Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Azért küldtek neked többet ,hogy ki tudd választani a kedvenced!! :laughing: :innocent:

6 kedvelés

Direkt rendeltem egy tnt ry4-et, meg 3 dohányosabb, de lightosabb cuccot, erre ry4 nincs, csak ezek az istáló szökevények. :sweat_smile:

7 kedvelés

Azok lesznek a legjobbak!! :grinning:

5 kedvelés

Jól értem, hogy amiket rendeltél nem voltak, de jó fejek akartak lenni és küldtek helyette mást? :thinking::rofl:

8 kedvelés

Nem tudom, érdekes story…a tnt ry4 és az azhad contrappunto most is van a weboldal szerint, de én nem kaphattam belőle, a tnt virginia valóban most már out of stock, az azért nem jött, lehet van csak nem találták meg. :rofl:

De mindegy is, ezekben a válságos időkben a véper ne válogasson! :point_up:

8 kedvelés

Így van ez. Majd ők megmondják mi neked a jó :rofl:

8 kedvelés

Ennyi. Olyan mint itthon, a nevem kuss. :sweat_smile:

7 kedvelés

Örülj, hogy nem unikornishúgyot kaptál!

5 kedvelés

Nem is tudom, ha lehetne választani… :thinking:

4 kedvelés

Nekem a foglalkozásod jutott eszembe (éppen tok ki van már megint a fejlesztőkkel, mert ők is ezt csinálják :roll_eyes:) , de ez se rossz :rofl::+1:

6 kedvelés

Az olyan édes lehet hogy attól beragad az összes természetes testnyílásod +a bemeneti kimeneti sebek is.

5 kedvelés

Lehet ez a büntetésem, mint fejlesztő. :rofl:

4 kedvelés

A legillattalanabb Azhad’s, ami eddig valaha volt nekem :roll_eyes:

(Illékony, oldószeres ragasztó, vagy inkább egykomponensű, szerves? :roll_eyes::grin:)

5 kedvelés

Máris imádom :joy: :rofl:

7 kedvelés

Vagy a KTS silver line banános. Attól konkrétan öklendeztem.

5 kedvelés

Remekül hangzik…ismerek egy embert, aki örülni fog neki. :sweat_smile:

7 kedvelés

A banánt előtte meg kell rágni élőben is :thinking::rofl: acetonos?

Az Ökumenikus szeretetszolgálat szokott ételt osztani így karácsony környékén Pesten.
Ajánld fel, hátha lesz szegény vépereknek ilyen longfill osztás is.

5 kedvelés

Á, nem, nem szeretnék velük kib@szni, így is szenvednek eleget…kemény leszek és bekeverem…egy részét, amit majd kiöntök. :sweat_smile:

6 kedvelés

Dögvész pusztít majd a lefolyólakók közt.

5 kedvelés