Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Boldogat​:blush:

6 kedvelés

Detto az utolsó, mert a pénz nem boldogít, csak az, amire költöd! :wink: :laughing:
Crescendo Velvet Blend cseresznyével, remélem finom és kokszgyár mentes lesz! :thinking: :laughing:

12 kedvelés

Remélem édesszájú vagy!! Eddig 2 Crescendot , a classic és a goldent próbáltam. Ízre finom de nekem túl édes! :thinking: :pensive:

5 kedvelés

Remélem rögtön szívható, mint a Pompei!? :thinking:

5 kedvelés

Én egy hetet vártam!! De csak megszokásból!! Lehet, hogy jó azonnal is!! Szerintem Tivadar tudja!!

5 kedvelés

Ja kérem aki két Danival nyomja, annak a rendelés mindig az utolsó elötti…elötti és még egy pár ml.

4 kedvelés

Ééés egy ritkán megosztott rendelés :sweat_smile::eyes:

Pedig tudom, hogy mindenki rendel ilyet!:hugs:

11 kedvelés

Igen, csak a festék boltból!! :laughing:

5 kedvelés

Akkor te a csőrős palack rajongója vagy? :blush:

Most épp azon gondolkodtam, hogy a szokásos radiátor felülete kevés lesz ennyi palack száradásához :smile:

6 kedvelés

Tényleg, akartam már kérdezni @Peva71 hogy honnan lehet ilyen puha csőrös palackot venni?

4 kedvelés

Szívesen :hugs:

8 kedvelés

Kegyetlen vagy :joy:

5 kedvelés

Nem tőlem kérdezted, de a szitafestékbolt.hu

5 kedvelés

Pont ezt akartam írni!! :laughing: :joy:

3 kedvelés

Én azt még valamelyik hazai boltból vettem… Talán 42 vagy nem tudom :thinking:

6 kedvelés

Ezt nem lehet megnyitni :thinking:

5 kedvelés

Ékezetek nélkül írd be.

5 kedvelés

Alapot keverni jó lesz, csak kell hozzá egy fúrószár is. :sweat_smile:

Ezt vetted?

9 kedvelés

Igaz én házi kompresszorral kifújatok minden elmosott eszközt, mert nálunk kemény a víz és vízkövesedést tapasztaltam a szárítással. A nem látható pici furatoknál, szuszogóknál problémás lehet. Lehet kapni nagynyomású levegő spray-ket gép hiányába.

6 kedvelés

Lepetin van hasonló. Mondjuk 10ml s nincs.
https://www.lepetitvapoteur.com/fr/flacon-seringue/2753-flacon-gradue-unicorn-30ml.html

8 kedvelés