Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Kifejezetten Virginia családbú származó, gyengébb dohányuk ez amúgy :wink:nem az a mocsár drabál.
(meg kellett latakiáznom 10 %-ban is…)

4 kedvelés

Fogalmam sincs ez mit jelent, lehet ezek után újjá fogok születni. :man_shrugging:

3 kedvelés

Symphonia light :slightly_smiling_face: bsz!

3 kedvelés

De akkor ez jó hír, mert kaptam 2 fajta virginiát, 2 fatja orientét, meg valami zöld ízét, aminek technokol szaga van (canadese).

3 kedvelés

Ijjj, mindig is sofis voltam, de inkább multis.

5 kedvelés

Ok,.lehet hogy szofi light :wink: 4-8 hétig rá se kóstolj, csak néha rázd.

5 kedvelés

Nem gond, akár 1-1.5 évig is tudok aromákat érlelni. :grin:

8 kedvelés

Én amúgy egyszer jártam úgy hogy rendeltem valami német gőzgombóc ízű shortfillt , mittudomén valami DampfKnödelUberstadteFührerÁrome. Aztán amikor jött a doboz akkor meg ahelyett volt benne valami narancssárga piros üveges Viking longfill ilyen Valkyrie Odin b*szása. Na annak olyan íze volt mint az égetett kaucsuknak meg a felböfögött több napos emésztett gázolajnak keverve, azt nem lehetett elszívni. Ment a csatornába azonnal.

8 kedvelés

Milyen az a német gőzgombóc? :thinking:

4 kedvelés

Német, vessző, gőzgombóc ízű.
De amúgy én sem tudtam meg milyen az mert nem azt küldtek hanem ezt a Viking csodát.

4 kedvelés

Leigázza az egész konyhát.

6 kedvelés

Rendelések, betárazások hete kezdődik nálam! :heart_eyes: :laughing:
Fekete Hét!!
Itt az ideje, hogy megünnepeljük a kedvezményekkel teli 1 hetet!
Élvezze a hihetetlen -21% kedvezményt a weboldalunkon található összes termékre
akciós ajánlatok akár -80%-ig!
Vegyen részt 100 eurós sorsolásunkban a közösségi hálózatokon!

9 kedvelés

Naugye, hogy van rá rendes válaszod is :sweat_smile:

5 kedvelés

Nekem is megérkezett a Spanyol kis rendelés!!

Én is 5-töt rendeltem és 6-tot kaptam!! De én ezt az ötöt is rendeltem!! 1 ajándék!!

10 kedvelés

A baffo az jó :smiling_face: a többi az :grin:

5 kedvelés

Nagyon ajánlották csak azért ment a rendelés!! A többi meg csak mert ott voltam!! :grin: Egyiket sem kostoltam, de most már keverem is a Buffomettot!!

5 kedvelés

Csak jótanács, hogy Solubért ne adj pénzt :grin: csak ha van mazo hajlam.

4 kedvelés

Arról meg jót nem hallottam!! Azt hittem a fotóról rájősz, hogy az az ajándék!! :smiley: :grin:

4 kedvelés

Sejtettem hogy nyekukucska protkó:grin:amúgyis olyan magányosan áll ott szegény…:sad_but_relieved_face:

(Tehát így céloztak rá, hogy keveset rendeltél :joy::wink:)

3 kedvelés

A Baffometto ha tényleg anyira ízlik nekem is mind másnak, akkor már megy is az új rendelés!!

5 kedvelés