6 kedvelés

Gyengéd szálak fűznek hozzá. Az első nem ry4 aromám volt amit vettem . Szerintem egy hibátlan aroma , baráti áron.

7 kedvelés

Ha valakit érdekel nagy méretű könnyen tisztítható 810-es driptip kedvező áron akkor a Vapefly Siegfried driptipet bátran tudom ajánlani.

Kb. 2 éve csak ezeket használom.

8 kedvelés

Azt,hogy az utolsó rendelèsem az idèn,mèg nem merem 100%-os biztonsággal kijelenteni,de ezeknek a látványa most egy kicsit megnyugtat. :sweat_smile:

11 kedvelés

Az ember lelke megnyugszik!! :grin: A van tol nem kell félni!! :grin:

8 kedvelés

Igen az, szerintem egy az egyben hajaz a Egoist Flavors Buffalo Red-re, kár hogy a gyártó megszüntette :disappointed_relieved:, nem találom az oldalán, még az a szerencse, hogy Indian az maradt! :+1: :wave:

7 kedvelés

Ja még annyi :vaperina:, aki szereti az Egoist Flavors ízeit, egy pár AKCIÓS! :wink:

7 kedvelés

Most a Goldent szívom belőle, azzal is ugyan úgy vagyok!! Finom de édes!+!

7 kedvelés

Téged össze kellene kötni Zolival :joy::joy::joy:

6 kedvelés